بریدههای کتاب نسرین مختاری نسرین مختاری دیروز خانه ای برای همه صدیقه هنرور 4.8 14 صفحۀ 158 🏡 شام غریبان که می شد، همۀ برق ها را خاموش می کرد و فقط چند تا شمع روشن روی طاقچه می گذاشت. می گفت: «امشب رختخواب پهن نکنین. زیر سرتون متکا نذارین. می دونین شب عاشورا بچه های حضرت زهرا چطور خوابیدن؟ تازه اگر گذاشته باشن که بخوابن. امشب شب غریبی و یتیمی بچه های امام حسینه.» نمی دانم از کجا بوتۀ خاری شبیه خار مغیلان پیدا کرده بود و گذاشته بود گوشۀ خانه که جلوی چشم ما باشد. 0 0 نسرین مختاری 1404/3/19 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 168 🌾 کمتر حرف بزنید، کمتر بخورید، کمتر بخوابید و بیشتر عمل کنید و سرمایه عمرتان را به راحتی از دست ندهید. سعی کنید سربازی کم خرج و پرفایده برای اسلام عزیز باشید. 1 2 نسرین مختاری 1404/3/19 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 90 🌾 می گفت پدر و مادر، امامزاده های سیار هستند. هر وقت حاجت دارید، بروید پیششان و عرض حاجت کنید. آنها که دعا کنند، حتماً مستجاب می شود. 0 2 نسرین مختاری 1404/3/19 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 90 🌾 برای گشایش در کارها همیشه سفارش میکرد هر شب دعای بیستم صحیفه سجادیه را بخوانیم. به تجربه بر من ثابت شده بود که هر وقت این دعا را میخوانم گره ها باز می شود و گشایش صورت می گیرد. 0 2 نسرین مختاری 1404/3/19 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 67 🌾 می گفت: " وقتی دعا میکنی و از خدا چیزی میخواهی، ظرفیت داشتن آن چیز را هم از خدا بخواه. وقتی از خدا پول و مال و منال خواستی بگو خدایا هم این پول را میخواهم و هم ظرفیتش را. پیش تو که کم نمی آید. وقتی باران می خواهی هم باران را بخواه و هم ظرفیت پذیرش باران را ." 0 2 نسرین مختاری 1404/3/19 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 66 🌾 (شهید) گفت: " مجتبی جان، وقتی حرفت برای خدا باشد، کار خراب نمی شود. حرف بیهوده کار را خراب می کند!". 0 1 نسرین مختاری 1404/3/19 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 63 🌾 (همسر شهید): امکان نداشت سوالی و یا شبهه ای در مسائل عقیدتی و مذهبی از او بپرسم و او با استدلالات قرآنی و روایی پاسخم را ندهد. 0 1 نسرین مختاری 1404/3/17 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 54 🌾 گفت: داوود جان! هر وقت احساس کردی غذایی کم است و سیرت نمی کند، قبل از شروع به خوردن بگو "یا رزاق!، ان شاالله سیر می شوی." 0 0 نسرین مختاری 1404/3/17 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 53 🌾 گفت:" یک چیز میگویم عمل کن. شرط اجابتش این است که با اعتقاد به آن عمل کنی. اگر با اعتقاد کامل متوسل شوی، حتماً جوابت را میدهند. نذر بزرگی هم نیست، کوچک؛ اما کاری. نذر کن هر کار خیری که تا فردا صبح انجامش میدهی، ثوابش را هدیه کنی به باب الحوائج ابوالفضل العباس علیه السلام، مادرش حضرت ام البنین علیهم السلام، آقا علی اصغر علیه السلام و امام موسی کاظم علیه السلام، ان شاالله اجابت خواهد شد. 0 0 نسرین مختاری 1404/3/17 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 51 گفت: "در ازدواج پسر، رضایت مادر شرط نیست." 0 1 نسرین مختاری 1404/3/17 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 48 🌾 هرجا هستید، زیر بار زور نروید. اگر حق است بگویید و از قطع شدن روزی نترسید که خدا روزیتان را در جای دیگر میدهد. این حرفی بود که همیشه پدر محمود به بچههای خودش میگفت. 0 2 نسرین مختاری 1404/3/17 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 47 🌾 آن قدر هم با حساسیت حساب مالش را صاف میکرد که حتی خمس پولهایی که به حساب بچههایش میریخت را هم حساب میکرد و شب میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام که سال خمسیاش بود، آن را پرداخت میکرد. 0 2 نسرین مختاری 1404/3/17 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 46 🌾 صحبت جنگ و دفاع مقدس که میشد به من میگفت:" ... فکر نکنید جنگ ما فقط دفاع مقدس بوده. الان هم داریم میجنگیم. مهمترین جنگ الان مبارزه با استحاله فکری جوانان ماست." 0 1 نسرین مختاری 1404/3/17 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 45 🌾 یک بار که از سوریه برگشت و آمد پیشم، به من گفت:" مادر جان، ما آخر نفهمیدیم این دعای عاقبت بخیری شما چی است که در حق ما مستجاب نشد؟!" گفتم:" دعای من برای عاقبت بخیری شما همیشه این است که خدایا گوشت و پوست و خون و رگهای بچههایم و نسل اندر نسل در راه تو باشد. هرچه که در این راه به من برسد، راضیم به رضای تو". 0 2 نسرین مختاری 1404/3/17 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 40 🌾 از عمو جون روحانی اش یاد گرفته بود که در مهمانیها آخرین نفری باشد که شروع به خوردن غذا میکند و اولین نفری باشد که دست از غذا میکشد. 0 2 نسرین مختاری 1404/3/17 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 39 🌾 میگفت: اصلاً چیزی به نام چپی و راستی در اسلام نداریم. فقط حزب الله داریم که آن هم " لا خوف علیهم و لا هم یحزنون". از هیچ شخصی ترسی ندارند و اندوهی از چیزی و کسی به دلشان نمیآید و در طرف مقابل هم حزب شیطان داریم که منفور خداوند هستند. 0 1 نسرین مختاری 1404/3/17 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 38 🌾 میگفت:"هدفم شهادت نیست ولی آرزو میکنم اگر قرار است بمیرم، مردنم شهادت باشد." 0 3 نسرین مختاری 1404/3/17 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 36 🌾 وارد باغمان که میشدیم برای هر کسی که در گذشته صاحب این باغ بود، فاتحه میخواند. 0 3 نسرین مختاری 1404/3/17 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 34 🌾 موقعی که دبیرستان میرفت، میدیدم شروع کرده و کتاب شریف تفسیر نمونه را مطالعه میکند. خواندن این تفسیر باعث شده بود انس زیادی با قرآن بگیرد. با همین مطالعات به صورت موضوعی بر آیات قرآنی تسلط بالایی پیدا کرده بود و به موقع از آیات استفاده میکرد. 0 3 نسرین مختاری 1404/3/17 شهید عزیز صادق کیان نژاد 4.8 2 صفحۀ 33 🌾 جایی در ایران نبود که بچهها را نبرده باشم. به مسافرت بردنشان اصرار داشتم. با اینکه درآمدمان کم بود، با خیاطی کردن سعی میکردم پولی جمع و جور کنم و آنها را به مسافرت ببرم تا حسرت به دل نمانند. 0 1