بریدههای کتاب تکه هایی از یک کل منسجم عباسی 1403/3/11 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 292 ما انسانیم و بیشتر از آنکه به شادی احتیاج داشته باشیم تا احساس کنیم خوشبخت هستیم ، به هشیاری و پذیرش احتیاج داریم. و هشیاری و پذیرش شادی بخش نیستند. 1 14 آراد ارجمندی 1402/7/4 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 236 به نظرتان چقدر می توانیم شباهت ها را تحمل کنیم؟ ما هم در شباهت های بسیار زیاد خسته می شویم و هم در تلاش برای تغییر تفاوت ها. 0 6 مائده ربیعی 🤍🕊 1403/12/7 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 179 وقتی اندوهگین هستیم به نظر می رسد این غم همیشگی باشد. به نظر می رسد پایان شب به صبح وصل نمی شود. به نظر می رسد کسی شبیه ما این غم را تجربه نمی کند. اما یکی از واقعیت های زندگی این است که هیچ چیز باقی نمی ماند. هیچ چیز ابدی نیست؛ نه لبخندهای از ته دل و نه غم های نفس گیر.اجازه ندهیم ذهنمان ما را گیر بیاندازد... 📚تکه هایی از یک کل منسجم 0 15 بهار احمدیان 1402/3/20 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 1 0 15 عباسی 1403/1/17 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 32 تنها یک راه ما را در زندگی به جلو می برد:پذیرش درد و رد شدن از آن.در واقع پس از فهم احساس هایمان است که التیام از درون شروع می شود. 0 48 آراد ارجمندی 1402/7/4 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 239 تقلید و دست و پازدن برای شخص دیگری شدن همیشه اضطراب آور است.اما خودتان بودن با تمام نقص ها و ناکامل بودن همیشه لذت بخش است. 0 3 پرستو 1403/5/11 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 30 0 3 Donya 1402/3/22 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 19 امید هیچ معجزی ز مرده نیست زنده باش 0 4 عباسی 1403/2/27 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 152 در هر حال «رشد» همین است : از دست دادن گذشته و به دست آوردن اکنون. 1 24 آراد ارجمندی 1402/7/2 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 166 وقتی وارد رابطه با آدمی میشویم که درگیر شخص دیگر است، یعنی با درونمان و خودمان در جنگی همیشگی هستیم. 0 1 آراد ارجمندی 1402/6/28 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 124 عاشق هر که باشد و هرچه انجام دهد قرار نیست مسیولیت خوشحال کردن مدام شما،راضی نگه داشتن مدام شما،اطاعت کردن و بیرون کشیدن رنج از بدنتان و روبه رو شدن با سختی زندگی شما را داشته باشد. 0 3 زهرا قربعلی 1402/3/17 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 61 ما بیشتر مواقع منتظر هستیم تا مسیر تمام شود، تا با مهر تاییدی که به دست می آوریم احساس خوشبختی کنیم اما درست زمانی که مسیر را تمام میکنیم، حسرت آن را میخوریم و شاید آرزو کنیم که ای کاش دوباره به مسیر برگردیم. مسیر قبلی تمام شده، احساس خوشبختی حس نمیشود، پس دوباره مسیر جدیدی را شروع میکنیم به این امید که شاید این بار خوشبختی را حس کنیم. حس کردن خوشبختی حس کردن مسیری است که خودمان تلاش میکنیم تمامش کنیم اما موضوع اصلا تمام کردن یا نکردن نیست،موضوع تلاشی است که در مسیر انجام میدهیم. این تلاش هرچقدر سختتر باشد و مسیر با چالشهای بیشتری همراه باشد احساس خوشبختی عمیقتر خواهد بود؛ مخصوصا اگر بتوانیم مسیر را به پایان برسانیم. 0 17 محسن صالحی 1403/8/23 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 22 این کتاب برای افرادی نوشته شده است که میخواهند با تعمق بیشتری به دنیای درونی خود نزدیک شوند و با بخشهایی از دنیای ناشناخته روانشان آشنا شوند. 0 12 محسن صالحی 1403/8/26 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 61 حس کردن خوشبختی حس کردن مسیری است که خودمان تلاش می کنیم تمامش کنیم اما موضوع اصلا تمام کردن یا نکردن نیست، موضوع تلاشی است که در مسیر انجام میدهیم. این تلاش هر چقدر سخت تر باشد و مسیر با چالشهای بیشتری همراه باشد احساس خوشبختی عمیق تر خواهد بود، *** مخصوصاً اگر بتوانیم مسیر را به پایان برسانیم. *** 0 7 یادت باشد... 7 روز پیش تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 80 اندوه به گلو که می رسد، بغض می شود. به سر که می رسد، از چشم ها سرازیر می شود. و وقتی فراتر از بدن باشد، مارا از «زمان» جدا می کند. 0 1 یادت باشد... 5 روز پیش تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 206 آدم ها ناگهان خداحافظی نمیکنند، ناگهان دلسرد نمی شوند و ناگهان رابطه را تمام نمی کنند. جایی در مسیر رابطه اتفاق هایی می افتند، درد هایی را تجربه می کنند که هر درد، آنها را به تصمیمشان نزدیک تر می کند و روزی «ناگهان» تصمیمشان را با ما در میان می گذارند. 0 2 یادت باشد... 7 روز پیش تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 80 وقتی اندوهگین هستیم،به نظر می رسد این غم همیشگی باشد. به نظر می رسد پایانِ شب به صبح وصل نمی شود. به نظر می رسد کسی شبیه ما این غم را تجربه نمی کند. اما یکی از واقعیت های زندگی این است که هیچ چیز باقی نمی ماند. هیچ چیز ابدی نیست؛ نه لبخند های از ته دل و نه غم های نفس گیر. 0 2 |فاطمه_عین سین| 1403/3/10 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 324 آینده از دل "اکنون" شما به دنیا آمده، "اکنونتان" را حس کنید. 0 14 محسن صالحی 1403/9/8 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 158 《همیشگی》مربوط به موجود و یا وجودی غیر از انسان است. هر آنچه به انسان ختم میشود موقت است. هیچ چیز 《همیشگی》 نیست اما در رابطههای موفق و طولانی مدت بودنها و حضور داشتنِ آدمها بیش از نبودنهایشان است. 0 3 یادت باشد... 6 روز پیش تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 153 صفحۀ 105 برای بیشتر کردنِ سال های باهم بودنتان تلاش نکنید، برای بیشتر صمیمی شدن تلاش کنید. 0 2