بریدههای کتاب همسایه ها پارسا نوروزی 1403/8/4 همسایه ها احمد محمود 4.1 81 صفحۀ 131 سربازی اینه، ( چرا) توش نداره. ( نمیتونم )م نداره. تا نفس بکشی بازداشتی. جواب بدی به خدمتت اضافه میشه. از حق خودت دفاع کنی جات تو زندونه... 0 3 نرگس 2 روز پیش همسایه ها احمد محمود 4.1 81 صفحۀ 283 کتاب، برایم دنیای تازهایست. حرفهای تازه و کارهای تازه. همچین جذب نوشتههای کتاب میشوم که اگر بیخ گوشم توپ بترکانند، حالیام نمیشود. مثل آدم تشنه که به آب رسیده باشد، هر جمله برایم شده است یک جرعه آب گوارا. آب خنک، صاف و زلال که بهم جان میدهد. 0 0 ارمان 1403/11/7 همسایه ها احمد محمود 4.1 81 صفحۀ 172 0 1 زهرا خوش زبان 1403/4/6 همسایه ها احمد محمود 4.1 81 صفحۀ 2 0 4 پریسا شیخیان 1402/5/9 همسایه ها احمد محمود 4.1 81 صفحۀ 471 رئیس زندان ...گاهی آدم به این نتیجه میرسه که نجابت، نجاسته... گاهی آدم به این نتیجه میرسه که باید نانجیب بود... 0 24 علی 1402/6/20 همسایه ها احمد محمود 4.1 81 صفحۀ 1 «اگه ما آدمای یه لاقبا به همدیگه کمک نکنیم، کی به دادمون میرسه؟» 0 44 Fateme.Varshabi 1402/4/27 همسایه ها احمد محمود 4.1 81 صفحۀ 126 -میدونی خالد؟...ماها خودمون باید به فکر خودمون باشیم... باید متحد بشیم، جدا جدا هیچکاری از دستمون برنمیاد. خرد میشیم، نابود میشیم، باید به همدیگه جوش بخوریم، مثه آهن، مثه فولاد... عمو بندر حرف میزند -باید پشت همدیگه رو داشته باشیم، باید زیر بال همدیگه رو بگیریم که از پا نیفتیم. 0 32 زینب صادقپور 1402/3/14 همسایه ها احمد محمود 4.1 81 صفحۀ 380 قاضی میآید تو. مثل همیشه شلوغ است و پرسروصدا. این اسم را بچهها بهش دادند. کتاب قانون متحرک زندان است. ... قاضی سربه سر همه میگذارد... و گاهی لودگی میکند: اگر عمامهٔ آخوندو بدزدی که زیرشلوارش کنی، مشمول مادهٔ ۱۲۷ میشی. آخه، آخوند از ابنیه و آثار مذهبیه. بعد لبخند میزند، انگشتش را زیر بینی آدم میگرداند و ادامه میدهد -عمامهٔ آخوند، از آثار مذهبیه، اما کون پتی تو که احتیاج به شلوار داره چی؟... 1 9 نرگس 1404/1/27 همسایه ها احمد محمود 4.1 81 صفحۀ 126 از آدم تو دنیا فقط یه بدی میمونه و یه خوبی... همه باید سرشونو بذارن رو سنگ لحد. هیچکسم از یه کفن بیشتر نمیبره. اگه ما آدمای یهلاقبا به همدیگه کمک نکنیم کی به دادمون میرسه؟ ماها خودمون باید به فکر خودمون باشیم... باید متحد بشیم، جدا جدا هیچ کاری از دستمون برنمیاد. خرد میشیم، نابود میشیم، باید به همدیگه جوش بخوریم، مثه آهن، مثه فولاد... 0 0 امیر عبداللهی 1402/10/21 همسایه ها احمد محمود 4.1 81 صفحۀ 27 اسیر همین مزخرفاتیم که همیشه بدبختیم ، که همیشه باید مثه خر کار کنیم و کیفش رو دیگرون ببرند ، که همیشه توسری خور و گشنه هستیم... 0 6 محمدپارسا اشرفی 1403/5/10 همسایه ها احمد محمود 4.1 81 صفحۀ 126 میدونی خالد. از آدم تو دنیا، فقط یه بدی میمونه و یه خوبی... همه باید سرشونو بذارن رو سنگ لحد. هیچ کسم از یه کفن بیشتر نمیبره. اگه ما آدمای یه لاقبا به همدیگه کمک نکنیم، کی به دادمون میرسه؟ 0 19