امیررضا کریمی امیررضا کریمی دنبال کردن @amirrk عضویتتیر 1404 5 دنبال شده 2 دنبال کننده کتابدوست(4 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 4 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب امیررضا کریمی 1404/5/13 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 202 صفحۀ 43 با هر خداحافظی و قبول اینکه ماجرا تمام شده ، ما به شروع دیگری نزدیک می شویم. برای بعضی «نداشته» ها نباید تلاش کرد. باید فقط کنار آمد. فقط کنار آمد و اجازه داد جریان زندگی کارش را انجام دهد و جلو برود. «تیکه هایی از یک کل منسجم» 0 4 امیررضا کریمی 1404/4/23 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 202 صفحۀ 32 تنها یک راه ما را در زندگی به جلو می برد؛ پذیرش درد و رد شدن از آن. 0 6 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.