زهرا 🇵🇸

5 دنبال شده

5 دنبال کننده

جستجوگری در امتداد زمان

پیشنهاد کاربر برای شما

"اگه مدت زیادی به آینه عقب نگاه کنی تصادف می کنی "
بعد مدت ها این کتاب رو (البته نسخه صوتی) رو تموم کردم
واقعا واقعا توصیه ش میکنم .  اگه اسم متیوپری رو جستجو کنین بعد از اسم چندلر، احتمال زیاد برمیخورید به مقوله اعتیادش
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️
هشدارررر!!!!!!!!! احتماااااااااال اسپویلللللللل بعد ایننننننننن خطططططططط
اعتیادی که بارها و بارها زمین میزنتش اما باز هم به هر نحوی بلند میشه . بارها می بازه اما بارها هم بلند میشه تا باهاش بجنگه ... نمیدونم تا حالا توی بچگی با کامپیوتر بازی igi  یا کالاف انجام دادین یا نه؟ از این بازیا که تفنگ دستت میکردی و میری جلو آدم بکشی ... حالا تو igi بدتر بود . یه ستون داشت که جونتو نشون می داد. فکر کن اول مرحله باشی و جونت ۱۰ درصد باشه خب نمی صرفه بری جلو .. ریسکه!!!من یکی شاید یه نارنجک بندازم تا دوباره بازی شروع شه ولی خب زندگی واقعی اینجوری نیست ... متیوپری هم خیلیییی اشتباه داشت خودش هم اعتراف میکنه بهش . اما بارها سعی کرده بجنگه . قبلا میگفتن مرگش به خاطر سومصرف مواد بوده اما جدیدا یه جا نوشته بود پزشک و همکارش بهش دارو دادن و .....
بگذریم ... مشخصه بعدی که این کتاب داره که بدترین عوارض اعتیاد و میگه ‌ . انواع مختلفی که تجربه کرده تا بدترین عوارض روحی و جسمی که به خاطر اعتیادش داشته.. حتی خودش میگه توی فرندز جاهایی که چاق بودم این و مصرف میکردم و وقتی لاغر بودم فلان چیزرو . یا حتی انقدر به حافظه اش آسیب وارد شده بود که یکی رو اشتباه گرفته بوده و از مصرف مواد حداقل تا جایی که من شنیدم دفاع نمی کرد  . بنظر من یکی که کتاب خوبی بود.

در ادامه قسمت هایی از کتاب کاملا لو میره !:)
از لحاظ تکنیک کتاب جالبی هست . تکه هایی زیادی از پازل در فصل اول روی میز ریخته میشه . تو فصل دوم بر اساس رنگ و احساس کمی مرتب میشه .. و در فصل سوم و چهارم بر اساس زمان و موقعیت پازل کنار هم قرار میگیره .
مسلما خوندنش راحت نیست و توی دو فصل اول آدم خسته میشه .
همون طور که توی نقد های کتاب هست داستان در مورد تباهی یک خانواده ست . و شاید تنها کسی که بتونیم بهش خرده نگیریم بنجی ،پسر معلول خانواده ست چون درکی درست از زندگی نداره .
مادری ضعیف و وابسته و پدری الکی و از نظر من بسیار پوچ گرا ( که احتمالا به خاطر شکست های پی درپی خانواده ش و از دست رفتن ثروتش باشه) شالوده خانواده رو تشکیل میدن . بنجی که گفته شد و در طی داستان اسمش هم تغییر میکنه که درست نمیدونم چرا.. کوئنتین پسر ارشد خانوادس . زمینی رو برای تحصیلش می فروشن و راهی هاروارد میشه . خانواده شو خصوصا خواهرشو دوست داره . اما این تصور و داره که خواهرش فرشته ست که این طور نیست . در نهایت به خاطر رابطه ای که خواهرش داشته و توان تحملش رو نداشته مسئولیتش رو به دروغ به عهده میگیره و خودش رو تو دریاچه غرق میکنه .. جیسون پسر بعدی خانواده . مورد علاقه مادر . بسیار پول دوست و منفعت طلب . بر عکس کوئنتین (پسر) از نظرش همه زن ها بد هستند و باید تربیتشون کرد و ... عیر از مادرش کسی ازش خوشش نمیاد . و پول هایی که کدی برای دخترش( که ظاهرا مشخص نیست پدرش کیه دقیقا )رو میدزده و برای خودش برمیداره . یک جورایی بد مطلق .
اما شخصیت دیگه ای که داستان از زبونش اصلا روایت نمیشه اما بیشترین تاثیر رو رو کل خانواده میذاره کدی هست. دختر مهربون و همچنین سرکش خانواده . خواهرمورد علاقه بنجی و کوئنتین...
اما به نظر من این مهربونی فقط تو ظاهره . برادرش کوئنتین به خاطر رابطه پنهانی خواهرش خودکشی میکنه و به دروغ مسئولیت فرزند خواهرش و به عهده میگیره تا کدی مجبور نباشه با کسی دیگه ازدواج کنه  و ... اما در عین این حال کدی حامله میشه .. اما به کوئنتین میگه من مریضم و به خاطر این بیماری باید با یکی ازدواج کنم و مهم نیست کی  تا این قضیه رو گردن اون بندازم ازدواجش شکست میخوره.. و بعد اسم دخترشو کوئنتین میذاره (اسم برادرش) که همه بار گناه متوجه خودش نباشه و تقصیرها رو گردن برادر مرده اش بندازه . در نهایت دخترشو پیش پدر و مادرش رها میکنه و میره .‌ گاها هر ازگاه پولی میفرسته برای دخترش تا کمبودی حس نکنه ... دنیا از همین دست انسان های به ظاهر مهربون ضربه میخوره نه انسان هایی مثل جیسون ، کوئنتین یا بنجی

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

باشگاه‌ها

مدرسه هنر آوینیون

385 عضو

درس هایی درباره داستان نویسی به ضمیمه مصاحبه با ایزاک سینگر و جوزف هلر

دورۀ فعال

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

زهرا 🇵🇸 پسندید.
نشانه چهار

فرندز؛ دوستان و عاشقان
          "اگه مدت زیادی به آینه عقب نگاه کنی تصادف می کنی "
بعد مدت ها این کتاب رو (البته نسخه صوتی) رو تموم کردم
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️
هشدارررر!!!!!!!!! احتماااااااااال اسپویلللللللل بعد ایننننننننن خطططططططط

وااای .این بهخوان چرا نوتیف نمیدهههه 🤐 من الان دیدم پیامتو 😶‍🌫️... این رو که نسخه صوتی شو دارم تموم کردم الان .... بسیاااار مقاومت داشتم که فرندز ببینم اصلا ارتباط برقرار نمی کردم باهاش . تا وقتی که خبر فوتش و شنیدم . بعد نمیدونم تو یه برهه ای سریالشو به طور فشرده دیدم .. یعنی میخواستم ببینم آدمی که اینقدر طناز بوده و نشون نمیداده چجوری این همه مشکلات داشته .. بعد هم نسخه صوتی کتابشو طاقچه فکر کنم یه روز رایگان کرده بود

به این فکر میکنم همه ما به یکی مثل اون معلم نیاز داریم تا خوبیامونو به رومون بیاره . ولی همیشه همچین شانسی نمیاریم ... پس باید خودمون جرقه رو ایجاد کنیم . یه شعله ی کوچیک .. اما بعد قضیه استمرار و نظم میاد وسط و اوضاع سخت تر میشه