بریدههای کتاب خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی زهرا رستمیان 1403/3/4 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 165 در تمام شرایط دشواری که با آن روبرو شدم - اعم از زندان و شکنجه و تبعید و ترور- در چهره هسرم نشان اندوه و درهمشکستگی ندیدم بلکه از عزم و اراده او، برای ادامه راه، مایه و الهام میگرفتم. 0 16 برادلی چاکرز:) 1402/11/19 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 54 هنوز این صدایش[شهید نواب صفوی] در گوشم طنین انداز است که میخواند: "یا ابن آدم! وفر الزاد فان الطریق بعید بعید... و جدد السفینه فان البحر عمیق عمیق" ترجمه: ای آدمیزاد! توشه بیندوز که راه، دور است دور؛ و کشتی از نو بساز، که دریا ژرفناک است ژرفناک. 0 20 سپیده زارع 1404/1/3 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 178 1 4 محمدرضا الله مرادی 1402/9/27 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 59 فعالیت اسلامی اقتضا میکند که همه نیروها با قابلیتها و سلیقههای گوناگون جذب شوند 0 14 M.A 1403/7/29 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 290 من نسبت به کودکان و زنان حساسیت خاصی دارم ، هیچگاه نمیتوانم کمترین آسیب و اهانتی را به یک کودک یا یک زن تحمل کنم .. بار ها به دوستانم گفته ام من برای قضاوت میان یک زن و مرد مناسب نیستم ، زیرا حتما از زن جانب داری میکنم . 0 9 زینب نجفی 1403/6/6 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 54 ای آدمیزاد! توشه بیندوز که راه ، دور است دور ؛ و کشتی از نو بساز ، که دریا ژرفناک است ژرفناک. 0 17 fateme 1402/6/20 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 240 0 12 حنانه احمدی 1403/11/2 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 101 بسیار سخت است که انسان دیدار و مصاحبتی را که چند روز با آن انس گرفته و لذت جان و آسایش تن خود را در آن یافته، ترک کند. 0 3 مغربی 1402/4/13 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 1 0 10 fateme 1402/6/19 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 161 0 7 حنانه احمدی 1403/11/6 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 161 همین زوائدِ بیرون از حدِ ضرورت است که انسان را به بردگی میکشاند. 0 1 محمدرضا الله مرادی 1402/9/27 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 59 اگر مردم بدانند خداوند مخلوقات را چگونه افریده ، کسی ، کسی را سرزنش نمیکند. اصول کافی ج ۳ ص ۷۳ 0 12 مبینا معینی ممتاز 1403/8/3 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 59 0 6 𝚁𝚎𝚢𝚑𝚊𝚗𝚎 ִֶָ 1403/4/8 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 59 به عقیدهی من اگر فعالیت آگاهانهی فکریِ اسلامی از جنبش و مبارزه جدا شود، خشک و بی روح میشود. روح مبارزهی دینی هم اگر از آگاهی و اندیشه عاری گردد، دچار ارتجاع و تحجّر میگردد. ترکیب مقاومت با آگاهی بخشی و رشد فکری، خط انقلاب اسلامی را تشکیل میدهد. 0 3 fateme 1402/6/19 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 162 0 5 محمد امین تولی 1402/12/5 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 56 در اینجا باید یکی از مشخصههای مهم نهضت اسلامی ایران را بیان کنم. این مشخصه عبارت است از وجود دو خط در این نهضت، که تعامل میان این دو خط، تشکیل دهنده روند تکاملی حرکت به سمت اسلام در این کشور بوده: نخست خط مقابله دینی با دستگاه حاکم، که برخاسته از عقیده دینی بود. دوم، خط بیدارگری فکری و ارائه برنامه اسلامی برای زندگی، با گفتمانی نو. 0 3 سپیده زارع 1404/1/4 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 289 1 4 انسیه ارشی 1403/6/22 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 304 0 8 حنانه احمدی 1403/10/16 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 18 0 3 𝚁𝚎𝚢𝚑𝚊𝚗𝚎 ִֶָ 1403/4/8 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 136 صفحۀ 41 آنقدر صبر میکنم تا صبر بداند که من بر چیزی تلختر از صبر هم، صبر کرده ام. 0 7