بهزاد قادری بهزاد قادری پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها عروسک خانه: نمایشنامه در سه پرده هنریک ایبسن 4.1 23 دشمن مردم: نمایشنامه در پنج پرده هنریک ایبسن 3.9 8 گوریل پشمالو یوجین گلدستون اونیل 4.0 3 مرغابی وحشی هنریک ایبسن 3.8 10 جن زدگان: تراژدی شهرنشینان در سه پرده هنریک ایبسن 3.4 5 هدا گابلر هنریک ایبسن 4.1 4 وقتی ما مردگان سربرداریم هنریک ایبسن 3.7 6 روسمر سهولم هنریک ایبسن 3.9 3 جان گابریل بورکمان: به همراه مقاله ای از بهزاد قادری هنریک ایبسن 3.8 4 آیلف کوچولو هنریک ایبسن 4.2 2 استاد سولنس معمار (نمایشنامه در سه پرده) هنریک ایبسن 3.9 1 نخستین دموکراسی: چالش اندیشه ای از دوران باستان پل وودراف 4.0 3