بریده‌ای از کتاب موسیو کمال اثر بهزاد دانشگر

بریدۀ کتاب

ببین من نمی ذارم اینا بهم زور بگن . من خودم تحقیق کردم درباره‌ی اسلام . با تمام وجود و با کمال میل خودم مسلمان شدم . این جور نبوده کسی بهم بگه مسلمان شو و من مسلمان شم. ایران اومدنم هم دست کسی نبود. به سفارش کسی نبود. خودم خواستم و اومدم. حالا هم نمیزارم برای جبهه رفتنم یه تعدادی دیگه تصمیم بگیرن من قبولشون ندارم .... گاهی به سرم میزنه ، برم باهاشون دعوا کنم ‌ این قدر عصبانی ‌ام که اگه دستم برسه به گردنشون رو خرد می‌کنم . ولی جلوی خودم رو میگیرم . من اینجا غریبم . اینا هم مربوطن به امام خمینی . بی احترامی به اینا بی احترامی به امام محسوب میشه ؛ولی از خدا خواستم رسوا کنه این جماعت رو