بریدههای کتاب فاطمه مرادی فاطمه مرادی دیروز سربلند محمدعلی جعفری 4.1 2 صفحۀ 310 بعضیوقتا دل کندن از یکسری چیزهای خوب باعث میشه تا یکسری چیزهای بهتر به دست بیاری. 0 0 فاطمه مرادی 4 روز پیش داستان نویسی به مثابه شغل هاروکی موراکامی 4.4 14 صفحۀ 41 اگر کسی اهل سختی کشیدن نباشد، محال است بتواند مدتی طولانی به نوشتن ادامه دهد. 0 1 فاطمه مرادی 5 روز پیش در ستایش اتلاف وقت آلن لایتمن 3.3 18 صفحۀ 11 روانشناسان مدتهاست که میدانند خلاقیت در زمانهای بیبرنامه، موقع بازی، موقع تفکر واگرا و در گردشهای بیهدف شکوفا میشود. 0 0 فاطمه مرادی 6 روز پیش خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 151 صفحۀ 99 افسر جوان که به گستاخی و وقاحت معروف بود، مرا دید و از دور به تمسخر صدا زد: آشیخ! ریشت را تراشیدند؟ و من فورا پاسخ دادم: بله، سالها بود که چانهی خودم را ندیده بودم و حالا الحمدلله میبینم. :) 0 2 فاطمه مرادی 1404/3/13 ایچی گو ای چی یه: هنر ارزشمند ساختن هر لحظه زندگی به روش ژاپنی هکتور گارسیا 3.7 9 صفحۀ 158 به گونهای زندگی کنید که گویا هرچیز فقط یکبار اتفاق میافتد. 0 3 فاطمه مرادی 1404/3/12 بیست سال و سه روز: شهید سیدمصطفی موسوی سمانه خاکبازان 4.8 3 صفحۀ 95 میدونی مامان! برای هر کسی توی دنیا یک روز، روز عاشوراست. 0 1 فاطمه مرادی 1404/3/7 روح الله؛ روایت مستند زندگی امام خمینی هادی حکیمیان 4.3 4 صفحۀ 32 در مدرسهٔ فیضیه، فرزند خردسالم، مرحوم مصطفی، از کوزهای آب نوشید. کوزه را آب کشیدند؛ چرا که من فلسفه میگفتم. 1 14 فاطمه مرادی 1404/2/29 سووشون سیمین دانشور 4.1 214 صفحۀ 194 اگر دنیا دست زنها بود، جنگ کجا بود؟ 2 9 فاطمه مرادی 1404/2/28 یادداشت های بغداد: روز نوشته های زنی در جنگ و تبعید (1991-2003) نهی راضی 3.6 8 صفحۀ 36 چه کسی به آمریکاییها مجوز داده که هر وقت دلشان خواست ما را بمباران کنند؟ میتوانم درک کنم که چرا کویت دارد این کار را با ما میکند، اما بقیهی دنیا را نه. چرا اینقدر از ما متنفرند؟ 1 3 فاطمه مرادی 1404/1/16 زندگینامه خودتان را بنویسید (حتی اگر مشهور نیستید) استیو زوسمر 3.0 1 صفحۀ 143 هشتاد و پنج درصد موفقیت زندگی فقط مدیون نقاب از چهرهٔ خویش برداشتن است. وودی آلن 0 7 فاطمه مرادی 1404/1/8 سال اندیشه جادویی جون دیدیون 3.3 1 صفحۀ 24 اندوه فاصله نمیگیرد. اندوه همانند امواج میآید، حمله میکند، دلهرهای ناگهانی است که زانوها را سست میکند، چشمها را کور میکند و زندگی روزمره را به نابودی میکشاند. 0 1 فاطمه مرادی 1404/1/7 دست به دهان: گاه شماری شکست های نخستین پل استر 3.1 1 صفحۀ 3 به لحاظ اصولی هم گمان میکردم برای یک نویسنده اشتباه است توی دانشگاه قایم شود. خودش را بین کلی آدم شبیه خودش بیندازد، زیادی راحت و آسوده باشد. خطرش در احساس رضایت کردن آدم است. و همین که به نویسندهای چنین حسی دست دهد دیگر عملا از دست رفته. 0 30