حسین آمره حسین آمره دنبال کردن @hoam1416 25 دنبال شده 35 دنبال کننده کتابخوان(315 کتاب)1103امتیاز دنبال کردن11یادداشت28امتیاز0لیست گزارش کتابی سال 1403 کتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 315 کتاب در حال خواندن 13 کتاب خواهم خواند 125 کتاب یادداشتها حسین آمره 1404/1/10 وضعیت بی عاری حامد جلالی 3.3 11 بسم الله الرحمن الرحیم ۱- این کتاب در دوران بی رمانی و بی حالی برای خواندن کتاب به دادم رسید و خیلی لخ لخ کنان جلو بردمش. ۲- تقریبا بیست درصد اول کتاب رو باید حوصله کرد تا داستان جا بیافتد. ۳- موضوع جذابی برای پرداخت انتخاب شده ولی فکر میکنم نویسنده نتوانست داستان را قوی جلو ببرد و در بخش هایی از داستان ضرب آهنگ داستان می افتد. ۴- پایان داستان به شدت توی ذوق میزد. ۵- در کل میتوان گفت داستان عاشقانه ای است تا داستانی در بستر جنگ و انقلاب. 0 1 حسین آمره 1403/11/11 من محمدعلی هستم! برد ملتزر 3.7 2 بسم الله الرحمن الرحیم امیرحسین ایرانفرد با صدا و لحن قشنگش برایمان خواند و بسی لذت بردیم. ❤️ 0 1 حسین آمره 1403/9/7 کلیدر جلد ۹ و ۱۰ محمود دولت آبادی 4.7 11 خب متأسفانه و با هزار اندوه باید بگم که بالاخره تموم شد✌️😒 یادداشتهای توصیفی_تحليلي بماند برای بعد...🚶♂️ 4 2 حسین آمره 1403/7/27 لهجهها اهلی نمیشوند خالد مطاوع 4.2 32 بسم الله الرحمن الرحیم 1- این کتاب رو در شبی که خبر شهادت یحیی سنوار اعلام شده، با کام تلخ و بغض در گلو تمام کردم و اتفاقا روایت آخر در مورد فردی است که وطناش کرانه ی باختری است و حالا هم سالهاست که توی آمریکاست. ۲- این کتاب روایت هایی از زبان مهاجرینی است که تقریبا از وطن اصلیشون جدا شدند، و حالا اتصالات درونی و بیرونی شون رو با وطن اصلیشون روایت می کنند. 3- تمام راویان عرب هایی هستند از کشورهای مختلف که حالا در آمریکا و یا کانادا وضعیت و جایگاه خوبی دارند و سالهاست که مهاجرت کردند و حتی پدرانشان مهاجرت کردند و ملیت آمریکایی دارند. ۴- ریتم کتاب توی بعضی روایت ها می افته ولی حداقل ۳ تا از روایت ها روایت جذابی بودند. ۵- می شه حس تلخ بی وطنی را در آدمهایی که حتی خودشان در کشور مادریشان متولد نشدهاند، لمس کرد. یاعلی 0 5 حسین آمره 1403/7/9 خود نوشتن احمد اخوت 3.7 3 این کتاب رو امروز برگشتنی از فرودگاه تموم کردم، چندتا نکته راجع به این کتاب حائز اهمیته: ۱- کتاب راجع به خود نویسندگی و نوشتن هست و از سوژه و بعضی مسائل فنی شروع میشه، تا فرآیند چاپ، قلم نویسنده، دست نویسنده، میزکارش و ... ۲- کتاب با حوصله نوشته شده است و توضیحات مفصل است، بنابراین اگر خواستید کتاب رو شروع کنید ، تندخوانی کنید، خاطرتون جمع توضیحاتی از قلم نمی افته... ۳-برای کسانی که می خواهند بنویسند، مستحب موکد است ۴- متن کتاب خوش خوان و بسیار روان است ۵- مصاحبه ها و نقل قول ها از نویسندگان مختلف فراوان هست و محل استناد است. یاعلی 0 3 حسین آمره 1403/6/31 قاف: بازخوانی زندگی آخرین پیامبر از سه متن کهن فارسی یاسین حجازی 4.6 45 به مناسب تولد پیامبر عزیزمون این کتاب رو شروع کردم و به خاطر برادر و جانشین و عزیزش تا صفحه ی ۱۳ خوندم🌸😍 0 8 حسین آمره 1403/6/29 حذف یارانه انرژی مشترکین پرمصرف با مدل قیمت گذاری IBT گروه پژوهشی تحلیل گران فناور 3.0 1 1- ارزش کتاب به ایده ی اجرایی