نرگس عرفانی تاریخ عضویت:مهر 1403 نرگس عرفانی دنبال کردن @narges_erfani 0 دنبال شده 2 دنبال کننده کتابدوست(38 کتاب)0امتیاز دنبال کردن11یادداشت21امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 38 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها نرگس عرفانی 1403/7/13 راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب جلد 1 هالی جکسون 4.5 115 بنظرم کتاب عالی بود جوری که تورو درگیر می کنه و تا آخر کتاب رو نخونی نمی دونی قاتل کیه 0 1 نرگس عرفانی 1403/7/13 بخش دی فریدا مک فادن 4.2 271 این کتاب جوری که بقیه تعریفشو می کردن نبود بنظرم و فقط صفحات پایانی کتاب اتفاق هیجان انگیزی افتاد و با توجه به تعریفات بقیه خیلی انتظار اتفاقات بهتر و هیجان انگیز تری بودم 0 0 نرگس عرفانی 1403/7/13 خواهر من، قاتل زنجیره ای اوینکان بریث ویت 2.5 15 بنظرم اصلا محتوای داستانی باحالی نداشت و اینجوری نبود که داستان تموم بشه و فقط نویسنده نشون داد که این اتفاق افتاده و نگفت که چرا با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 نرگس عرفانی 1403/7/13 ما شروعش می کنیم کالین هوور 3.4 67 کتاب خیلی خوبی بود و من واقعا دوستش داشتم و اینجوری بودم که به یه اتلس نیاز دارم 0 0 نرگس عرفانی 1403/7/13 بی تو پریشانم: زندگی نامه داستانی شهید حجت الاسلام محمد پورهنگ زینب پاشاپور 4.2 9 واقعا سرش گریم گرفت 0 0 نرگس عرفانی 1403/7/13 سم هستم، بفرمایید داستین تائو 3.4 109 این کتاب بنظرم اصلا داستان جالبی نداشت و انگار هیچ محتوایی نداشت و من اصلا خوشم نیومد و اصلا معلوم نبود چه اتفاقی افتاده ولی به هر حال این نظر شخصی منه و ممکنه افراد دیگه ای از این کتاب خوششون بیاد با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 2 نرگس عرفانی 1403/7/10 خدمتکار فریدا مک فادن 4.0 95 فقط می تونم بگم این کتاب محشر بود و واقعا پیشنهاد می کنم به کسایی که هنوز نخوندنش 0 0 نرگس عرفانی 1403/7/10 خوب های بد بد های خوب:دنیای بدون شاهزاده جلد 2 سومان چینانی 4.2 24 کتاب باحالی بود ولی آخر داستان کامل نبود و انتظار داشتم اخر داستان رو یکم بیشتر توضیح بده 0 0 نرگس عرفانی 1403/7/10 قرنطینه جنیفرای. نیلسن 4.3 42 کناب داستان باحالی داشت ولی کاملا مشخص بود که این یه بیماری واقعی نیست با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 نرگس عرفانی 1403/7/10 تیمارستان متروک دن پابلوکی 4.1 47 کتاب بنظرم ا صلا ترسناک نبود و آخرش قابل پیش بینی نبود و شوکه کننده بود ولی توی یه قسمتهایی واقعا جا داشت که نویسنده بیشتر اون قسمت از کتاب روتوضیح بده 0 0 نرگس عرفانی 1403/7/10 خوب های بد، بدهای خوب سومان چینانی 4.1 40 این کتاب کتاب خوبی بود و من واقعا دوسش داشتم و داستان جوری بود که می دونستی آخر داستان چی میشه ولی در کل کتاب خوبی بود 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.