بریدههای کتاب خاطرات یک ضد قهرمان نورآی واعظی 6 روز پیش خاطرات یک ضد قهرمان کورنل فیلیپوویچ 3.3 3 صفحۀ 11 0 0 _homagharibi_ 1404/1/30 خاطرات یک ضد قهرمان کورنل فیلیپوویچ 3.3 3 صفحۀ 11 با اینکه زندگی خیلی باارزش است، ما همیشه طوری رفتار میکنیم که انگار چیزی باارزشتر از آن هم وجود دارد... اما مگر چیزی بالاتر از زندگی هم هست؟! آنتوان دو سنت اگزوپری 0 0 Mari 1404/2/8 خاطرات یک ضد قهرمان کورنل فیلیپوویچ 3.3 3 صفحۀ 91 جنایت فقط وقتی چهرهی واقعی به خود میگیرد که اینطور مقابل چشم آدم قرار بگیرد. 0 0 _homagharibi_ 1404/1/30 خاطرات یک ضد قهرمان کورنل فیلیپوویچ 3.3 3 صفحۀ 109 شاید از دنیا و آدمهایی که فقط قهرمانها برایشان ارزش دارند کینه داشتم، اینکه من برخلاف میلم خودم را مجبور به قهرمانبازی نکرده بودم خوب بود، ولی مهر تایید دیگران رانداشت؛ این همان شنریزهی ته کفش بود. 0 0 _homagharibi_ 1404/1/30 خاطرات یک ضد قهرمان کورنل فیلیپوویچ 3.3 3 صفحۀ 108 فقط آدمهای موفق _ البته تا زمانی که موقعیتشان را هر طور شده حفظ کنند _ میتوانند خوب و راحت در این دنیا زندگی کنند. اما اینجور آدمها اگر روزی زمین بیفتند، چون از نردبان بالاتری میافتند، استخوانهایشان بدجوری خواهد شکست. 0 0