فاطمه عمرانی تاریخ عضویت:آبان 1402 فاطمه عمرانی دنبال کردن @ft_omrani 1 دنبال شده 11 دنبال کننده کتابدوست(26 کتاب)0امتیاز دنبال کردن7یادداشت7امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 26 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها فاطمه عمرانی 1404/1/3 به امید دیدار مریم شریف رضویان 3.6 9 کتابی که یک نفس آن را خواندم داستانی جذاب گیرا و روان که شما را به صحرای سوزان عربستان میبرد و همسفر زنی میشوید که عشق پدری به دخترش را باور ندارد 0 5 فاطمه عمرانی 1404/1/3 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 443 کتابی که هیچ وقت تکراری نمیشه🙂 0 1 فاطمه عمرانی 1404/1/3 مثل نهنگ نفس تازه می کنم معصومه امیرزاده 4.3 89 بی شک بهترین کتاب برای تازه مادرهاست کتاب رو یک نفس خوندم، با مستوره زندگی کردم و خیلی جاها خودم رو بجای اون دیدم و در نهایت این کتاب بهترین مشاور من بود برای ابن روزها که به تازگی مادر شدم 0 2 فاطمه عمرانی 1404/1/3 سررشته مژده پورمحمدی 3.9 18 کتاب روان و ساده ای بود فقط مادران حرف های این کتاب رو میفهمن بخصوص تازه مادر ها که در دنیای مادری غرق شدن و دنبال نقشه ی راه میگردن 0 0 فاطمه عمرانی 1402/8/2 آبنبات نارگیلی جلد 4 مهرداد صدقی 4.4 70 کتاب های آبنبات رو زمانی شروع کردم که نیاز به تفریح داشتم تفریحی بین کتاب های دیگه داستان جذاب و طنز،لحن روان ،قلم گیرا همه ویژگی هاییه که این کتاب رو برای شما به کتابی خواندنی و به یادماندنی تبدیل میکنه 0 2 فاطمه عمرانی 1402/8/2 نخل و نارنج یامین پور 4.4 188 وقتی این کتاب رو تموم کردم اولین چیزی که دست گرفتم قلم بود برای نوشتن درس هایی که نخل و نارنج برای من داشت و هنوز هم عطش دارم برای خوندن دوباره و دوباره، برای مرور لحظه های شیخ مرتضی انصاری برای خواندن از کودکی نوجوانی جوانی و بزرگسالی ایشان 0 0 فاطمه عمرانی 1402/8/2 در حسرت یک آغوش سعیده زراعتکار 4.1 8 صبر ،امید به فردا،شکر .سه مفهومی که از سطر سطر این کتاب یاد گرفتم 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.