بریده کتابهای Bêhzad Muhemmedî Bêhzad Muhemmedî 6 روز پیش سرمایه داری و دیگر هیچ؛ آینده سیستمی که بر جهان حکمرانی می کند برانکو میلانوویچ 3.5 1 صفحۀ 43 0 4 Bêhzad Muhemmedî 6 روز پیش سرمایه داری و دیگر هیچ؛ آینده سیستمی که بر جهان حکمرانی می کند برانکو میلانوویچ 3.5 1 صفحۀ 215 0 2 Bêhzad Muhemmedî 6 روز پیش سرمایه داری و دیگر هیچ؛ آینده سیستمی که بر جهان حکمرانی می کند برانکو میلانوویچ 3.5 1 صفحۀ 187 0 2 Bêhzad Muhemmedî 7 روز پیش سرمایه داری و دیگر هیچ؛ آینده سیستمی که بر جهان حکمرانی می کند برانکو میلانوویچ 3.5 1 صفحۀ 196 مقامات کشورهای کمونیستی که فرزندان آنها برای تحصیل رهسپار آمریکا میشدند، بلافاصله تنزل رتبه مییافتند و از بابت سرمایه و پول خود مورد پرسوجو قرار میگرفتند (به استثنای ایام مأموریت در خارج). به عبارت دیگر، مقامات دولتی در صورت نقض مقررات باید آماده رفتن به زندان میبودند. بنابراین جای تعجب نیست که فقط کارآفرینان ثروتمند خصوصی یا افرادِ خارج از قدرت سیاسی مانند پزشکان یا مهندسان قادر بودند تحصیلات خارجی را برای فرزندان خود مهیا کنند. 0 2 Bêhzad Muhemmedî 1403/9/21 صدای غذا خوردن یک حلزون وحشی : ماجراهای واقعی یک زن و یک شکم پا الیزابت تووا بیلی 3.6 25 صفحۀ 35 0 1 Bêhzad Muhemmedî 1403/9/19 علیه افسردگی ملی ژولیا کریستوا 2.5 1 صفحۀ 79 تفاوت میان دو جنس به این معنا است که انگیزههای ما، امیال و ذهنیت ما با یکدیگر تفاوت دارد و اغلب اوقات چند شاخه میشود. زنان و مردان لذتهای مشابهی نداشته و از رابطه انتظار منافع یکسانی ندارند؛ برخی فعالترند، برخی منفعلتر، برخی مرکزگریزند و برخی مرکزگرا. خوشبختانه، نرینه مادینگیِ روانی این دوگانگیِ بیش از حد شماتیک را جبران میکند و امکان توافقی کموبیش سالم را میسر میسازد. 0 1 Bêhzad Muhemmedî 1403/9/15 علیه افسردگی ملی ژولیا کریستوا 2.5 1 صفحۀ 28 حرکت کردن برخلاف جهت ارزشها به معنای پرسش کردن از خود خداست (یعنی پرسش کردن از معنایی که به عنوان ارزش تثبیت شده است) 0 3 Bêhzad Muhemmedî 1403/9/14 یادداشت های یک پزشک جوان میخائیل آفاناسیویچ بولگاکوف 4.1 35 صفحۀ 131 نه. دیگر هرگز، حتی موقع خواب، مغرورانه به خودم نمینازم که هیچ چیزی باعث حیرت و سردرگمی من نمیشود. نه. یک سال گذشت، سال دوم هم میگذرد و به همان اندازهی سال اول برای من غافلگیری در چنته خواهد داشت....یعنی همچنان باید سر به زیر بود و یاد گرفت. 0 1 Bêhzad Muhemmedî 1403/8/29 پرنده باز ویلیام وارتن 3.5 1 صفحۀ 225 تازگیها با خودم میگم ما هیچ نقشی تو زندگی خودمون نداریم و فقط جایی که باید باشیم هستیم. ممکنه کمی با هم متفاوت باشیم اما بالاخره از همهمون سوءاستفاده میشه. تو پیچی و منم مهره، اما هر دومون در خدمت یه نقشهایم، و همهچیز قبل از اینکه کسی نظر ما رو بپرسه مشخصه. 