بریدههای کتاب صحیفه سجادیه MJ 1402/10/16 صحیفه سجادیه علی بن الحسین(ع) 5.0 17 صفحۀ 7 0 2 فروغ شفیعی کیا 1402/11/5 صحیفه سجادیه علی بن الحسین(ع) 5.0 17 صفحۀ 77 خداوندا ما را با هدیهٔ خود، از هدایای مردمان بی نیاز کن و با پیوند خود، ما را از وحشت بریدن خلق رهایی ده تا با بذل و بخشش تو به هیچکس طمع نبندیم و با عنایت تو از هیچکس نهراسیم. 0 6 سیده زینب موسوی 1402/8/15 صحیفه سجادیه علی بن الحسین(ع) 5.0 17 صفحۀ 344 پس، اى مولاى من، از تو درخواست مىكنم، درخواست كسى كه نفس او به خاطر آرزوهاى درازش سرگرم شده، و تن او به خاطر آرامش رگهايش، غافل مانده، و دلش به سبب زيادى نعمتها بر او، فريفته شده، و انديشهاش براى آنچه به سوى آن باز مىگردد، اندك است... 0 8 MJ 1402/10/16 صحیفه سجادیه علی بن الحسین(ع) 5.0 17 صفحۀ 4 0 1 انسیه ارشی 1403/2/18 صحیفه سجادیه: زمزمه های عارفانه علی بن الحسین(ع) 5.0 17 صفحۀ 207 مرا بازدار از این که انسان بینوا را فرومایه پندارم، یا گمان کنم که انسان توانگر فضل و برتری دارد؛ زیرا شریف کسی است که فرمانبرداری تو او را شرافت بخشیده باشد، و عزیز کسی است که از بندگی تو عزت یافته باشد. 0 10 محمدهادی رمضانزاده 1403/1/21 صحیفه کامله سجادیه طاهر خوشنویس 5.0 17 صفحۀ 59 2 11 سودآد 6 روز پیش صحیفه سجادیه. فارسی - عربی علی حسین زاده 5.0 17 صفحۀ 50 وَ لَنْ يَضِيقَ عَلَيْكَ عَفْوٌ عَنْ عَبْدِكَ وَ إِنْ أَسَاءَ ، فَاعْفُ عَنِّي گذشت از بندهات، گرچه مرتکب گناه شده باشد، هرگز برای تو دشوار و سخت نیست؛ بنابراین از من بگذر. 0 3 سودآد 1404/2/19 صحیفه سجادیه. فارسی - عربی علی حسین زاده 5.0 17 صفحۀ 25 وَ لَمْ تَكُنْ أَهْلًا مِنْهُ لِذَاكَ . و تو شایستۀ این نبودی که من اینگونه با تو معامله کنم. 1 4 سودآد 6 روز پیش صحیفه سجادیه. فارسی - عربی علی حسین زاده 5.0 17 صفحۀ 50 و این جایگاه کسی است که به خاطر ارتکاب گناه، از تو شرمسار و بر خود خشمگین و از تو خشنود است؛ پس با دلی شکسته و گردنی افتاده و پشتی گرانبار از خطاها، به سوی تو آمده؛ و در میان امید و بیم نسبت به تو قرار گرفته 0 3 سودآد 1404/2/19 صحیفه سجادیه. فارسی - عربی علی حسین زاده 5.0 17 صفحۀ 25 وَ انْتِقَاضَ جَوَارِحِي مِنْ هَيْبَتِكَ كُلُّ ذَلِكَ حَيَاءٌ مِنْكَ لِسُوءِ عَمَلِي و لرزش اعضایم را در برابر بیمی که از تو دارم، مشاهده میکنی. همۀ اینها محصول شرمساری من از حضرت توست 0 2 سودآد 7 روز پیش صحیفه سجادیه. فارسی - عربی علی حسین زاده 5.0 17 صفحۀ 40 خدایا! تنهاییام را در برابرت و تپیدن دلم را از ترست و لرزۀ اندامم را از هیبتت، رحم کن. ای پروردگارم! محققاً گناهانم مرا در آستانت در مقام خواری و رسوایی برپا داشته؛ پس اگر سکوت کنم، کسی از جانب من سخن نمیگوید؛ و اگر از خود شفاعت کنم، شایستۀ شفاعت نیستم. 