sima تاریخ عضویت:دی 1403 sima دنبال کردن @sima.chalesh 13 دنبال شده 22 دنبال کننده کتابدوست(34 کتاب)1484امتیاز دنبال کردن sima.ch73 0یادداشت32امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 34 کتاب در حال خواندن 6 کتاب خواهم خواند 14 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب sima دیروز آرزوهای بزرگ چارلز دیکنز 4.0 50 صفحۀ 216 خدا میداند که ما نباید از اشکهای خویش شرمنده باشیم،چرا که اشک ما بارانی است که بر گرد و غبار کورکنندهی زمین،که دلهای سخت و بی عاطفهی ما را می پوشاند،فرو میریزد. 0 2 sima دیروز آنی شرلی در ویندی پاپلرز جلد 4 لوسی مود مونتگمری 4.4 63 صفحۀ 178 خیلی ها هستند که خوشی امروز را قربانی احتمالات تلخ فردا می کنند. 0 2 sima 1404/4/23 فارنهایت 451 ری بردبری 3.9 42 صفحۀ 100 بیشتر ما نمیتونیم دور بچرخیم و با همه حرف بزنیم ،و همهی شهرهای دنیا رو بشناسیم؛ نه وقتش رو داریم نه پولش رو ,اون همه دوست هم نداریم.مانتگ، چیزهایی که تو دنبالش میگردی توی این دنیا هست، ولی تنها راهی که یه آدم معمولی میتونه نود و نه درصد اونها رو در طول عمرش ببینه توی کتابه. 0 6 sima 1404/4/23 فارنهایت 451 ری بردبری 3.9 42 صفحۀ 173 می گفت:«چشمهات رو پر از شگفتی کن، جوری زندگی کن که انگار ده ثانیهی دیگه میافتی میمیری. دنیا رو ببین .از هر رویایی که تو کارخونهها میسازن یا با پول میشه خرید،خیال انگیز تره. 0 5 sima 1404/4/11 آنی شرلی در جزیره جلد 3 لوسی مود مونتگمری 4.6 70 صفحۀ 227 حتی اگر تمام طول شب گریسته باشی،بازهم دمیدن صبح برایت نشاطآور خواهد بود. 0 28 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.