غزال غزال دنبال کردن @ghazal_j عضویتمرداد 1404 8 دنبال شده 2 دنبال کننده کتابدوست(36 کتاب)147امتیاز دنبال کردن معمولی 6یادداشت37امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 36 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 10 کتاب یادداشتها غزال 1404/6/6 دوئل آنتون چخوف 3.4 18 ازون کتاباست که انگاری توی یه بحثی قرار گرفتی( مثل یه قاضی) و باید منطقی و بیطرف حرفای همه رو گوش بدی تا بتونی در نهایت حق رو به یکی بدی ولی آخرش نمیتونی اینکارو بکنی:) 0 2 غزال 1404/5/31 شیطان لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.0 75 از تولستوی بیاموزید. 0 1 غزال 1404/5/30 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 541 اگزوپهری عزیز ممنونم که شازده کوچولو رو خلق کردی. حالا هربار که به آسمون نگاه کنم لبخند میزنم:))) برّه گل رو چریده یا نه؟ 0 1 غزال 1404/5/29 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 468 بی نظیره این کتاب. توی خوندنش حتی ذرهای شک نکنید. داستانی درباره پذیرش و روبه رو شدن انسان با مرگ. اینکه انسان چقدر میتونه ضعیف بشه وقتی بفهمه مرگ در چند قدمی اونه.. و چقدر نیاز به توجه و محبت اطرافیانش داره. 0 1 غزال 1404/5/27 تماما مخصوص عباس معروفی 3.9 21 مثل باقی آثارِ ارزشمندشون. پایانی پر از غم، غربت و سردی 0 3 غزال 1404/5/27 سباستین: سفرنامه و عکس های کوبا منصور ضابطیان 4.1 95 همیشه از خوندن کتابهای آقای ضابطیان لذت میبرم. به شدت ساده و روون و لذت بخش. به خصوص برای کسایی که علاقهمند به سفر هستن. 0 3 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.