بریدههای کتاب راز اسب های توی آینه Maryam 🌱 1403/8/3 راز اسب های توی آینه مگان شپرد 4.4 14 صفحۀ 11 هر وقت بابا سر به سرم می گذارد و می پرسد چرا اینقدر تودارم، مامان با لبخند سرش را از روی کتاب بلند میکند و می گوید:«دست از سرش بردار، بیل. آدم های ساکت رازی توی وجودشون دارن. آب های راکد جریان عمیق تری دارن.» 1 2 ابری در آسمان هفتم☁️🍃 1404/2/10 راز اسب های توی آینه مگان شپرد 4.4 14 صفحۀ 189 پیش از این نمی دانستم سرما هم می تواند آدم را بسوزاند. 0 7 💫MOONLIGHT ⭐ 1403/11/14 راز اسب های توی آینه مگان شپرد 4.4 14 صفحۀ 120 صدایش آنقدر ضعیف است که موقع صدا کردن اسمم به گوش نمیرسد هق هقی از گلویم بیرون می آید ، جلوتر میخزم، تا این که میتوانم دست هایم را دورش حلقه کنم 《آنا ، بهتر میشی. خوب میشی》او گرم است، خیلی گرم. چیزی درونش هست که سریع حرکت می کند و تمام داشته هایش را می سوزاند. گونه اش را به گونه من می چسباند. گر گرفته است. او زندگی است او ناخوشی است. 🥺 1 25 روح الله 1404/4/2 راز اسب های توی آینه مگان شپرد 4.4 14 صفحۀ 28 آسمان خاکستری است. زمین خاکستری است. لباس هایم خاکستری است. فکر نکنم دنیای پشت آینه اینهمه خاکستری باشد. 0 0 Maryam 🌱 1403/8/13 راز اسب های توی آینه مگان شپرد 4.4 14 صفحۀ 149 می گویند وظیفه مان این است که به زندگی فکر کنیم، نه به مرگ. 0 8