یــارا یــارا دنبال کردن @yara_araz عضویتتیر 1404 38 دنبال شده 38 دنبال کننده کتابدوست اعظم(275 کتاب)499امتیاز دنبال کردن5یادداشت13امتیاز2لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 275 کتاب در حال خواندن 5 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها یــارا 1404/6/24 - 07:40 بازی های میراث جنیفر لین بارنز 4.2 209 این کتاب چون جلد اول از یه مجموعهست، طبیعی بود بیشتر وقتش صرف پایهگذاری و معرفی داستان بشه تا اوج و هیجان اصلی. امیدوارم جلد دوم واقعاً قویتر باشه، چون اگه همین روند ادامه پیدا کنه، بعیده این همه ترند شدنش ارزشش رو داشته باشه.🤷🏻♀️ فعلاً میذارم به حساب شروع کار و اینکه نویسنده تازه داره مسیر داستان رو روی روال میاندازه:) 0 22 یــارا 1404/6/2 - 09:30 شوهر آهو خانم علی محمد افغانی 3.7 76 راجع به این کتاب نظرهای مختلفی هست و طبیعیه، اما برای من جزو کارهای خوب ادبیات ایران حساب میشه. اوایل خیلی جذبش نشدم، راستش تا حدود صفحه ۱۵۰ حتی میخواستم بیخیالش بشم، ولی از اونجا به بعد داستان برام جا افتاد و کنجکاو شدم ببینم آخرش چی میشه. توصیفهاشو دوست داشتم، مخصوصاً ضربالمثلهای زیادی که توش استفاده شده بود و به نظرم خیلی جذاب بودن. روند داستان هم خوب جلو میره؛ نه کُنده که آدم خسته بشه، نه اونقدر تند و پراکنده که چیزی دستگیرت نشه. حس کردم واقعاً باهاش زندگی میکنم؛ وقتی ناراحت بودن، منم ناراحت میشدم، وقتی گریه میکردن منم اشکم در میومد و وقتی خوشحال بودن منم خوشحال میشدم. اگر میخواید بخونیدش، به نظرم مهمترین چیز اینه که بتونید با کتاب ارتباط بگیرید. اگه این حسو نداشتید، شاید بهتر باشه نخونیدش. 0 68 یــارا 1404/5/16 - 20:30 بیرون ذهن من شارون ام.دراپر 4.3 36 دختری که فلج مغزیه درسته اعضای بدنش کار نمیکنه اما خیلی باهوشه خیلیا از جمله دکتر ها متوجهش نیستند. چیزی که یاد گرفتم این بود که همه افراد باهوش هستندو ربطی به ضعف جسمانی اونها نداره. نباید با ترحم یا بدرفتاری نسبت به این سری افراد واکنش نشون بدیم 0 26 یــارا 1404/5/16 - 20:25 سفیدی مرگبار جی. کی. رولینگ 4.5 2 بعد از مجموعه هری پاتر اولین کتابی بود که از جی.کی. رولینگ میخوندم و از اونجایی که به جنایی علاقه دارم این کتابش رو دوست داشتم.سناریو اصلی و روند داستان خوب بود و واقعا کنجکاو میکنه خواننده رو و همراهش میکنه تو سیر حل پرونده. 0 17 یــارا 1404/4/19 - 07:47 آبشار یخ متیو جی. کربی 4.2 22 بهترین چیزی که میتونستم بخونم واقعا جالب بود و به روحیاتم میخورد✨ 0 18 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها یــارا 1404/5/16 - 20:48 بهترین های ادبیات ایران 5 کتاب :) البته اگر زیاد اهل مطالعه ادبیات فارسی نیستید و تازه شروع می کنید بوف کور رو پیشنهاد نمیکنم:) 0 19 یــارا 1404/5/15 - 09:38 روانشناسی 6 کتاب کتابایی که خریدم و هنوز نخوندم:( 3 14 بریدههای کتاب نمایش همه یــارا 4 روز پیش داستان های نظامی علی اصغر بشیری 0.0 صفحۀ 63 بگفت از عشق جان سختی بیازار بگفت از عاشقی خوشتر چه کار است 0 4 یــارا 4 روز پیش داستان های نظامی علی اصغر بشیری 0.0 صفحۀ 44 بگفتا دل ز مهرش کی کنی پاک بگفت آن گه که باشم خفته در خاک بگفتا گر خرامی در سرایش بگفتا اندرازم این سرایش بگفتا گر کند چشم تو را خَرش بگفتا این دو چشم دیگرش پیش 0 4 یــارا 1404/7/3 - 18:17 تصمیم گرفتم خودم باشم سو-هیون کیم 4.0 54 صفحۀ 12 ساده ترین راه برای القای حس بدبختی این است که به زندگی دیگران نگاه کنیم و آن را با زندگی خود مقایسه نماییم. 0 9 یــارا 1404/7/3 - 18:13 تصمیم گرفتم خودم باشم سو-هیون کیم 4.0 54 صفحۀ 12 کسانی که در حین مبارزه برای دموکراسی شکنجه شده اند، می گویند که دردناک ترین بخش، رنجی نبود که در حین شکنجه متحمل می شدند، رنج واقعی بزدل بودن و سکوتشان حین شکنجه بود. 0 3 یــارا 1404/6/28 - 13:46 سووشون سیمین دانشور 4.1 329 صفحۀ 228 نژاد شریف انسانیت را میشناسم، اینطور که شنیده ام غیر از کشت و کشتار و ضعیف چزانی هنری ندارد... 0 13 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.