بریده کتابهای سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر fatemeh✨️ 1403/2/20 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.6 4 صفحۀ 219 همیشه برخورد با تبهکارا و توطئه ها و دشمن ها برام آسون بوده.اما دوستی ها خیلی پیچیده ان. و عشق از همه ی اونا سخت تره.زخمی هم که ایجاد می کنه، عمیق تر از هر زخمیه که شمشیر می تونه به وجود آدم وارد کنه. 0 7 سیج 1403/5/14 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.6 4 صفحۀ 25 «...مهم نیست که من دوست داشته باشم یه جور دیگه عمل کنم،هر بار این وظیفهست که روی دوشم میافته و من هم انجامش میدم...» 0 0 سیج 1403/5/14 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.6 4 صفحۀ 37 «...اگه نتونم خودم رو قوی تر از اونچیزی که هستم نشون بدم،اونوقت برعکس عمل میکنم.» 0 0 高麗 1403/4/14 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.6 4 صفحۀ 65 «تو زندگی هیشکی احترام رو دو دستی تقدیمت نمیکنه. خودت باید به چنگش بیاری، خودت باید به دستش بیاری و بعدش مثل یک شئ مقدس ازش نگهداری کنی.» 0 7 نسیم 1403/5/7 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.6 4 صفحۀ 173 «تمام وجودم صدمه دیده مات.» «روز های سختی رو از سر گذروندین .اما با گذر زمان همه زخم هاتون درمان میشن.» «من درباره زخم ها و کبودی های بدنم حرف نمیزنم.» «منم همینطور.» «اوه.» 0 2 rain•°~ 1403/5/2 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.6 4 صفحۀ 171 - من زندگیت رو نجات دادم. - فقط برای یه روز! - پس ازش استفاده کن. حتی یه روز بیشترم اینجا غنیمته.. - ازش استفاده میکنم تا از خدا بخوام تورو لعنت کنه. - پس برو ته صف؛ فکر میکنی اولین نفری؟ 0 4 مامانِ لیام:) 1403/6/3 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.6 4 صفحۀ 351 《 از اولین باری که همدیگه رو دیدیم ، نمیتونم حتی یک لحظه رو به یاد بیارم که عاشقت نبوده باشم.》 0 8