بریدههای کتاب فـاطـــــمه فـاطـــــمه 4 روز پیش مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 300 صفحۀ 89 "اگر من با یقین به تباهکردن نعمتهایی که به من داده شده بود از دنیا بروم و هیچ راهی برای اصلاح این حال نباشد،آن وقت چه؟!" 0 5 فـاطـــــمه 6 روز پیش 1375 محمدرضا معلمی 4.5 25 صفحۀ 77 مقصد نرسیدن است گاهی اوقات... 0 5 فـاطـــــمه 7 روز پیش شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 367 صفحۀ 33 آدم رویایی خاکستر رویاهای گذشتهاش را بیخودی پس میزند، به این امید که میان آن جرقه کوچکی بیابد، فوتش کند تا دوباره جان بگیرد. تا این آتش برافروخته قلب سرمازدهاش را گرم کند و همه آنهایی که برای او عزیز بودهاند،برگردند. 0 5 فـاطـــــمه 7 روز پیش شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 367 صفحۀ 30 به این فکر میکنم که هرگز قادر نیستم یک زندگی تازه و واقعی را شروع کنم. بهنظر میرسد که همه حواس،غریزه و هوشم را از دست دادهام،چون شبهای رویاییام جای خودشان را به لحظههای هوشیاری دادهاند و این وحشتآور است! 0 3 فـاطـــــمه 1404/3/5 گذشته ی رازآمیز دانا تارت 3.9 4 صفحۀ 53 هنری گفت:مرگ مادر زیباییهاست. _و زیبایی چیست؟! _وحشت. جولین گفت:خوب گفتی. زیبایی بهندرت دلپذیر و تسلیبخش است؛بلکه کاملا برعکس،زیبایی واقعی همیشه هراسانگیز و اضطرابآور است. 0 7 فـاطـــــمه 1404/3/4 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 367 صفحۀ 2 آسمان پرستاره و روشن بود،به قدری که با دیدنش از خود میپرسیدی:"چطور ممکن است اینهمه آدم بدخُلق و بوالهوس،زیر این آسمان زندگی کنند؟" 0 12