بریدههای کتاب سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر فراموش شدهای از گرین گیبلز :) 1404/3/29 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.5 12 صفحۀ 311 <<اینجا کشورم بود؛زمینی که آبا و اجدادم سالها آن را حفظ کرده بودند،تا زمانی که همه چیزم را نمی گرفتند ، اجازه نمی دادم مالک سرزمینم شوند >> 0 2 فراموش شدهای از گرین گیبلز :) 1404/3/29 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.5 12 صفحۀ 238 {بگذار بادها بوزند رفیق بگذار برف سنگینی ببارد بگذار ستاره ها سقوط کنند رفیق ما به دعوت جواب میدهیم بگذار تاریکی باید رفیق نپرس که از کجا آمده بعد از پایان جنگ رفیق سپیده دم را خواهیم دید رفیق} 0 1 高麗 1403/4/14 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.5 12 صفحۀ 65 «تو زندگی هیشکی احترام رو دو دستی تقدیمت نمیکنه. خودت باید به چنگش بیاری، خودت باید به دستش بیاری و بعدش مثل یک شئ مقدس ازش نگهداری کنی.» 0 11 کیومرث 1404/3/27 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.5 12 صفحۀ 238 0 0 𝙽𝙰𝚂𝙸𝙼 1403/5/7 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.5 12 صفحۀ 173 «تمام وجودم صدمه دیده مات.» «روز های سختی رو از سر گذروندین .اما با گذر زمان همه زخم هاتون درمان میشن.» «من درباره زخم ها و کبودی های بدنم حرف نمیزنم.» «منم همینطور.» «اوه.» 0 3 rain•°~ 1403/5/2 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.5 12 صفحۀ 171 - من زندگیت رو نجات دادم. - فقط برای یه روز! - پس ازش استفاده کن. حتی یه روز بیشترم اینجا غنیمته.. - ازش استفاده میکنم تا از خدا بخوام تورو لعنت کنه. - پس برو ته صف؛ فکر میکنی اولین نفری؟ 0 4 زهرا سادات گوهری 1404/1/13 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.5 12 صفحۀ 65 0 18 فراموش شدهای از گرین گیبلز :) 1404/3/29 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.5 12 صفحۀ 329 قربانی کردن خود برای نجلت جان افراد دیگر،نقطه اوج نمایش عشق بود:) 0 0 مهری خانم🌻 1403/6/3 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.5 12 صفحۀ 351 《 از اولین باری که همدیگه رو دیدیم ، نمیتونم حتی یک لحظه رو به یاد بیارم که عاشقت نبوده باشم.》 0 9 فراموش شدهای از گرین گیبلز :) 1404/3/29 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.5 12 صفحۀ 241 شما مردان کشاورز،خیاط و بازرگان به میدان جنگ آمده اید.اما الان اینجا سرباز شدهيد تا از پادشاه،کشور و خانواده هاتون دفاع کنید،چیزی مقدس تر از زندگی اونها وجود نداره و کسانی که در راه خدمت به اونها جونشون رو از دست میدن،در زندگی پس از مرگ روی بال فرشته ها حرکت میکنند.تردید نکنید،نبرزید،شک نکنید ما پیروز خواهیم شد 0 2 fatemeh🇮🇷 1403/2/20 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.5 12 صفحۀ 219 همیشه برخورد با تبهکارا و توطئه ها و دشمن ها برام آسون بوده.اما دوستی ها خیلی پیچیده ان. و عشق از همه ی اونا سخت تره.زخمی هم که ایجاد می کنه، عمیق تر از هر زخمیه که شمشیر می تونه به وجود آدم وارد کنه. 0 8 سیج 1403/5/14 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.5 12 صفحۀ 25 «...مهم نیست که من دوست داشته باشم یه جور دیگه عمل کنم،هر بار این وظیفهست که روی دوشم میافته و من هم انجامش میدم...» 0 2 سیج 1403/5/14 سلطنت پنهان: برای آینده بجنگ... برای سلطنت بمیر جلد 3 جنیفرای. نیلسن 4.5 12 صفحۀ 37 «...اگه نتونم خودم رو قوی تر از اونچیزی که هستم نشون بدم،اونوقت برعکس عمل میکنم.» 0 1