0 20 Bêhzad Muhemmedî 1403/4/21 ملت دوپامین آنا لمبک 4.3 1 صفحۀ 135 یکی از بیمارانم که اتفاقا نتیجه خوبی از داروهای ضدافسردگی گرفته بود میگفت دیگر موقع تبلیغات المپیک گریه نمیکند. وقتی احوالات سابقش را تعریف میکرد میخندید و خوشحال بود از اینکه بهخاطر درمان افسردگی و اضطرابش جنبههای احساساتی شخصیتش را از دست داده است. ولی وقتی نتوانست در مراسم ختم مادرش گریه کند تعادلش بههم خورد. او داروهای ضدافسردگی را کنار گذاشت و اندکی بعد طیف وسیعتری از عواطف، از جمله اضطراب و افسردگی را تجربه کرد. او تصمیم گرفت حالهای بد را تجربه کند ولی احساس انسان بودن داشته باشد. به نظر او ارزشش را داشت. 0 3 Bêhzad Muhemmedî 1403/4/19 ملت دوپامین آنا لمبک 4.3 1 صفحۀ 32 انسان حیوانی اجتماعی است. وقتی در اینترنت افرادی را میبینیم که رفتار خاصی از خود نشان میدهند، این رفتارشان به نظرمان "طبیعی" میآید زیرا آن افراد انجامش میدهند. "توییتر" که بیشتر مورد علاقه کارشناسان و رؤسای جمهور است نام مناسبی برای رسانهای اجتماعی بر پایه نوشتن پیام است. ما مثل گلهای پرنده هستیم. به محض اینکه یکی از ما بالش را برای پرواز باز کند، کل گله به هوا بلند میشود. 0 14 Bêhzad Muhemmedî 1403/3/21 لازەرێف و لێکوڵینەوەی کوردستان میخائیل سیمۆنۆڤیچ لازەرێف 4.0 1 صفحۀ 131 ئارنۆڵد تۆینبی دەنووسێ: "دوژمنی هەرە بەدکاری کورد بریتییە لە کێشمەکێشی فیوداڵی و خێڵایەتی کە بە دەسەڵاتی وڵاتانی عێراق، تورکیا و ئێران ڕێگە دەدات بۆ داسەپاندنی سیاسەتی (دابەش کە و حکوومەت بکە)”. 0 0 Bêhzad Muhemmedî 1403/1/21 دید اقتصادی: داستانی جذاب برای آموختن اقتصاد پیتر.دی شف 4.3 16 صفحۀ 175 0 26 Bêhzad Muhemmedî 1403/1/5 اتللو ویلیام شکسپیر 4.1 15 صفحۀ 73 امیلیا: در یک سال و دو سال هم نمیشود مردها را شناخت. اول گرسنه ما هستند اما همین که سیر شدند با تنفر ما را از خودشان دور میکنند... 0 5 Bêhzad Muhemmedî 1402/11/27 جامعه شناسی خودمانی؛ چرا درمانده ایم حسن نراقی 3.4 14 صفحۀ 20 0 24 Bêhzad Muhemmedî 1402/11/23 کاش رنجی کم کنیم: در ستایش بودن و فرقی داشتن سیدمجید حسینی 3.0 2 صفحۀ 210 0 12 Bêhzad Muhemmedî 1402/11/22 کاش رنجی کم کنیم: در ستایش بودن و فرقی داشتن سیدمجید حسینی 3.0 2 صفحۀ 205 3 16 Bêhzad Muhemmedî 1402/11/7 یادداشت های زیرزمینی فیودور داستایفسکی 4.0 39 صفحۀ 55 0 35 Bêhzad Muhemmedî 1402/11/5 یادداشت های زیرزمینی فیودور داستایفسکی 4.0 39 صفحۀ 11 0 1 Bêhzad Muhemmedî 1402/11/4 بیابان آنتون چخوف 3.5 9 صفحۀ 98 2 23