بریدۀ کتاب
1402/12/29
نادرابراهیمی خیلی فوق العاده است، سه دیدارش هم به طور ویژه ای خوبه. با سه دیدار یه خاطره خنده دار هم دارم 😁👌🏻
1402/12/29
چندسال پیش ، یک سال و خرده ای بود که میخواستم این کتابو بخرم ، چندبار طرح تخفیف خورد و نخریدم. چون میگفتم کامل نیست . کل مجموعه شو میخواهم😂 خیلی بی دلیل فکر می کردم سه دیدار سه جلده. آخرش رفتم انقلاب ، تو کتابفروشی سوره مهر، رفتم تو قفسه دیدم ای بابا اینجا هم که دو جلده😁😁😁 با اعتماد بنفس به فروشنده گفتم مجموعه سه دیدار رو دارین؟ گفت بله ، گفتم کاملشو دارین. پاشد رفت سر قفسه مربوطه کتاب رو داد دستم. گفتم این که دوجلده 🥲😂😂😂 فروشنده یه نگاهییی انداخت گفت خانوم سه دیدار دو جلده... اینجا بود که با واقعیت روشن شدم و تازه فهمیدم چقدر معطل جلد سوم شدم😂😂😂😂 @zahra_rsd
1402/12/29
😂😂😂😂😂😂وای خیلی خوب بود 😂😂😂نه تنها برای خودتون خاطره شده بلکه برای فروشنده هم خاطره خوبی ساختید @fahime_hadidi
1402/12/29
وای عید شد اومدیم درس رو فراموش کنیما . یک سری ها نمیذارن @zahra_rsd #اعلام_کتاب_فارسی_ششم
1402/12/29
نادر ابراهیمی نویسنده ی یکی از درس هاست . برای همین آخر کتاب که درمورد نویسنده اومده و ما باید اونو یاد بگیریم(#امتحان_نهایی) هست این کتابه @zahra_rsd
زهرا رستاد