بریدههای کتاب Bêhzad Muhemmedî Bêhzad Muhemmedî 3 روز پیش کۆی چیرۆکەکان شێرزاد حەسەن 4.5 1 صفحۀ 531 من و پیتەری مێردم بڕیارمان دا کە تا دنیا ئاواهی پیس و بێفەڕ بێ، سوێندمان خوارد کە منداڵی تێدا نەخەینەوە. منداڵخستنەوە لەو شێتخانەیە، شێتییە. 0 1 Bêhzad Muhemmedî 3 روز پیش کۆی چیرۆکەکان شێرزاد حەسەن 4.5 1 صفحۀ 479 کوڕی خۆم! فێر بە، دنیا زبڵخانەیەکی زۆر گەورەیە، گەر گەرەکتە لێی حاڵی بیت بڕۆ ناوی و لووتت مەگرە. 0 1 Bêhzad Muhemmedî 3 روز پیش کۆی چیرۆکەکان شێرزاد حەسەن 4.5 1 صفحۀ 393 تۆ کورد چاک ناناسیت؛ هەر کە سەرمان لە هێلکە جووقا، بە خەم ئاشنا دەبین، بە کۆست و هەرەس و گریان. خەم لەگەڵ شیری دایکمان دەڕژێتە خوێنمانەوە. لای ئێمە، کە دایکان بێشکەکان ڕادەژەنن، بە دەم لایەلایەوە دەگرین. من زۆر جار وا هەست دەکەم ئەو نووزە و ناڵینەی دایکم لە ڕۆحمدا جێگیرە و مەحاڵە ڕزگارم بێ لێی. 0 1 Bêhzad Muhemmedî 1404/3/26 اتحادیهی ابلهان جان کندی تول 3.4 67 صفحۀ 343 از طرز حرفزدنش معلوم بود که سالهای زیادی را در دانشگاه گذرانده. 0 13 Bêhzad Muhemmedî 1404/3/20 در باب تسلای خاطر: یافتن آرامش در دوران ظلمت مایکل ایگناتیف 3.3 2 صفحۀ 263 تاریخ اینجا رخ میدهد. همه در رخ دادن آن شریکیم: کوندرا با رمانهایش، روزنامهنگار با مصاحبههایش، مخالفان با دادخواستهایشان. اگر همه ما تاریخ را میسازیم، همه میتوانیم مسیر آن را هم تغییر دهیم، هر کدام به روش خودمان. مسیر هاول این بود: مخالفت سرسختانه با سرخمکردن علیه رژیم حاکم و گذراندن سالها از عمر خود در زندان. 0 3 Bêhzad Muhemmedî 1404/3/20 در باب تسلای خاطر: یافتن آرامش در دوران ظلمت مایکل ایگناتیف 3.3 2 صفحۀ 174 برای درد روحی تنها یک پادزهر وجود وجود دارد و آن، رنج جسمی است. 0 3 Bêhzad Muhemmedî 1404/3/20 در باب تسلای خاطر: یافتن آرامش در دوران ظلمت مایکل ایگناتیف 3.3 2 صفحۀ 167 هرچه کارگر بیشتر خودش را غرق کار میکند، جهان بیگانه عینی که او خودش علیه خودش عَلَم میکند، به قدرت بیشتری میرسد، همین باعث میشود جهان درونی او فقیرتر شود و تعلق کمتری به او داشته باشد. در مذهب هم همین است. هرچه فرد بیشتر خودش را صرف خدا میکند، اتصالش با خودش کمتر میشود. 0 3 Bêhzad Muhemmedî 1404/3/9 تەمی سەر خەرەند شێرزاد حەسەن 5.0 2 صفحۀ 66 لەوەو(بزنە شێت) فێر بووم کە تا بە ڕاستەڕێدا بڕۆین هیچ نابینین و هیچ نابیستین و هیچ تام ناکەین و دەستمان بە هیچ شتێکی تازە ڕاناگات. 0 6 Bêhzad Muhemmedî 1404/3/4 تەمی سەر خەرەند شێرزاد حەسەن 5.0 2 صفحۀ 60 من ڕقی دنیام لە مەکتەبە، چونکە بەقەد بزنەکەم شتم فێر ناکەن! 