بریدهای از کتاب سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا اثر محمدحسن وکیلی
1404/1/22
راه خدا را بالاخره باید رفت پس هر چه زودتر حرکت کنیم نفع و بهره بیشتری به ما میرسد چون مسیر حرکت به سوی خداوند متعال مسیری است که همگان در آن در حرکت اند. ما بخواهیم یا نخواهیم بالاخره باید به عالم توحید وارد شویم و بالاخره از ما به عبودیت و بندگی اعتراف میگیرند. به تعبیر قرآن کریم: يَا أَيُّهَا الْإِنْسَانُ إِنَّكَ كَادِحٌ إِلَى رَبِّكَ كَدْحًا فَمُلَاقِيهِ ) (ای انسان تو به سوی پروردگارت با سختی و فشار در حرکت هستی و حتما روزی به دیدار و لقاء او نائل میشوی پس این مسیر را باید رفت؛ اگر با پای خود نرویم با اضطرار ما را می برند و به عالم توحید وارد میکنند اگر انسان با اختیار در این مسیر پای بگذارد این مسیر را با شیرینی و آرامش و طمأنینه طی میکند.