بریدههای کتاب شاید بهتره با یکی حرف بزنی: روایت های یک روان درمانگر سمیرا 1402/10/13 شاید بهتره با یکی حرف بزنی: روایت های یک روان درمانگر لوری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 282 0 1 سمیرا 1402/10/15 شاید بهتره با یکی حرف بزنی: روایت های یک روان درمانگر لوری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 406 درد سلسله مراتب ندارد. رنج کشیدن را نباید درجه بندی کرد، چون درد مسابقه نیست. همسران معمولا این را فراموش میکنند و رنج خودشان را بزرگ جلوه میدهند_ من صبح تا شب بچه هارو نگه داشتم. کار من از کار تو شاقتره. من از تو تنهاترم. درد کی برنده میشود_ یا شاید هم بازنده؟ ولی درد درد است. با دست کم گرفتن درد نمیتوانی از پسش بر بیایی. از پسِ دردت وقتی میتوانی بربیایی که بپذیریاش و بعد بفهمی که باید باهاش چه کار کنی. چیزی را که داری انکار میکنی یا کوچک جلوه میدهی، نمیتوانی تغییر بدهی. و البته چیزهایی که نگرانی پیش پا افتاده ای به نظر میرسند معمولا نمودی از نگرانی های خیلی عمیقترند. 0 2 komi 1402/11/5 بهتره با یکی حرف بزنی لاری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 518 به این فکر کردم که چطور خیلی از مردم برای به دست آورن چیزی که واقعاً در زندگیشان میخواهند تلاش نمیکنند چون نزدیک شدن به هدف ولی نرسیدن به آن، سخت تر از این است که اصلاً برای آن تلاش نکنی! 0 3 سمیرا 1402/10/9 شاید بهتره با یکی حرف بزنی: روایت های یک روان درمانگر لوری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 183 یاد یه کارتون معروف افتادم. یه زندانیه که میله ها رو گرفته و تکون تکون میده، ناامیدانه زور میزنه که بره بیرون ولی سمت راست و سمت چپش هردو بازه، بی هیچ میله ای. تنها کاری که زندانیه باید بکنه اینه که چند قدم بره اون ور. ولی همچنان مثل دیوونه ها میله ها رو گرفته و تکون میده. حکایت خیلی از ماهاست. ما احساس میکنیم که گیر کردیم، که افتادیم توی سلول انفرادی هیجاناتمون، ولی یه راه خروج هست، به شرطی که بخوایم ببینیمش. 0 7 komi 1402/9/23 بهتره با یکی حرف بزنی لاری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 153 تو برای اینکه الان درباره ی خودت صحبت کنی فرد مناسبی نیستی. 0 2 علی 1402/5/31 بهتره با یکی حرف بزنی لاری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 1 بزرگسال موفق بودن یعنی اینکه مسئولیت اتفاقهای زندگیت رو قبول کنی و این واقعیت رو بپذیری که دیگه مسئولیت تصمیم گیریهای زندگیت با خودته. 0 5 سمیرا 1402/10/1 شاید بهتره با یکی حرف بزنی: روایت های یک روان درمانگر لوری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 70 روان درمانی شبیه فیزیوتراپی است. ممکن است سخت باشد و درد داشته باشد، و ممکن است وضعیتتان بدتر شود قبل از اینکه بهتر شود، ولی اگر مرتب بروید و در اتاق درمان که هستید سخت کار کنید، گرفتگیهایتان باز و عملکردتان خیلی بهتر میشود. 0 20 سمیرا 1402/10/2 شاید بهتره با یکی حرف بزنی: روایت های یک روان درمانگر لوری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 91 این تصمیمی است که مدام باید گرفته شود: یا پرهیز و فرار از درد، یا تحمل و در نتیجه، بهبود آن. 0 1 سمیرا 1402/10/5 شاید بهتره با یکی حرف بزنی: روایت های یک روان درمانگر لوری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 150 همه دلشان میخواهد تک تک جلسه های درمان را با حال بهتری ترک کنند، ولی باید بدانیم در درمان همیشه از این خبرها نیست. اگر دنبال اینیم که در کوتاه مدت حال خوبی داشته باشم، میتوانم بروم تکه ای کیک بخورم یا با کسی خوش بگذرانم. 0 2 Ms.nobody ؛)(= 1402/10/14 بهتره با یکی حرف بزنی لاری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 11 0 1 احسان 🐢💙 1403/6/21 بهتره با یکی حرف بزنی لاری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 420 برای رسیدن به آرامش آدم نمیتواند صدای یکی از هیجاناتش را خاموش کند ؛ اگر صدای درد و غم را خاموش کنی، صدای لذت و شادی هم خاموش می شود!!! 0 25 سمیرا 1402/10/9 شاید بهتره با یکی حرف بزنی: روایت های یک روان درمانگر لوری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 182 درمانگران عمل جراحی پیوند شخصیت انجام نمیدهند، فقط به گرفتن تیزی گوشه ها کمک میکنند. بیمار ممکن است بشود آدمی که کمتر عیب جویی میکند یا کمتر واکنشی است، آدمی که پذیراتر است و میتواند آدم های دیگر را به خودش راه بدهد. به بیان دیگر، درمان یعنی درک کردن خود همان گونه که هستی. ولی بخشی از رسیدن به شناخت خود نشناختن خود است: رها کردن قصه های دست و پاگیری که از خودت به خودت گفتهای، تا دیگر اسیر دام آنها نشوی، تا بتوانی زندگیات را زندگی کنی و نه آن قصه ای که همیشه درباره ی زندگیات تحویل خودت دادهای. 0 1 عرفان بساکی 1403/2/21 بهتره با یکی حرف بزنی لاری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 221 دلسوزی احمقانه چیست در دلسوزی احمقانه برای اینکه احساسات کسی را جریحهدار نکنیم هیچ عکسالعملی نشان نمیدهیم هر چند نشان دادن عکسالعمل ضروری است و در نهایت این دلسوزی بیش از صداقتمان به دیگری آسیب میزند عکس دلسوزی عاقلانه است احساسات فرد اهمیت میدهیم ولی در صورت لزوم سلاح واقعیت عاشقانه به او حمله میکنیم شماره صفحه فرضی است اما متن از همین کتاب است 0 0 Ms.nobody ؛)(= 1402/10/24 بهتره با یکی حرف بزنی لاری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 148 0 4 سمیرا 1402/10/9 شاید بهتره با یکی حرف بزنی: روایت های یک روان درمانگر لوری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 159 والدین خیلی زیادی زندگی را برای فرزندانشان سخت میکنند، چون، با شور و شوق بیش از حد، تلاش میکنند آن را برایشان آسان سازند. 0 1 سمیرا 1402/10/9 شاید بهتره با یکی حرف بزنی: روایت های یک روان درمانگر لوری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 182 هیچ مشکلی را نمی توان با همان سطحی از آگاهی حل کرد که آن مشکل را ایجاد کرده. 0 1 فائزه 1403/9/18 بهتره با یکی حرف بزنی لاری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 21 با مخفی کردن، با دردم کنار میآیم. 0 2 فائزه 1403/9/18 بهتره با یکی حرف بزنی لاری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 15 برای «تحمّل کردن احمقها» به کمک نیاز دارد. 0 0 Ms.nobody ؛)(= 1402/10/20 بهتره با یکی حرف بزنی لاری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 141 1 1 علی 1402/5/31 بهتره با یکی حرف بزنی لاری گاتلیب 4.2 8 صفحۀ 1 0 6