بریدههای کتاب رستم و ضحاک آیلین 1404/4/8 رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 14 ( ماهیت شهوت)؛ شهوت را گسترش خواهیم داد تا خانواده ها را نابود کنیم و افراد را از هم جدا کنیم و تنها و منفرد گردانیم. 0 6 آیلین 1404/4/8 رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 14 فقر را ترویج خواهیم داد که قوی ترین سلاح ماست و فقر ، ایمان را زایل می کند و میل به قتل و غارت، جنایت، خیانت ، دروغ و ناراستی را تقویت خواهد کرد. 0 9 حمید پرخو 1404/4/10 رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 172 اندر ستایش وفاداری در مسئولیت پذیری زمام امور را به کسانی بسپار که علاوه بر خرد، دلی پرمهر و وفادار داشته باشند، چرا که بدون دلسوزی، حتی خرد نیز بیثمر است. 0 3 حمید پرخو 1404/4/10 رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 127 کمدی سیاه در خان ششم ایراد گرفتن سربازان از نحوه درخواست مردی که تقاضای ملاقات با پادشاه ضحاک ماردوش را داشت و نحوه صحیح درخواست از دیدگاه آنان سرباز صدای خود را صاف کرد و با لحنی مسخره گفت: «عالیجناب! سرم به فدای مارهایتان. ما بدبخت بیچارههایی هستیم که از بیچارگی توان سیر کردن شکم گرسنه خود را نداریم؛ اما چون شنیدیم که مارهایتان از خوردن سر اسیران و زندانیان سوءهاضمه گرفتهاند و مزاجشان خراب است، گفتیم که این واقعه بسی غمانگیزتر از تلف شدن کودکان خردسال است. پس شتابان خود را از آن سر مملکت به اینجا رساندیم تا سر و مغز خود را پیشکش شما کنیم تا برایتان خوراک سازند و به مارها بدهند. شاید که مغز بدبخت بیچارههایی چون ما، خوشخوراکتر باشد و سوءهاضمه مارهایتان را شفا بخشد.» 0 3 کائوروکو واگوری 1404/5/5 رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 13 🔹 «در بنِ آن ظلمت بیکران، چشم بسته بود. هوا به سختی در آن فضا جریان مییافت… اما میل دیوانهواری به حرکت داشت. در آن تاریکی مطلق، به جای اندیشه در خونهایی که به ناحق ریخته بود، تنها به رهایی فکر میکرد.» 📖 خان اول | رستم و ضحاک 🎯 آغاز ماجرا در تاریکی مطلق… اما امید هنوز زنده است. 🖤 گناه، ریشه در توجیه دارد… 0 4 مآلیس. 1404/5/7 رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 13 از زنده زنده سوزاندن آدمها، کشتن بچههای خردسال و انسانهای مظلوم و بیگناه، احساس شرم و گناه نمیکنی؟ اینها باعث عذابوجدان تو نمیشود؟ 0 9 مآلیس. 1404/5/7 رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 14 آنها تا زمانی که به نیازهایشان نرسند، مطیع خواهند بود. 0 13 کائوروکو واگوری 1404/5/7 رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 35 تهمتن در کنار رخش در دل دشت نشسته بود و به اطراف می نگریست. دشتی که زمانی مزرعه حاصلخیز بود اکنون به دریای مردهای از علفهای هرز تنومند بدل شده بود. 1 5 کائوروکو واگوری 1404/5/7 رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 25 رستم نگاهی به طناب محکم دور پایش انداخت و گفت: «چرا میخواهی نامم را بدانی؟ نام من لرزه بر اندام شیران میاندازد. نام من روح را از بدن جدا می کند و ارواح اجسادی که نام مرا شنیدند. بر این موضوع گواهی میدهند. 0 8 کائوروکو واگوری 1404/5/8 رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 43 تو به وعدههای اهریمن دل بستی ؟مگر نمیدانیم که اهریمن هرگز به وعده خود وفا نمیکند؟اندکی تامل کن پهلوانی تنها به زور و بازو نیست. 0 9 کائوروکو واگوری 1404/5/13 رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 51 0 6 کائوروکو واگوری 1404/5/14 رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 5 نظر من درباره کتاب رستم و ضحاک تا اینجا آیا می توانم این کتاب را با شاهنامه فردوسی مقایسه کرد؟ جواب خیر چرا؟چون علارقم شباهت ها (شخصیت های مشترک رستم،ضحاک) تفاوت های بسیار زیادی دارد شاهنامه به نظم هست و یکی از اهداف اصلی آن پاسداشت زبان فارسی است و ادامه دادن کاری که ابومنصوری و دقیقی نتوانستند آن را پیش ببرند. این درحالی است که رستم و ضحاک به نثر است.نوشته ای صرفاً تخیلی نه تاریخی با زبانی امروزی، ساده و روان که خالی از اشکال نیست و اما استعاره های قوی، تصویر سازی های واقع گرایانه نشان می دهد که نویسنده این کتاب از نظر زبان ادبی چندان دست بسته نیست 0 6 مآلیس. 1404/5/16 رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 68 تنها با اندکی مطالعه و مکاشفه، میتوانی مردم را به بندگی خود درآوری؛ جز عدهی اندکی که اهل مطالعهاند، اما تعدادشان محدود است. آنها را نیز شبانه با زهر از میان برمیداریم. 0 13 مآلیس. 1404/5/16 رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 68 کسانی که منفعت خود را بر جان آدمیان برتری میدهند، از انسانیت خارج شدهاند. 0 13 مآلیس. 1404/5/16 رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 70 به یاد داشته باش، برای یافتن رستگاری نیازی نیست به بیرون از خودت چشم بدوزی. مسیر آن را در قلب خود جستوجو کن. برای دیدن این راه، باید چشمانت را از ظواهر دنیا بپوشانی و با نگاهی درونگر، آن را در ژرفای وجودت بیابی. 0 11 مآلیس. 5 روز پیش رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 105 تنها وجه مشترکشان نفرتی عمیق از انسانها بود. برایشان؛ انسانها موجوداتی اهریمنی و پلید بودند که از آنها نفرت داشتند. 0 4 مآلیس. 5 روز پیش رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 106 به خاطر متفاوت بودنمان، مورد تمسخر و آزار قرار میگرفتیم. 0 4 مآلیس. 5 روز پیش رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 107 برایم سخت بود که این حقیقت را بپذیرم. بعدها، وقتی فهمیدم تمام آن محبتها و لبخندها دروغین بودند، از او متنفر شدم. 0 4 مآلیس. 5 روز پیش رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 109 من...من... با اینکه هرگز تو را ندیده بودم، اما... اما عاشقت شده بودم. روز و شب به فکر تو بودم، تو را در ذهنم میستودم و با تو حرف میزدم. 0 3 مآلیس. 5 روز پیش رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.2 5 صفحۀ 111 ما به خاطر تفاوتمان مورد آزار قرار گرفتیم، اما اگر من هم بخواهم مانند آنها رفتار کنم، چه تفاوتی بین من و آنها خواهد بود؟ 0 3