Elyad Elyad دنبال کردن @elyad.d عضویتمرداد 1404 35 دنبال شده 8 دنبال کننده کتابدوست(30 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت7امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 30 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 11 کتاب یادداشتها Elyad 1404/5/17 مزایای منزوی بودن استیون چباسکی 3.7 51 همیشه به یادت خواهم بود،چارلی 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Elyad 1404/6/1 بر قلههای ناامیدی سوزان سانتاگ 4.0 3 صفحۀ 74 چیست این نفرین که بعضی از ما هیچ کجا روی آسایش نمیبینم؟ نه در آفتاب و نه در تاریکی،نه با مردم و نه بدون آنها. 0 3 Elyad 1404/5/30 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.1 582 صفحۀ 24 من با ترس گفتم: ((تاریخچه مو!تاریخچه مو!اما کی بهت گفته که من تاریخچه دارم؟من تاریخچه ای ندارم...)) زن با خنده حرفش را قطع کرد: ((پس چطور زندگی کردی اگه تاریخچه ای نداری؟)) ((من مطلقا بدون تاریخچه هستم!به قول معروف،در زندگی خودم بودم و خودم،یعنی کاملا تنهای تنها،سراسر تنها.میدونی معنی تنها بودن چیه؟)) ((چه جور تنهایی؟منظورت اینه که هرگز کسی رو ندیدی؟)) ((اوه، نه.من مردم رو البته میبینم؛اما باز تنها هستم)) 0 4 Elyad 1404/5/29 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 468 صفحۀ 94 "زندگی یک رشته رنج هایی بود که مدام شدید تر میشد که با سرعتی پیوسته فزاینده ای به سوی پایانش،که عذابی بی نهایت هولناک بود میشتابید.((دارم می افتم...)) 0 35 Elyad 1404/5/9 سقراط اکسپرس اریک واینر 4.2 12 صفحۀ 157 "همین که دقیق میشویم و به شادی می اندیشیم از دستمان سر میخورد و میرود" 0 5 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.