بریدههای کتاب همپای مسافر اردیبهشت فاضل تقوی 1404/1/10 همپای مسافر اردیبهشت مهدی قزلی 3.8 13 صفحۀ 76 آقا به دختری که کنار صندلی اش نشسته بود (دختر شهید) گفت: شما خانم ازدواج نکردید؟ دختر سری به نفی تکان داد. آقا گفت: خواستگار خوب اگر آمد سریع ازدواج کنید، اصلا معطل نکنید؛ این توصیهی من به شما. به پول و موبایل و جایگاهش نگاه کنید. نجابتش را ببینید. 0 1 فاضل تقوی 1404/1/10 همپای مسافر اردیبهشت مهدی قزلی 3.8 13 صفحۀ 75 آقا ادامه داد که امکان بچه دار شدن یک نعمت است اگر از این نعمت استفاده نکنید ناشکری کردهاید. 0 1 عرفان جمشیدی 1402/6/17 همپای مسافر اردیبهشت مهدی قزلی 3.8 13 صفحۀ 74 آقا بلند شد. پسر جوان از ایشان خواست عکس یادگاری بگیرند. آقا قبول کرد. وسط ایستاد تا اطرافش بایستند. به یکی از جوانها هم گفت: تو بیا جلو خانمها دیده شوند. 0 2 عرفان جمشیدی 1402/6/17 همپای مسافر اردیبهشت مهدی قزلی 3.8 13 صفحۀ 48 0 2 ن.ص🌱 1403/6/29 همپای مسافر اردیبهشت مهدی قزلی 3.8 13 صفحۀ 9 0 1 عرفان جمشیدی 1402/6/17 همپای مسافر اردیبهشت مهدی قزلی 3.8 13 صفحۀ 47 نوبت خانوادهی شهیدبروجردی که شد، مادرش که حسابی مسن بنظر میرسید،گفت: ما وظیفه داریم پسر بزرگ کنیم و در راه خدا بدهیم... 0 1 فاضل تقوی 1404/1/9 همپای مسافر اردیبهشت مهدی قزلی 3.8 13 صفحۀ 39 ایشان علمای دین را پیشروان اصلاح و ترقی و پیشرفت مردم دانستند و خاطرنشان کردند: تکلیف علما و روحانیون فقط با بیان حلال و حرام خدا، اداء نمیشود، بلکه آنان باید به عنوان وارثان انبیا، در مقابل همهی مظاهر طاغوت و کسانی که بت وجود خود را بر ملت ها تحمیل میکنند، قیام و مبارزه کنند. 0 0 فاضل تقوی 1404/1/9 همپای مسافر اردیبهشت مهدی قزلی 3.8 13 صفحۀ 34 از حاج علی پرسیدم: کفش ها را چهکار کنیم؟ بگذاریم اینجا یا بیاوریم داخل؟ گفت: یک نیروی خوب همیشه باید آماده باشد. 0 1 فاضل تقوی 1404/1/9 همپای مسافر اردیبهشت مهدی قزلی 3.8 13 صفحۀ 50 آقا از درِ کنار محراب بیرون رفت و من تازه متوجه شدم نزدیک یک ساعت سرپا ایستاده بودم و اصلا متوجه نشدم. جمع حسابی سرحال بودند. 0 1 فاضل تقوی 1404/1/9 همپای مسافر اردیبهشت مهدی قزلی 3.8 13 صفحۀ 26 ایشان اولین و مهمترین مسئله در انتخابات ریاست جمهوری را حضور مردم دانستند. بعد هم گفتند همهی نامزد هایی که شورای نگهبان تأیید میکند صالح هستند ولی مردم باید به صالحترین رأی بدهند. در ادامه هم در تبیین صالحترین، توصیه کردند مردم کسی را برگزینند که درد کشور را بفهمد و از درد مردم احساس درد کند، ساده زیست باشد و خود و خانواده م نزدیکانش از فساد و اشرافی گری و اسراف دور باشند. 0 1 ن.ص🌱 1403/6/31 همپای مسافر اردیبهشت مهدی قزلی 3.8 13 صفحۀ 35 0 2 عرفان جمشیدی 1402/6/18 همپای مسافر اردیبهشت مهدی قزلی 3.8 13 صفحۀ 102 آقا بعد از صحبتهای او، به یکی از محافظها اشاره کرد. محافظ جلو رفت و آقا کسی را بین جمعیت نشان داد. حواسم جمع بود ببینم چه اتفاقی میافتد! یکنفر داخل جمعیت شد و چیزی شبیه نامه از پسری که روی ویلچر نشسته بود گرفت و برد داد به آقا. ایشان با ظرافت نامه را به پسری که روی ویلچر نشسته بود نشان داد که یعنی خیالت راحت، گرفتمش! لبخند پسر را از آن بالای جایگاه دیدم و برای خوشحالیاش، خوشحال شدم... 0 2 فاضل تقوی 1404/1/9 همپای مسافر اردیبهشت مهدی قزلی 3.8 13 صفحۀ 58 جمهوری اسلامی مطلقا با نگاه تبعیض آمیز نگاه نمیکند، نه به کردستان و نه به نقطهی ویژهی دیگری در سرتاسر کشور. اینکه ما بارها تکرار کردیم که تنوع اقوام را ما برای کشورمان یک فرصت بهحساب میآوریم، این یک حقیقت است؛ این را به طور قاطع من اعلام میکنم. نه امروز هست، که من از نیت خودم و دل خودم حرف میزنم، نه در طول زمان های گذشته چنین چیزی بوده. نظام جمهوری اسلامی محور قضاوتش اسلام و ایرانی بودن است؛ اسلام و ایرانیت. 0 1