0 3 Bêhzad Muhemmedî 1404/2/31 نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 206 صفحۀ 71 همهاش فکر میکردم که او میتواند کمی بیشتر هم صبر کند. 0 6 Bêhzad Muhemmedî 1404/2/30 علیه یک جانشینی کارولین ویلیامز 3.0 1 صفحۀ 154 فعال بودن از لحاظ جسمی یکی از بهترین راهها برای استراحت دادن به ذهنی درگیر است. 0 9 Bêhzad Muhemmedî 1404/2/25 هنر زنده ماندن آرتور شوپنهاور 3.3 1 صفحۀ 70 در پیری نیاز به آموزاندن و سخن گفتن جای نیازهای مبرمی مثل دیدن، سفر کردن و آموختن را میگیرد. 0 12 Bêhzad Muhemmedî 1404/2/23 دیدن در تاریکی (خودمان را از میان احوال تیره مان ببینیم و بشناسیم) ماریانا الساندری 3.6 5 صفحۀ 202 بهای اختیار، اضطراب است. 2 12 Bêhzad Muhemmedî 1404/2/17 باغ آلبالو آنتون چخوف 3.7 38 صفحۀ 47 من آدم روشنفکری هستم، کتابهای جالبی میخوانم، با اینهمه نمیتوانم مسیر افکارم را دنبال کنم و بفهمم کی هستم؛ بهدرستی چه میخواهم: دوست دارم زندگی کنم، یا شاید هم گلولهای توی مغزم شلیک کنم؟ بههرحال همیشه تپانچهای با خودم دارم. 0 11 Bêhzad Muhemmedî 1404/2/16 فلسفه کار ریموند گویس 2.5 2 صفحۀ 113 این نظام باید برای طیفی همواره درحالگسترش از محصولات و خدماتی که روزبهروز عجیبتر و شگفتانگیزتر میشوند، تقاضایی ایجاد کند که مدام هم بیشتر میشود. به این معنا که کاپیتالیسم باید فعالانه به نوعی لذتگرایی پروبال بدهد. 0 6 Bêhzad Muhemmedî 1404/2/11 تونل ارنستو ساباتو 3.8 52 صفحۀ 51 بعضی وقتها احساس میکنم که هیچ چیز معنی ندارد. در سیارهای که میلیونها سال است با شتاب به سوی فراموشی میرود، ما در میان غم زاده شدهایم؛ بزرگ میشویم، تلاش و تقلا میکنیم، بیمار میشویم، رنج میبریم، سبب رنج دیگران میشویم، گریه و مویه میکنیم، میمیریم، دیگران هم میمیرند، و موجودات دیگری به دنیا میآیند تا این کمدی بیمعنی را از سر گیرند. 0 7 Bêhzad Muhemmedî 1404/2/8 افسردگی نهفته مارگارت رابینسون رادفورد 3.8 7 صفحۀ 62 فرزندانی که در یک خانواده بزرگ میشوند امکان دارد با شیوههای متفاوت خود را سازگار کنند. یکی ممکن است شورش کند. دیگری شاید خوشایند دیگران بودن یا خنداندن اطرافیان را انتخاب کند. یکی ممکن است برای بهبود وضعیت بهدنبال راه چاره باشد و دیگری شاید کاری کند که به هیچوجه توجه دیگران را جلب نکند. 0 29 Bêhzad Muhemmedî 1404/2/8 افسردگی نهفته مارگارت رابینسون رادفورد 3.8 7 صفحۀ 52 روابط صمیمانهی سالم عموماً به انعطاف، آمادگی پذیرش و رفتار آنی و بدون برنامهریزی قبلی نیاز دارند. 0 6 Bêhzad Muhemmedî 1404/2/8 افسردگی نهفته مارگارت رابینسون رادفورد 3.8 7 صفحۀ 51 باید یاد بگیرید که چگونه غصه بخورید، در حالی که سپاسگزارید. لیوان نیمهی پر و نیمهی خالی دارد. مهم است که یاد بگیرید چگونه ارتباطتان را با احساسات هر دو نیمه وصل و قطع کنید. 0 7 Bêhzad Muhemmedî 1404/2/5 در باب طبیعت انسان آرتور شوپنهاور 3.8 1 صفحۀ 33 به نظر میرسد که مؤثرترین شیوهی کاستن از رنج بشری کاستن از تجمل یا حتی امحای کامل آن است. 0 22