judy تاریخ عضویت:اسفند 1403 judy دنبال کردن @judy_fh 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(6 کتاب)0امتیاز دنبال کردن13یادداشت19امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 6 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها judy 1404/4/4 شهرهای کاغذی جان گرین 3.8 2 حس و حال کتاب ، اکیپ سه نفره شون و اتفاقات بینشون رو دوست داشتم . و همین ها بود که ترغیبم میکرد تا ادامش رو بخونم . 0 0 judy 1404/3/29 من ادواردو نیستم! 72 داستانک از زندگی ثروتمندترین شهید شیعه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.3 68 از آن همه ثروت و جاه و مال گذشتن و رها کردن یک عمر زندگی مرفه داشتن واقعا آسان نیست !! با شهید مهدی آنیلی آشنا شدم و به عرفان و اخلاص ایشان در برابر ظواهر دنیایی غبطه خوردم . 0 0 judy 1404/3/29 سنگ کاغذ قیچی آلیس فینی 4.0 1 داستان جالبی بود دقیقا چیزی بود که از آلیس فینی انتظار میرفت . و درمورد کتاب های این نویسنده من بیشتر جملاتی که آدم رو به فکر وا می داره رو دوست دارم . 0 0 judy 1404/3/6 سلام بر ابراهیم گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 207 .این کتاب کمتر از دویست صفحه است و کوچک، ولی واقعا درس زندگی رو از رفتار شهید میشه یاد گرفت و بعد هم زندگیش کرد . ارادت خاصی به ایشون دارم و از بین رفتارهای ناب ایشون خوش اخلاقی حتی زمانی که کسی پرخاش میکرد بهشون رو در ذهنم پر رنگ شده . 0 0 judy 1404/3/5 ما تمامش می کنیم کالین هوور 3.7 197 داستان و ایده ی جالبش خواندنی ترش میکنه .از یک طرف هم ذات پنداری با رایل سخته و از طرفی دیگر گذشته ی تلخش در کودکی در آدم رو به رحم میاره . اطلس شخصیته که لایق بهترین هاست از جمله لیلی . ولی انتخاب بین اطلس با شخصیتی دوست داشتی و رایلی که بد بودن های گاه به گاهش دست خودش نیست ،سخته . این داستان زیبایی ها و سختی های یک رابطه رو نشون میده و در آخر هم پایان کاملا منطقی داشت . لیلی بلوم تمامش کرد . 0 0 judy 1404/3/5 وزیر قلابی محمدعلی جعفری 4.4 4 ممکنه اسم این کتاب تصور متفاوتی نسبت به اصل کتاب در ذهنتون ایجاد کنه . من هم قبل از خوندن کتاب واقعا هیچ تصوری نداشتم . ولی زمانی که خوندم مجذوب قلم نویسنده شدم . بسیار سبک نوشتن ایشون دلنشین بود . جوری که یک سیر چند ماهه رو توی یک الی دو صفحه به بهترین شیوه مینوشتن برام حیرت انگیز بود . این کتاب من رو آشنا کرد با سختی های بسیار زندگی یک مدافع حرم . 0 0 judy 1404/3/5 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 211 تعریفش رو از خیلی ها شنیده بودم و بالاخره شروعش کردم . تا به الان بهترین کتابی بوده که در این ژانر خوندم . به شدت مجذوب عشق عمیق و دوست داشتنی که بین این دو فرد جریان داره میشید. با خوندن این کتاب تعجب کردم یک شهید تا چه اندازه رمانتیک و عاشق میتونسته باشه و این برام جالب بود . انقدر همراه داستان شده بودم که پایان کتاب همراه با همسر شهید واقعا اشک ریختم . و خلاصه که با این کتاب زندگی کردم :) 0 0 judy 1404/3/5 پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 278 در نوع خودش کتاب خوبیه . در صفحاتش جملات کوتاه و زیبایی نوشته شده . منتهی به شخصه این طور کتاب ها سلیقه ی من نیستند و کتاب هایی طولانی با داستانی دنباله دار رو ترجیح میدم . 