0 9 سودآد 7 روز پیش صحیفه سجادیه. فارسی - عربی علی حسین زاده 5.0 17 صفحۀ 48 اللَّهُمَّ إِنْ يَكُنِ النَّدَمُ تَوْبَةً إِلَيْكَ فَأَنَا أَنْدَمُ النَّادِمِينَ خدایا! اگر پشیمانی از گناه، در پیشگاهت توبه است، من از همه پشیمانان، پشیمانترم 0 11 سودآد 4 روز پیش صحیفه سجادیه. فارسی - عربی علی حسین زاده 5.0 17 صفحۀ 57 و مرا از اینکه به تهیدست فقیری گمان پستی برم و به ثروتمندی گمان برتری ورزم، حفظ فرما دعای۳۵ 0 3 سودآد 1404/2/24 صحیفه سجادیه. فارسی - عربی علی حسین زاده 5.0 17 صفحۀ 137 وَ صَرَفْتُ وَجْهِي عَمَّنْ يَحْتَاجُ إِلَى رِفْدِكَ و از کسی که نیازمند عطای توست قطع امید کردم. دعا۲۸ 0 2 سودآد 7 روز پیش صحیفه سجادیه. فارسی - عربی علی حسین زاده 5.0 17 صفحۀ 40 اللَّهُمَّ إِنَّكَ أَعْلَمُ بِمَا عَمِلْتُ فَاغْفِرْ لِي مَا عَلِمْتَ ، وَ اصْرِفْنِي بِقُدْرَتِكَ إِلَى مَا أَحْبَبْتَ . خدایا! به آنچه انجام دادهام آگاهتری؛ پس آنچه را از من آگاهی بیامرز و مرا به قدرتت به آنچه دوست داری، برگردان دعای۳۱ 0 5 سودآد 1404/2/19 صحیفه سجادیه. فارسی - عربی علی حسین زاده 5.0 17 صفحۀ 35 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ ، وَ ارْزُقْنِي سَلَامَةَ الصَّدْرِ مِنَ الْحَسَدِ حَتَّى لَا أَحْسُدَ أَحَداً مِنْ خَلْقِكَ عَلَى شَيْءٍ مِنْ فَضْلِكَ خدایا! بر محمّد و آلش درود فرست و سلامت سینه از حسد روزیام کن؛ تا به هیچ یک از بندگانت برای ذرّهای از احسانت که به آنها عطا کردی، حسد نورزم. دعای۲۲صحیفه 0 3 سودآد 1404/2/24 صحیفه سجادیه. فارسی - عربی علی حسین زاده 5.0 17 صفحۀ 137 فَكَمْ قَدْ رَأَيْتُ يَا إِلَهِي مِنْ أُنَاسٍ طَلَبُوا الْعِزَّ بِغَيْرِكَ فَذَلُّوا ، وَ رَامُوا الثَّرْوَةَ مِنْ سِوَاكَ فَافْتَقَرُوا ، وَ حَاوَلُوا الِارْتِفَاعَ فَاتَّضَعُوا . ای خدای من! چه بسیار انسانها دیدم که با تکیه به غیر تو، عزّت خواستند ولی خوار شدند؛ و از غیر تو درخواست ثروت کردند، اما به تهیدستی نشستند؛ و آهنگ بلندی کردند، ولی پست شدند. دعای۲۸ 0 3 سودآد 1404/2/19 صحیفه سجادیه. فارسی - عربی علی حسین زاده 5.0 17 صفحۀ 25 وَ لَا تَجْبَهْنِي بِالرَّدِّ وَ قَدِ انْتَصَبْتُ بَيْنَ يَدَيْكَ و اینک که در برابرت قرار گرفتهام، دست ردّ به سینهام مزن و با من برخورد تلخ و بد نداشته باش. 0 5 سودآد 7 ساعت پیش صحیفه سجادیه. فارسی - عربی علی حسین زاده 5.0 17 صفحۀ 60 اللَّهُمَّ إِنِّي أَعْتَذِرُ إِلَيْكَ مِنْ مَظْلُومٍ ظُلِمَ بِحَضْرَتِي فَلَمْ أَنْصُرْهُ خدایا! از تو پوزش میخواهم دربارۀ ستمدیدهای که در حضور من به او ستم شد و من یاریش ندادم دعای۳۸ 0 2 امیررضا صدرا 1403/9/2 صحیفه سجادیه؛ نیایش های جاودانی حضرت علی بن الحسین (ع) علی بن الحسین(ع) 5.0 17 صفحۀ 55 0 0