اش هست. 2- دیتاهاش و حتی حدودی از راه حل هاش برای سال ۹۵ و ۹۶ هست و تا حدودی منقضی شده است. 3- استدلال ها جا افتاده نیست و از اعداد خوب استفاده نشده. ۴- در کل برای ایده گرفتن و دید گرفتن در موضوعات حوزه انرژی مناسب است 0 1 حسین آمره 1403/2/26 انقلاب نااندیشیدنی در ایران چارلز کرزمن 4.0 7 مطالعه ی این کتاب مستحب موکد است. به انقلاب ایران از زاویه بیرونی نگاه میکند و با بررسی منابع نسبتا دقیقی به دنبال این سوال است که آیا انقلاب ۵۷ ایران قابل پیشبینی بود؟ این پیش بینی پذیری را از زوایه های سیاسی، نظامی، اقتصادی، فرهنگی، همبستگی اجتماعی و... بررسی میکند. 0 2 حسین آمره 1403/1/16 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 450 کتابش ایده ی خوبی داشت ولی سیر خوبی نداشت... اگر خواستید بخونیدش حتما صوتی اش رو گوش بدید اونم با صدای هوتن شکیبا... 0 4 حسین آمره 1403/1/10 برادران کارامازوف فیودور داستایفسکی 4.4 88 صوتی این کتاب رو گوش دادم اونم با صدای فاخر آرمان سلطان زاده. چندتا نکته راجع به این کتاب صادقه: ۱- داستان جذاب بود ولی بعضی جاها شاخ و برگ های بیهوده ای داشت. ۲- گفت و گو نویسی هاش واقعا فوق العاده بود، اونم راجع به موضوعاتی مثل ایمان و خدا تا مشاجره های کتاب. ۳- پایان اش کمی فرهادی طور بود. 6 6 حسین آمره 1403/1/1 پیش از آنکه قهوه سرد شود توشیکازو کاواگوچی 3.6 73 چندتا جمله راجع به این کتاب میشه گفت: ۱- اگر خیلی وقت اضافه دارید این کتاب رو انتخاب کنید. ۲-اگر هیچ کاری نمی خواید بکنید و به هیچی نمی خواید فکر کنید انتخاب اش کنید. (خوندنش مثل بطالت فرهنگیه:)) ۳- چهار فصل داره که به جز فصل چهار هر فصل فقط ۵ الی ۱۰ صفحه ی آخرش یک کمی جذاب میشه. 0 7 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 20 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 20 صفحه به مدت 20 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نمایش همه حسین آمره 1403/6/28 خود نوشتن احمد اخوت 3.7 3 صفحۀ 326 آیزاک باشویس سینگر می گوید بهترین دوست نویسنده سطل آشغال است. یعنی نویسنده نباید از خط زدن و پاره کردن دست نوشته هایش بترس. مچاله کردن که ترس ندارد! 0 4 حسین آمره 1403/6/27 خود نوشتن احمد اخوت 3.7 3 صفحۀ 329 به همین صورت بودند این سه رمان بزرگ که همه را ابتدا چندین ناشر نپذیرفتند منتشر کنند و آنها را اثری بی ارزش تشخیص دادند: مزرعه ی حیوانات (جورج اورول) ناطور دشت (سالینجر) لولیتای (نابکف) 0 3 حسین آمره 1403/6/27 خود نوشتن احمد اخوت 3.7 3 صفحۀ 328 شور زندگی، رمانی دربارهی زندگی ونسان ونگوک، اثر ایروینگ استون را هفده ناشر رد کردند، اثری که بالاخره منتشر شد و تاکنون سی میلیون نسخه از آن به فروش رفته است. 0 3 حسین آمره 1403/6/22 خود نوشتن احمد اخوت 3.7 3 صفحۀ 266 معمولا طرح ها به همان سرعت که به ذهن ما می آیند سریع هم ناپدید میشوند. از ذهنمان پاک میشوند. اگر تنبلی کنیم و خلاصهای از آنها را ننویسیم از بین میروند. حتما میروند سراغ کس دیگری که قدرشان را می داند. 0 3 حسین آمره 1403/1/29 خاطرات یک آدم کش یونگ-ها کیم 3.6 80 صفحۀ 60 عقل و شعور وقتی میتونه به کمک آدم بیاد که از کلمه ی «اتفاقی» کمتر استفاده کنه... 0 3 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.