بریده کتابهای آداب و مراقبات عزاداری سیدالشهدا (ع) و دستورات زیارت اربعین زینب بهرامی 1403/5/17 آداب و مراقبات عزاداری سیدالشهدا (ع) و دستورات زیارت اربعین محمدتقی فیاض بخش 4.1 7 صفحۀ 79 0 1 زینب بهرامی 1403/5/17 آداب و مراقبات عزاداری سیدالشهدا (ع) و دستورات زیارت اربعین محمدتقی فیاض بخش 4.1 7 صفحۀ 70 2 3 محمدصدرا 1403/4/17 آداب و مراقبات عزاداری سیدالشهدا (ع) و دستورات زیارت اربعین محمدتقی فیاض بخش 4.1 7 صفحۀ 24 مرحوم شیخ جعفر شوشتری درباره توسل به امام حسین(ع) میفرماید: «در حسین(ع) برای وسیلهی تقرّب به خدا بودن، ویژگیای دیدم که او، به سبب آن ویژگی است که اینگونه توصیف شده است: دری از درهای بهشت، کشتی نجات و چراغ هدایت. پیامبر(ص) و ائمّه(ع) همگی درهای بهشتاند، امّا درِ حسین(ع) گشودهتر است، همگی کشتی نجاتاند، امّا کشتی حسین(ع) در میان امواج توفانهای شدید، پرشتابتر، و پهلو گرفتنش در ساحلهای نجات، آسانتر است؛ همگی چراغ هدایتاند؛ امّا پرتو گرفتن از نور حسین(ع) بیشتر و وسیعتر است؛ همگی پناهگاههای مستحکماند، امّا راه رسیدن به پناهگاه حسین(ع) هموارتر و آسانتر است.» 0 3 زینب بهرامی 1403/4/26 آداب و مراقبات عزاداری سیدالشهدا (ع) و دستورات زیارت اربعین محمدتقی فیاض بخش 4.1 7 صفحۀ 3 0 1 زینب بهرامی 1403/4/26 آداب و مراقبات عزاداری سیدالشهدا (ع) و دستورات زیارت اربعین محمدتقی فیاض بخش 4.1 7 صفحۀ 3 0 1 سوده عابدی 1402/5/29 آداب و مراقبات عزاداری سیدالشهدا (ع) و دستورات زیارت اربعین محمدتقی فیاض بخش 4.1 7 صفحۀ 119 اصلی ترین مسئله در این سفر، حفظ حریم ادب است؛ زیرا زائر نه فقط هنگامی که به مقصد رسید، بلکه از ابتدای راه در محضر مولا است. اگر به این حقیقت توجه نماییم که در حال عزیمت به محضر کسی هستیم که پیوسته به ما نظر و عنایت دارد و از همهی اعمال و احوال ما آگاه است، آنگاه مراقبت بیشتری نسبت به اعمال و نیاتمان خواهیم داشت. 2 12