بریدههای کتاب اصل گرایی شایان 1402/10/10 اصل گرایی گرگ مک کیون 3.9 17 صفحۀ 1 "ما با پولی که نداریم لوازمی می خریم که نیاز نداریم،برای تحت تاثیر قراردادن کسانی که از آنها خوشمان نمی آید." 0 2 محمدرضا شمس اشکذری 1403/7/22 اصل گرایی: جست و جوی قاعده مند بایسته ها گرگ مک کیون 3.9 17 صفحۀ 11 فقط زمانی که به خودتان اجازه میدهید از تلاش برای انجام همه کارها و بله گفتن به همه دست بردارید، آن موقع است که میتوانید در انجام کارهایی که حقیقتاً مهماند بیشترین توانتان را به کار بگیرید. 0 4 محمدرضا شمس اشکذری 1403/7/22 اصل گرایی: جست و جوی قاعده مند بایسته ها گرگ مک کیون 3.9 17 صفحۀ 22 روزی پرستاری استرالیایی به نام برونی وئر، که مراقبت از افراد را در دوازده هفتهی پایانی زندگیشان بر عهده داشت، حسرتهایی را که افراد غالباً دربارهشان حرف میزدند ضبط کرد. در صدر این فهرست، این موضوع بود: «کاش این شجاعت را داشتم که زندگی حقیقی خودم را میکردم نه آن زندگی که دیگران از من انتظار داشتند.» 0 4 محمدرضا شمس اشکذری 1403/8/11 اصل گرایی: جست و جوی قاعده مند بایسته ها گرگ مک کیون 3.9 17 صفحۀ 131 نیمی از دشواریهای این زندگی برمیگردد به زود بله گفتن و دیر نه گفتن. 0 3 محمدرضا شمس اشکذری 1403/8/11 اصل گرایی: جست و جوی قاعده مند بایسته ها گرگ مک کیون 3.9 17 صفحۀ 111 وقتی درباره هدف راستین خود در زندگی شفاف نیستیم- به عبارت دیگر وقتی درک روشنی از هدفها، خواستهها و ارزشهایمان نداریم- بازیهای اجتماعی خودمان را میسازیم. زمان و انرژیمان را برای بهتر نشان دادن خودمان از دیگران هدر میدهیم. به امور فرعی مثل خانه یا ماشین بهتر یا حتی داراییهای غیرملموس مثل تعداد دنبالکنندگان توییتر یا زیبایی ظاهر در عکسهای فیسبوک بیش از اندازه بها میدهیم. در پیامد اینها، فعالیتهای مهم و ضروری مثل وقت گذراندن با عزیزان، تغذیه روح و مراقبت از تندرستیمان را نادیده میگیریم. 0 13 محمدرضا شمس اشکذری 1403/8/11 اصل گرایی: جست و جوی قاعده مند بایسته ها گرگ مک کیون 3.9 17 صفحۀ 113 جرمی که انسان و دولت را ورشکسته میکند پراکنده کاری است: چشمپوشی از هدف اصلی خود برای انجام کارهای پراکنده. [به نقل از رالف والدو امرسون] 0 0 امیرحسین اسدی 1404/2/30 اصل گرایی: اصل را بچسبید و فرع را رها کنید گرگ مک کیون 3.9 17 صفحۀ 155 0 26 فاطمه فلاحیان 1403/1/19 اصل گرایی: اصل را بچسبید و فرع را رها کنید گرگ مک کیون 3.9 17 صفحۀ 16 اگر زندگیتان را اولویتبندی نکنید، یکی دیگر اولویتبندیاش میکند. 0 12 امیرحسین اسدی 1404/2/15 اصل گرایی: اصل را بچسبید و فرع را رها کنید گرگ مک کیون 3.9 17 صفحۀ 36 0 25 سجاد آزادی فر 1402/12/22 اصل گرایی: اصل را بچسبید و فرع را رها کنید گرگ مک کیون 3.9 17 صفحۀ 143 اگه شجاعتی نباشد که به کارهایی که دیگران از ما درخواست میکنند (کارهای بی اهمیت و غیرضروری) نه بگوییم، اصل گرایی که همان پیگیری منظم انجام کارهای کمتر است چیزی جز لفاظی نخواهد بود. 0 1 محمد موسوی 1403/5/31 اصل گرایی: اصل را بچسبید و فرع را رها کنید گرگ مک کیون 3.9 17 صفحۀ 161 0 7 سجاد آزادی فر 1402/12/24 اصل گرایی: اصل را بچسبید و فرع را رها کنید گرگ مک کیون 3.9 17 صفحۀ 188 وقتی( فهمیدین که باید کارهای غیرضروری و بی اهمیت رو حذف کنین و ) متوجه شدین که کدوم کار ها رو باید حذف کنین از زندگیتون و کدوم کار ها رو اضافه کنین؛ باید برای انجام آن یه برنامه اجرایی داشته باشین، حرف فایده نداره و عمله که مهمه. 0 0 سجاد آزادی فر 1403/9/29 اصل گرایی: اصل را بچسبید و فرع را رها کنید گرگ مک کیون 3.9 17 صفحۀ 1 بدان که زندگی پرمشغله بی حاصل است. سقراط 0 0 سجاد آزادی فر 1402/12/23 اصل گرایی: اصل را بچسبید و فرع را رها کنید گرگ مک کیون 3.9 17 صفحۀ 157 بیش از نیمی از مشکلات زندگی را میتوان ناشی از بله گفتن بیش از حد سریع و نه گفتن نه چندان سریع دانست. جان بیلینگز 0 0 Zahra. a 1404/2/18 اصل گرایی: اصل را بچسبید و فرع را رها کنید گرگ مک کیون 3.9 17 صفحۀ 19 خستگی تصمیم گیری: هر چه مجبور به گرفتن تصمیم های بیشتری باشیم کیفیت تصمیم هایمان بدتر می شود. 0 2