بریدههای کتاب نرگس محمدی🌱 نرگس محمدی🌱 1404/3/10 راهنمای مردن با گیاهان دارویی عطیه عطارزاده 3.4 142 صفحۀ 109 تحمل کردن شبیه برزخ است شبیه فرو بردن سر در تشت آب و محو شدن ناگهانی صدا آدمی که از راه رفتن روی زمین ریختن روغن در ظرف شیشه ای کوبیدن رازقی در هاون و پایین رفتن آب از گلو خسته شده آدمی است که در برزخ گام بر می دارد. پایش را که زمین میگذارد احساس میکند زمین از بخارات جیوها است و هر آن ممکن است توی آن فرو برود مثل این که بگویی تحمل کنندگان ساکنان برزخ اند. ساکنان جهانی که نیست. 0 0 نرگس محمدی🌱 1403/9/17 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 74 صفحۀ 185 ما نمی توانیم بگوییم کدام یک از ورژنهای ما بهتر یا بدتر است. آن زندگی ها در جهان دیگر در جریان اند اما زندگی ما نیز در جریان است و ما باید تمرکزمان را به همین زندگی معطوف کنیم. 0 3 نرگس محمدی🌱 1403/9/17 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 74 صفحۀ 185 غیر ممکن از رهگذر زیستن ممکن میشود. 0 3 نرگس محمدی🌱 1403/9/15 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 74 صفحۀ 50 0 2 نرگس محمدی🌱 1403/9/7 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 31 صفحۀ 50 درباره اش فکر کنید وقتی کسی سعی دارد تفکر خود را به شما تحمیل کند چه احساسی دارید؟ اگر یکی از اعضای خانواده دوستان یا همکاران پیشتان بیاید و بگوید: درباره ی این موضوع فکر نکن این نظر رو بده، سعی خواهید کرد در اولین فرصت تا حد ممکن از آن شخص دور شوید با این حال به سرعت به سمت اینترنت می رویم که اطلاعات لازم را به ما بدهد و در واقع سعی میکنیم همین فرد را به نزد خود دعوت کنیم. 0 1 نرگس محمدی🌱 1403/6/14 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 151 صفحۀ 59 0 2 نرگس محمدی🌱 1403/1/13 احضاریه علی موذنی 3.2 41 صفحۀ 66 0 3 نرگس محمدی🌱 1403/1/13 احضاریه علی موذنی 3.2 41 صفحۀ 17 ما هر ادعایی داشته باشیم، با همان ادعا امتحان میشویم. 0 2 نرگس محمدی🌱 1403/1/13 چایت را من شیرین می کنم زهرا اسعدبلنددوست 3.9 124 صفحۀ 251 اعجاز عجیبی قدم میزد در نهج البلاغه. کتابی که هرچه بیشتر میخواندمش، حق میدادم به سربازان داعش برای تنفر از علی(ع). علی مجسمهی خوشتراش دستان خدا بود. با هر لغت ایمان آوردم به حب عجیب شیعیان به امامشان. اصلا قلبی که به عشق خدا بزند، عاشق علی هم میشود. 0 5 نرگس محمدی🌱 1403/1/13 چایت را من شیرین می کنم زهرا اسعدبلنددوست 3.9 124 صفحۀ 56 مردن فقط دفن شدن در خاک نیست، همین که چیزی برای از دست دادن نداشته باشی، یعنی مردهای. 0 20 نرگس محمدی🌱 1402/12/11 چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 92 صفحۀ 171 بعد از نماز مودبانه،نوبت نماز متفکرانهست. نوبت این است که شلاق را برداری، بر اندیشهی خودت بکوبی، و نگذاری فکر و اندیشهت سر نماز هرزگی کند. 0 1 نرگس محمدی🌱 1402/12/11 چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 92 صفحۀ 126 ادب را از رئیس تمام با ادبهای عالم ابا الفضل العباس قمر بنی هاشم(ع) یاد بگیرید آن قدر مؤدب بود که هر موقع به برادرش اباعبدالله(ع) می رسید نمی گفت «برادر!» بلکه حضرت را این گونه خطاب میکرد سیدی و مولای آقای من!» همیشه عاشقها با ادب بوده اند. اگر خواستی به عشق برسی، باید از ادب شروع کنی. 0 5