بریدههای کتاب آفتاب غریب M.moradi 1403/12/30 آفتاب غریب مریم کریمی 4.4 0 صفحۀ 65 0 1 محمدتقی ریاحی 3 روز پیش آفتاب غریب مریم کریمی 4.4 0 صفحۀ 25 ابوبکر هروقت حسن را میدید، جوری که پدرش بشنود، بلند بلند شعر میخواند: أنت شبیهً بنبی «تو شبیه پیامبر هستی» لستَ شبیهاً بعلی «تو شبیه علی نیستی» علی فقط لبخند میزد. کینه اهل سقیفه از علی تمامی نداشت... 0 0 محمدتقی ریاحی 3 روز پیش آفتاب غریب مریم کریمی 4.4 0 صفحۀ 46 شتر عایشه برایشان شده بود بت. پهنش را میبردند برای تبرک. میگفتند بوی مشک و عنبر میدهد. در جمل اگر شتر را میکشتند کار تمام بود و تکلیف جنگ هم مشخص. علی (ع) نیزه را داد دست حسن (ع)! صدای فریاد لشکر که بلند شد فهمیدند شتر عایشه کشته شده. 0 0 الهه 1403/9/16 آفتاب غریب مریم کریمی 4.4 0 صفحۀ 17 دو برادر خوابیده بودند؛ حسن و حسین. پیامیر صداشان نزد،آن قدر آنها را بوسید تا یواش یواش بیدار شدند. پیامبر بغلشان کرد ،نشاند روی شانه اش . راه افتادند طرف خانه . ابوبکر رسید بهشان" یا رسول الله ! اجازه دهید یکی شان را من بیاورم ، بارتان سبک تر شود. " -چه باری از این بهتر و چه باربری از این بهتر! 0 26 M.moradi 1403/12/30 آفتاب غریب مریم کریمی 4.4 0 صفحۀ 70 0 1