بریدهای از کتاب آس و پاس در پاریس و لندن اثر جورج اورول
1404/2/26
صفحۀ 72
روزهای نکبت باری داشتیم ، فقط ۶۰ سانتیم برای ما باقی مانده بود ، با این پول نیم کیلو نان و مقداری سیر خریدیم که به نان خود بمالیم . مالیدن سیر بر روی نان این خاصیت را دارد که طعم آن در دهان باقی می ماند و انسان تصور می کند که به تازگی غذا خورده است.
روزهای نکبت باری داشتیم ، فقط ۶۰ سانتیم برای ما باقی مانده بود ، با این پول نیم کیلو نان و مقداری سیر خریدیم که به نان خود بمالیم . مالیدن سیر بر روی نان این خاصیت را دارد که طعم آن در دهان باقی می ماند و انسان تصور می کند که به تازگی غذا خورده است.
(0/1000)
نظرات
1404/2/26
فرق هنر با فلسفه اینجا مشخصه ، اورول به دنبال این نیست که فقر رو تعریف کنه یا بگه فقر چیه ... بلکه به همین زیبایی و هنرمندانه فقر رو به ما نشون میده ، فقری که ما رو به تفکر وادار نمی کنه بلکه حس ما رو تحریک می کنه . زیبا و هنرمندانه و دردناک...
8
1404/2/28
یک همچین روایتی توی کتاب پا برهنه ها هم هست یک جا راوی/شخصیت اصلی داستان داره غذایی که کارگرا سر زمین کشاورزی میخورن رو تعریف میکنه اونجا شبیه اینو میگه
1
1
🎭 محمد رضا خطیب 🎬
1404/2/28
1