سحر موسوی تاریخ عضویت:بهمن 1403 سحر موسوی دنبال کردن @sahar03 18 دنبال شده 10 دنبال کننده کتابدوست(37 کتاب)40امتیاز دنبال کردن فیزیک خوان شمال پسند tikeketab04 1یادداشت8امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 37 کتاب در حال خواندن 7 کتاب خواهم خواند 36 کتاب یادداشتها سحر موسوی 1403/11/23 دیزی دارکر آلیس فینی 4.1 144 از اون کتابهایی بود که غافلگیرم کرد جذاب بود 1 15 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب سحر موسوی 4 روز پیش زندگی خود را دوباره بیافرینید جفری ای. یانگ 4.3 41 صفحۀ 53 اما فرار همیشه راه حل خوبی نیست.مشکل فرار این است که هیچ گاه راز و رمز غلبه بر تله زندگی را نخواهیم آموخت.روبه رو نشدن با واقعیت به این معنا نیست که واقعیت دست از سر ما بر می دارد.ما نمی توانیم مشکلات را تغییر بدهیم چون هیچ گاه گردن خود را خم نکرده و به وجود مشکلات اذعان نکردیم.بلکه با پناه بردن به رفتارهای محکوم به شکست به تداوم روابط آسیبزا دامن زدیم.اگرچه خواهان زندگی بی دردسر و راحت هستیم ، عملا شانس خودمان را برای تغییر مسائل رنج آور از دست داده ایم. 1 3 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.