0 3 judy 1404/3/5 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 281 کتابی بود که من رو با وضعیت یک دانشجوی ایرانی در فرانسه اون هم در میان افرادی از کشور های دیگه و اعتقادات و افکار گوناگون آشنا کرد . قلم خوبی داشت . از گفتگو های میان این خانم دانشجو با دانشجوهای کشور های دیگه که افکارشون مطابق با واقعیت نبود و ایشون سعی در نشون دادن واقعیت داشت خوشم اومد و چیزهایی یاد گرفتم . و زیباتر از همه دوستی یه خانم ایرانی و آمریکایی بود که ایشون که بسیار دوست داشتنی بودن هم در آخر مجذوب اسلام میشن. برای آشنایی با چنین موقعیتی کتاب مناسبی هست . 0 0 judy 1404/3/5 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.2 336 اولین اثری که از این نویسنده خوندم همین کتاب بود . در صفحات اولش واقعا باهاش خندیدم . شخصیت اخمو و بداخلاق اُوه رو دوست داشتم و این قابل فهم بود که از اون افرادیه که مهربونه ولی نشون نمیده. کتاب رو میخوندم و لذت میبردم از رفتار اوه در برابر همسایه های رو اعصابش و اون پشت مشغول تشویق میشدم . و در آخر یه خانوم مهربون ایرانی که بعداً فهمیدم توی همه ی کتاب های فردریک بکمن یکی از این ها هست رو دوسش داشتم . و این کتاب باعث شد که من دیگر آثار این نویسنده رو بخونم و ازشون لذت ببرم :) بخونید و لذتش رو ببرید . 0 0 judy 1404/3/5 چهره ی یک غریبه آن پری 4.1 9 از خط اول داستان همه چیز برام جالب بود . داستان بسیار جالبی داشت و شاید مهم ترین عامل دوست داشتن این کتاب قلم به شدت زیبای آن پری بود . خیلی به دلم نشست. هم از لحاظ جنایی و هم داستانی من رو همراه خودش به داخل داستان کشوند . داستانی پیچیده ای داشت و ایده ای جالب پشت اون بود .. شاید زیبا ترین جنایی بود که تا به الان خوانده ام .. ارزش خوندشو داره .. 0 0 judy 1404/3/5 بابا لنگ دراز جین وبستر 4.4 125 کتابی که چندین سال پیش در اواخر دبستان خوندم و واقعا لذت بردم . در نامه های جودی ابوت زندگی کردم با شخصیت دوست داشتی جودی و افکارش همراه شدم واقعا کتابیه که زمانی که شروع کنید به خواندن نمیتونید کنار بگذارید و زمانی که تموم شد یه خاطره ی خوش در ذهنتون میمونه و دلتون براش تنگ میشه :)) و مشتاقانه منتظرم تابستان امسال کتاب بعدی این اثر دشمن عزیز رو بخونم . از ۱۰/۱۰ نمره میدم و واقعا ارزش خوندنو داره . 0 0 judy 1404/3/5 بخش دی فریدا مک فادن 4.2 366 نویسنده قلم زیبایی داره و تو رو با قلمش به دنبال خودش میکشونه تا بقیه ی داستان هم همراهش باشی در کل به سبک نوشتشون از ۱۰/۹ میدم ولی مشکل اینه که شاید چون این یک کتاب جنایی هست توقع بیشتری داشتم مخصوصا پایان جنایی که واقعا ترسناک یا دلهره آور نبود (بیشتر شاید مسخره بود ) توقع بیشتری داشتم چون همه میگن از بهترین های فریدا مک فادنه و از لحاظ جنایی بهش ۱۰/۶.۵ یا ۷ میدم ... ولی ممکنه شما خوشتون بیاد به هرحال . ارزش خوندنو داره 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها judy 1403/12/24 چند تا از کتاب های عاشقانه کلاسیک 3 کتاب کتاب اما یه روند نسبتا آرومی داره و دقیقا اون حس و حال و روندش رو فیلم سینمایی اون بهتون القا میکنه . دزیره عاشقانه ای در میان تاریخ فرانسه هست که برای منی که آن چنان علاقه ای به خوندم تاریخ ندارم خیلی جذاب بود و واقعا جذبتون میکنه . 0 2 بریدههای کتاب judy 1404/4/4 مامور ما در هاوانا گراهام گرین 4.0 2 صفحۀ 8 آقای ورمولد ، شما باید از قدرت تخیل تان استفاده کنید . واقعیات در قرن ما آن طور نیست که بشود زیاد با آنها روبرو شد. 0 3 judy 1404/4/4 شهرهای کاغذی جان گرین 3.8 2 صفحۀ 272 برای هر کسی سخت است به ما بگوید چه چهرهای داریم و برای ما نیز سخت است که به دیگران بگوییم چه احساسی داریم. 0 0 judy 1404/3/29 سنگ کاغذ قیچی آلیس فینی 4.0 1 صفحۀ 93 مردم برای من کمی مانند کتاب هستند ؛و من واقعا به خاطر محتویات کتاب به آن جذب می شوم نه فقط زرق و برق جلد آن . 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.