کتاب، رقیب های ازلی، نوشته ربکا راس و ترجمه اطلسی خرامانی است. انتشارات آذر باد این رمان را برای نوجوانان منتشر کرده است. اثر حاضر در، دستهٔ ادبیات داستانی آمریکا قرار میگیرد، با بهره گیری از، داستان های اساطیری، یک عاشقانه آخرالزمانی شده که به دو پدیده عشق و جنگ میپردازد.
«آیریس» و «رومان» دو شخصیت اصلی این کتاب هستند، که در دفتر یک روزنامه به شغل نویسندگی مشغولند.
روزنامه بسیار پرطرفدار شده است، چرا که اخبار داغ جنگ را با تیتر های جنجالی منعکس می کند.این جنگ شبیه جنگ های کنونی نیست، خدایان باستانی پس از قرن ها سکوت و خواب بیدار شده اند تا برای قدرت نمایی به هم، جنگ های وسیعی همچون، جنگ جهانی اول را به راه انداخته اند.
برادر آیریس، مانند ملیون ها انسان دیگر، ملعبهٔ دست خدایان شده و به جبهه اعزام شده. آیریس که در نبود برادرش،وظیفهٔ مراقبت از خود و مادر دائم الخمرش را به دوش کشیده، روز های سخت کار و رقابت با همکارش رومان را در نامه هایی مکتوب و برای برادرش ارسال میکند.
نامه های آیریس به شکل مخفیانه ای توسط رومان برداشته و خوانده میشوند، سپس جواب هایی برای آیریس فرستاده میشود. ارتباط میان این دوشخصیت کم کم عاطفی می شود،اما آیریس هنوز از حقیقت آن خبر ندارد.
وقتی این دو رقیب خبرنگار، رومن و آیریس عشق را در اعماق،ارتباطی جادویی مییابند، باید برای پیوند دادن سرنوشتشان به یکدیگر، قدم در دل جهنم و نبردی میان خدایان بگذارند. خدایانی که بعد از قرن ها به خواب رفتن، یکبار دیگر خطری بزرگ به حساب می آیند.
این درحالیست که آیریس 18 ساله، فقط خواهان کنار هم ماندن اعضای خانواده اش است.
مادر او از اعتیاد رنج میبرد، و برادرش در خط مقدم مفقود شده است.
آیریس به منظور، غلبه بر نگرانی هایش، برای برادر خود نامه ای مینویسد و آن ها را زیر در کمد سر میدهد، نامه هایی که ناپدید میشود و به دست رومن می رسد. وقتی رومن به صورت ناشناس پاسخ آیریس را میدهد، ارتباطی میانشان شکل میگیرد که آیریس را تا خود خطوط مقدم جنگ، همراهی میکند.
☆چرا باید کتاب رقیب های ازلی را بخوانیم؟
مطالعه این اثر برای، دوستداران رمان های فانتزی، که شکل اسطوره ای دارند لذت بخش است.
☆کتاب رقیب های ازلی را به چه کسانی پیشنهاد میکنم؟
این کتاب را به نوجوانان دوست دار ادبیات داستانی قرن 21 آمریکا، و قالب رمان پیشنهاد میکنم.
★پیشنهادی :
اگر از خواندن این کتاب لذت بردید، فیلم The Six triple Eight رو حتما ببینید.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.