بریدههای کتاب با سرودخوان جنگ در خطه ی نام و ننگ ریحانه رحمانی 1404/4/10 با سرودخوان جنگ در خطه ی نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 32 به اراده امکانِ انتخاب بدهیم. و این واقعیتی ست که در بخش اعظم زندگی انسان، هنوز، غریزه میگوید "آری"، اراده فریاد میکشد "نه" و انسان، غالباً، "آریِ" غریزه را همچون فرمانی تردیدناپذیر میشنود و میپذیرد و خود را از شر مشقات انتخاب آگاهانهی ارادی خلاص میکند... 0 4 زاهده صالحان 1404/4/19 با سرودخوان جنگ در خطه ی نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 15 خوشا به حال ملتی که میداند برای چه باید جنگید و جان سپرد و جاودانه شد ... 0 0 زاهده صالحان 1404/4/19 با سرودخوان جنگ در خطه ی نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 24 قطار، وقتی به جبهه میآید «دلاور» است و وقتی برمیگرداند «دلبر». 0 0 میم صالحی فر 1404/5/3 با سرودخوان جنگ در خطه نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 47 پدر، امروز میگوید: خودتان را به آب و آتش بزنید. غصهی لانه و باغ و بهار را نخورید. لانه، باز ساخته خواهد شد درخت، باز کاشته خواهد شد شرف، اما، اگر برود، در تاریخ مینویسند، و وقتی نوشتند، با مرکبی مینویسند که خیلی سخت پاک میشود: با مرکب تجزیه، با مرکب معاهدهی گلستان و ترکمنچای... با مرکبی از خون سرداران و سربهداران... 0 3 میم صالحی فر 1404/5/3 با سرودخوان جنگ در خطه نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 54 زیر لب، بیاختیار، میپرسم: یعنی این جنگ کی تمام خواهد شد؟ و میشنوم که کسی میگوید: وقتی یاد بگیریم که سرهایمان را، از نفیر گلولههای عابر، به غریزه ندزدیم؛بلکه در این حال نیز به اراده امکان انتخاب بدهیم. و این واقعیتیست که در بخش اعظم زندگی انسان، هنوز، غریزه میگوید «آری»، اراده فریاد میکشد «نه»، و انسان، غالبا، «آری» غریزه را همچون فرمانی تردیدناپذیر میشنود و میپذیرد و خود ر را از مشتقات انتخاب آگاهانهی ارادی خلاص میکند... 0 5 زهرا حیدری 1404/5/15 با سرودخوان جنگ در خطه ی نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 10 شاعر! هرگز باورنکردهیی که از خماسه به غزل میتوان رسید. هرگز باورنکردهیی 0 3 حوریه دادجو 1404/5/17 با سرودخوان جنگ در خطه نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 72 « تو غصّهی ناهمواریها را نخور! باش تا ببینی که تا خودِ خودِ کربلا هموارش میکنیم... » 0 2 حوریه دادجو 1404/5/25 با سرودخوان جنگ در خطه نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 119 ... ما، هم از ایمانمان دفاع میکنیم هم از ایرانمان؛اما شما فقط میتوانید به خاطر کسب آبرو بجنگید؛اما همین کار هم شهامت میخواهد. نمیخواهد؟دل و جرئت و اراده میخواهد. نمیخواهد؟ فحش دادن،چون زحمت ندارد،باب طبع شماست؛اما جنگیدن.هاه!... 0 2 آمنه آزاد 1404/6/7 با سرودخوان جنگ در خطه نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 123 میگویم: هر جا رفتهایم، تا اینجا، همهی زیرسیگاریها تمیز بود. یعنی یک رزمندهی سیگاری در سراسر جبهه وجود ندارد؟ کلیج میگوید: آقای منتظری گفتند "اگر واقعاً احتیاج ندارید، و اگر نکشیدن صدمهای به شما نمیزند، نکشید!" و همهی بچههای سپاه، آخرین سیگارهایشان را زیر پا خاموش کردند_ و تمام. 0 4 suny 1404/6/11 با سرودخوان جنگ در خطه نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 55 0 2 نازنین زینب صیّادی 1404/4/6 با سرودخوان جنگ در خطه نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 118 1 3 آبی 1404/3/1 با سرودخوان جنگ در خطه نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 72 0 1 سمیه بینا 1403/7/16 با سرودخوان جنگ در خطه ی نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 54 زیر لب، بیاختیار، میپرسم: یعنی این جنگ کی تمام خواهد شد؟ و میشنوم که کسی میگوید: وقتی یاد بگیریم که سرهایمان را،از نفیر گلولههای عابر، به غریزه ندزدیم؛ بلکه در این حال نیز به اراده امکان انتخاب بدهیم. 0 5 محمد حسین رمضانی 1402/10/10 با سرودخوان جنگ در خطه ی نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 104 من میدانم که یک روز، جنگ تمام میشود.... و آنچه میماند مایهی سرشکستگیِ هیچ کداممان نخواهد بود. هرگز. 0 4 نازنین زینب صیّادی 1404/4/6 با سرودخوان جنگ در خطه نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 137 0 4 fatemehka 1404/3/5 با سرودخوان جنگ در خطه نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 47 شرف ، اما ، اگر برود ، در تاریخ ها می نویسند ، و وقتی نوشتند ، با مرکبی می نویسند که خیلی سخت پاک می شود : با مرکب تجزیه ، با مرکب معاهده ی گلستان و ترکمن چای ..... با مرکبی از خون سرداران و سربه داران.... 0 5 مهران 1404/3/30 با سرودخوان جنگ در خطه نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 26 0 1 محمد برهان 1403/6/22 با سرودخوان جنگ در خطه ی نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 94 ...چقدر فاصله هست میان جنگی که این بچّهها میکنند و آن جنگی که در فیلمهای جنگی، برداران هموطن ما نشان میدهند. 0 1 زهرا محمدی 1403/11/13 با سرودخوان جنگ در خطه ی نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 24 ملت شاعر هرگز از شاعرانه سخن گفتن باز نمی ماند 🌱 0 2 محمد غفاری 1404/3/1 با سرودخوان جنگ در خطه ی نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 32 صفحۀ 27 0 0