دیزی تاریخ عضویت:تیر 1404 دیزی دنبال کردن @daissy 3 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(20 کتاب)0امتیاز دنبال کردن5یادداشت7امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 20 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 6 کتاب یادداشتها دیزی دیروز پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 3.4 232 خیلی جالب و باحاله 0 1 دیزی 3 روز پیش هر دو در نهایت میمیرند 4.2 17 غمناکه و جالبه،ولی من اصلا خوشم نیومد.فکر نکنم هیچوقت جلد دومش رو بخونم 0 1 دیزی 3 روز پیش داستان یک روح مری داونینگ هان 3.7 7 ترسناک نبود ولی خوب بود. 0 0 دیزی 3 روز پیش گرگ های پوشالی لارن ولک 4.1 4 داستان خوبی بود.پارسال این کتاب رو خوندم و خیلی دوستش داشتم اما الان که فکر میکنم،پایانش یکمی مسخره بود.بتی مرد.توبی هم مرد.فکر میکنم بهتر هم میتونست باشه.یک ستاره ی کمش هم فقط بخاطر پایانشه با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 دیزی 3 روز پیش مسخ علی اصغر حداد 3.7 15 کتاب خوبیه.من اونقدری کتاب نخوندم که بتونم بگم خوبه یا نه،اما این کتاب نشون میده که وقتی که سودی برای دیگران نداشته باشی دیگران نمیخوان پیششون باشی.چه خانواده،چه دوستان. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 4 3 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.