بریدههای کتاب سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا ن.ص🌱 1403/11/11 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.6 9 صفحۀ 85 0 2 •/غین عین/• 1403/4/24 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.6 9 صفحۀ 53 ای دوست قبولم کن و جانم بستان مستم کن و از هر دو جهانم بستان با هرچه دلم قرار گیرد بی تو آتش به من اندر زن و آنم بستان 0 2 نُها :) 1402/8/16 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.6 9 صفحۀ 140 وقتی انسان کسی را دوست دارد حرف او را هم دوست دارد و وقتی عاشق کسی است به حرف او دل می سپارد و عمل می کند؛پس اگر قراراست مومنی عاشق امامش باشد حتما باید تا می تواند سخنان او را به جان و دل بسپارد و بر طبق آن عمل کند.. 0 5 ن.ص🌱 1403/12/15 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.6 9 صفحۀ 182 قرآن کریم فرموده است که باید با ایشان به احسان رفتار نمود (و بالوالدين إحساناً) و اهل بیت علیهم السلام فرموده اند: «احسان این است که با ایشان به نیکی رفتار کنی و همیشه حاجات ایشان را قبل از اینکه بگویند برآورده نمائی، نه اینکه به تو رو بیندازند و امر و نهی کنند و بعد از آن کاری کنی» 0 1 ن.ص🌱 1403/12/15 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.6 9 صفحۀ 178 مَن عَمِلَ بِمَا يَعْلَمُ، عَلَّمَهُ اللهُ عِلمَ ما لَم يَعلَم» «هر کس به آنچه می داند عمل کند خداوند آنچه را نمی داند، به او می آموزد. 0 2 فضائل 1403/10/27 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.6 9 صفحۀ 71 عالم توحید حلاوت محض است؛ ... اما اگر کسی خودش را برای عالم توحید آماده نکرده باشد، مثل کودکی است که به او غذای سنگینی بخورانند و او چون از عهده هضم این طعام بر نمیآید، فقط آه و ناله میکند و غذا برایش درد و رنج و سختی میشود. 0 0 محدثه سادات صباحی 1403/5/15 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.6 9 صفحۀ 239 0 40 مریم السادات هاشمی 1404/1/22 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.6 9 صفحۀ 69 راه خدا را بالاخره باید رفت پس هر چه زودتر حرکت کنیم نفع و بهره بیشتری به ما میرسد چون مسیر حرکت به سوی خداوند متعال مسیری است که همگان در آن در حرکت اند. ما بخواهیم یا نخواهیم بالاخره باید به عالم توحید وارد شویم و بالاخره از ما به عبودیت و بندگی اعتراف میگیرند. به تعبیر قرآن کریم: يَا أَيُّهَا الْإِنْسَانُ إِنَّكَ كَادِحٌ إِلَى رَبِّكَ كَدْحًا فَمُلَاقِيهِ ) (ای انسان تو به سوی پروردگارت با سختی و فشار در حرکت هستی و حتما روزی به دیدار و لقاء او نائل میشوی پس این مسیر را باید رفت؛ اگر با پای خود نرویم با اضطرار ما را می برند و به عالم توحید وارد میکنند اگر انسان با اختیار در این مسیر پای بگذارد این مسیر را با شیرینی و آرامش و طمأنینه طی میکند. 0 0 مریم السادات هاشمی 1404/1/22 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.6 9 صفحۀ 37 توحید یعنی انسان بفهمد که صاحب همۀ کمالات فقط و فقط یک نفر است و غیر از او، هیچ موجودی هیچ کمال جداگانه ای ندارد. هرچه هست و نیست از او و متعلق به اوست. باید همه چیز را فقط آینه دیگری دید و باور داشت که تنها کسی که حقیقتاً صاحب کمال و جمال است خداوند متعال است. 0 0 فضائل 1404/1/20 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.6 9 صفحۀ 274 🌿 آنچه مهم است به جا آوردن عبادات با عشق و نشاط است و کمیت در اولویت دوم قرار دارد 0 3 راضیه قربانی 1403/12/12 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.6 9 صفحۀ 125 یکی درد و یکی درمان پسندد/یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران/پسندم آنچه را جانان پسندد 0 0 نازنین زهرا پوررمضانی 1402/10/10 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.6 9 صفحۀ 201 مسیر تحصیل آرامش، حرکت از کثرت به وحدت است؛ 0 5 نُها :) 1402/8/22 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.6 9 صفحۀ 212 خصوص کار فرهنگی تاثیرگذاری در جان و دل انسانهاست اثرگذاری در قلبها با تلاش و کوشش ظاهری نیست سخنرانیها نوشتهها فیلمها ها و غیره فقط مطلبی را در ذهن و خیال انسان ایجاد میکنند و اگر کسی از قبل زمینهای داشته باشد ابزارهای رسانهای استعداد درونی او را شکوفا میکنند و الا قدرت تاثیر در درون انسانها را ندارند آنچه در دلها اثر میکند دل و جان گوینده و نویسنده است 0 4 مریم السادات هاشمی 1404/1/22 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.6 9 صفحۀ 49 0 0 فضائل 1403/10/22 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.6 9 صفحۀ 44 ما چیزی نیستیم که بخواهیم چیزی شویم! 0 1