بریده کتابهای آس و پاس های پاریس و لندن Fmch 1403/7/8 آس و پاس های پاریس و لندن جورج اورول 3.8 17 صفحۀ 132 می شود چنین گفت که آنها به دلیل تنبلی و یا به واسطه تقدیر خود به این نوع زندگی گرفتار شده اند؛ چون یک آدم تنبل به درد کار ظرف شویی نمی خورد ؛ بلکه باید گفت که آنها در تله ای گرفتار شده اند که در آن امکان تفکر وجود ندارد. 0 0 Fmch 1403/7/2 آس و پاس های پاریس و لندن جورج اورول 3.8 17 صفحۀ 67 بعدها فهمیدم که حساسیت داشتن در کار چقدر ابلهانه است ،چون هتلهای بزرگ نسبت به کارگرهای خود هیچ استثنا و مهربانی قائل نمیشوند. 0 17 ابراهیم خالیدی 1402/11/14 آس و پاس های پاریس و لندن جورج اورول 3.8 17 صفحۀ 240 داستان من در اینجا به پایان می رسد؛ بطور یکه خواندید داستانی عادی است ولی امیدوارم دست کم مانند یک دفتر خاطرات روزانه توجه شما را جلب کرده باشد سرگذشتی که نقل کردم حداقل پیام آور این واقعیت است که اگر بی پول باشید چنین سرنوشت و زندگی در انتظار شما هم خواهد بود. می خواهم روزی دنیا را بیشتر کشف کنم و بشناسم میخواهم مردمانی چون ماریو پدی و بیل را بخوبی و عمیقاً بشناسم و به روحیاتشان آگاه کردم ؛ مایلم بدانم در ژرفای روح ظرفشورها خانه بدوشان و سایر افراد این طبقه از اجتماع چه میگذرد تا بحال فقط با حاشیه فقر تماس داشته ام. حال میتوانم به یکی دو نکته ای که در روزهای فقر و نداری به آنها برخورده ام اشاره کنم: دیگر هرگز خانه بدوشان را میگساران بی سر پا و ماقبل گدایان که با دریافت یک پنس ممنون و مرهون می،شوند بحساب نخواهم آورد و هرگز از اینکه اشخاص بیکار فاقد انرژی و تحرک هستند شگفت زده نخواهم شد، مشتری سپاه رستگاری نخواهم ،شد لباسهایم را بگرو نخواهم گذاشت، از گرفتن آگهی هائیکه در خیابانها بدستم می دهند خودداری نخواهم کرد در رستورانهای درجه یک غذا نخواهم خورد. این برنامه آغاز زندگی من پس از تجربیاتی است که در این کتاب حکایت کردم. 0 6 Fmch 1403/7/5 آس و پاس های پاریس و لندن جورج اورول 3.8 17 صفحۀ 102 وقتی از چنین زندگی ساده ای احساس رضایت زیادی میکردی، درست مثل احساس رضایت یک حیوان سیر بود که توصیف آن برایم سخت است؛چون هیچ نوع زندگی ساده تر و حقیرانه تر از زندگی یک ظرفشویی نیست. 0 0 Fmch 1403/7/2 آس و پاس های پاریس و لندن جورج اورول 3.8 17 صفحۀ 70 سختی روانی این کار بیشتر از سختی بدنی آن بود 0 0 ابراهیم خالیدی 1402/11/14 آس و پاس های پاریس و لندن جورج اورول 3.8 17 صفحۀ 214 «اگر منظورت نقاشی خیابانی است، خیر چنانچه ذهن آماده باشد ایجاد علاقه دشوار نیست» اما به نظر من فقر و پریشانی حاصله از آن در بیشتر مردم اثردارد. «البته پدی را ببین؛ تنبل و مفت خور که فقط دله دزدی خرده هیزم و نیمسوز از دستش بر می آید این راهی است که اغلب بیکاره ها پیش میگیرند اما شخص تحصیل کرده و کتاب خوانده میتواند در هر وضع و موقعیت نامساعد هم در خود فرو رود و بیندیشد اگر جزو آوارگان و خانه بدوشان باشد. گفتم من مخالف این عقیده هستم، اگر پول کسی را از دستش بگیرند دیگر از آن لحظه وی وجود بمصرف و عاطلي می شود . خير الزاماً اینطور نیست اگر همت داشته باشی همواره به زندگی و روش خود ادامه خواهی داد فقیر یا غنی بودن شرط لازم تفکر نیست. میتوان در همه حال با کتاب و افکار خود سرگرم باشی کافی است بخود تلقین کنی که مغزم آزاد است تا نیروهای پنهانت بکار افتند.» 0 4