بریدههای کتاب محمد رسول علی زاده محمد رسول علی زاده 6 روز پیش پدر، عشق و پسر سیدمهدی شجاعی 4.5 158 صفحۀ 65 اگر پیش از این ، به هر بهانهای دزدیده به پدر نگاه می کرد، اکنون آشکارا از تلاقی دو نگاه ، پرهیز داشت . حسین اکنون خود او بود . به کجا باید نگاه میکرد؟! 0 0 محمد رسول علی زاده 1404/5/9 مواعظ عبدالکریم حق شناس 4.6 9 صفحۀ 60 المعرفة رأس مالي و العقل أصل ديني و الحب أساسي و الشّوق مركبي و الخوف رفيقي 0 0 محمد رسول علی زاده 1404/4/7 بیست سال و سه روز؛ شهید سیدمصطفی موسوی سمانه خاکبازان 4.5 35 صفحۀ 125 نه تفکراتش خوبه . میدونی یه جمله خیلی قشنگ درباره امام حسین (ع) داره که خیلی روی من تاثیر گذاشته . میگه : حسین (ع) بیشتر از آب ، تشنه لبیک بود؛ اما افسوس که بجای افکارش ، زخم های تنش را به ما نشان دادند و بزرگترین درد او را بی آبی عنوان کردند 0 1 محمد رسول علی زاده 1404/4/5 تنها برای لبخند: شرحی از حیات جهادی و عروج عارفانه مربی مجاهد شهید علی خلیلی بهنام حشمدار 4.0 4 صفحۀ 75 هیچ کس پشت آدم نیست. فقط خدا هست . اون موقع هم که رفتم و زدن ، یادم نیستا ولی امیدم به کسی نبود . برای لبخند آقا رفتیم و زدن رفتیم و دفاع کردیم. 0 0 محمد رسول علی زاده 1404/4/3 جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 92 صفحۀ 118 ما طرفدار اصولیم نه طرفدار شخصیتها 0 0 محمد رسول علی زاده 1404/4/3 بدون روتوش با دهه دهشتادی ها امیرحسین ثابتی منفرد 4.4 5 صفحۀ 92 هیچ وقت تصور نکنید قرار است همه را قانع کنید! اول باید تکلیفمان را با خودمان مشخص کنیم. یعنی بدانیم اگر مثلا موافق یا مخالف فرد یا موضوعی هستیم ، واقعا دلیلش چیست؟ صرفا از روی تعصب موافق و مخالف نباشیم، با دلیل و حجت به آن حرف رسیده باشیم 0 1 محمد رسول علی زاده 1404/3/28 موسیو کمال بهزاد دانشگر 4.1 14 صفحۀ 216 ببین من نمی ذارم اینا بهم زور بگن . من خودم تحقیق کردم دربارهی اسلام . با تمام وجود و با کمال میل خودم مسلمان شدم . این جور نبوده کسی بهم بگه مسلمان شو و من مسلمان شم. ایران اومدنم هم دست کسی نبود. به سفارش کسی نبود. خودم خواستم و اومدم. حالا هم نمیزارم برای جبهه رفتنم یه تعدادی دیگه تصمیم بگیرن من قبولشون ندارم .... گاهی به سرم میزنه ، برم باهاشون دعوا کنم این قدر عصبانی ام که اگه دستم برسه به گردنشون رو خرد میکنم . ولی جلوی خودم رو میگیرم . من اینجا غریبم . اینا هم مربوطن به امام خمینی . بی احترامی به اینا بی احترامی به امام محسوب میشه ؛ولی از خدا خواستم رسوا کنه این جماعت رو 0 0