آرِن🍄 آرِن🍄 دنبال کردن @arghavanaslani 7 دنبال شده 12 دنبال کننده کتابدوست(40 کتاب)39امتیاز دنبال کردن vibe book☕️☘️ 11یادداشت14امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 40 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 33 کتاب یادداشتها آرِن🍄 من عاشق امید شدم جلد 3000 زهرا نیککار 4.3 4 درود. خلاصه کلام.کتاب برخلاف چیزی که همه ازش میگفتن بود. اصلا کتاب قلم خوبی نداشت و خسته کننده بود و تنها کتابی بود ک اوایل کتاب جالب تر از پایان کتاب بود و متاسفانه الکی روش تبلیغ زیادی شده بود یک ستاره بهش میدم ک اونم بخاطر داشتن موضوع کلی بود ک اگر همین موضوع با قلمی بهتر نوشته میشد کتاب ارزش خیلی بالایی داشت 0 4 آرِن🍄 نهمین روز از ماه نوامبر کالین هوور 3.9 29 این کتاب رسما اون بخش عاشقانه خونتون و ارضا میکنه.و سرتاسر این کتاب فقط حال خوب و جذابیته.اگر رمان های عاشقانه میخونید این کتاب باید تو کتابخونه تون باشه.از دستش ندید و کاپل خیلی جذابی هم داره 0 2 آرِن🍄 میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دوکبوکی بخورم بک سهی 3.4 30 تقریبا میتونم بگم کتاب تاثیرگذاری بود.درکل کتاب داشتیم صحبت روانپزشک و بیمار میدیم ولی نکته ش اینجاس که خیلی از مشکلاتی که بیمار بیان میکرد صددرصد خیلی از مشکلات ماست. حتی من برخی قسمت ها صحبت هاش رو با پوست و جون درک میکردم و پشت کتابم بیان شده نویسنده با نوشتن کتاب قصد داشت کسانی که باهاش همدرد بودن رو صدا کنه. کتاب پیشنهاد میشه و به نظرم حتما ارزش یکبار خوندن رو داره. 0 3 آرِن🍄 بخش دی فریدا مک فادن 4.2 181 کتاب واقعاااااا خوبیه انقدر ازش تعریف شنیده بودم که سریع خریدمش.اولای کتاب کمی داستان کند پیش میرفت ولی تو فصلای آخر واقعا هیجان و حس میکردی و نفست بند میومد.و چندصفحه آخر کتاب واقعا کیوت بود. کسایی که سبک جنایی معمایی میخونن این کتابو از دست ندن. 0 8 آرِن🍄 روان شناسی تاریک مایکل پیس 3.4 3 در کل کتاب، کتاب خوبیه و محتوای جالبی داره.ولی برای منی که خیلی نمیپسندم کتاب های روانشناسی رو طبیعیه که یکم خسته کننده بود.ولی کسایی که میتونن از این سبک کتاب ها مطالعه کنند و محتوای کتاب براشون مفیده کتاب خوبیه. 0 3 آرِن🍄 مراقب خودت باش دختر ریچل هالیس 2.9 28 با اختلاف چرت ترین کتابی که خوندم. به نظرم تمام چیزهایی درش گفته شده بود همه دختران میدانند وچیزی نیست که بخواد تبدیل به یک کتاب بشه. و بخوام از نظر کلی هم بگم این کتاب دقیقا همون محتوای همیشگی کتاب های انگیزشی رو بیان میکرد و آدم احساس میکرد نویسنده چندتا کلیپ انگیزشی کنار هم گذاشته و کتابش کرده. و معمولا هم کسایی که این کتاب رو میخونن و ازش تعریف میکنن دختران کم سن یا افرادی که دارن اولین کتاب های انگیزشی شون رو میخونن. (این نظر منه) 0 3 آرِن🍄 بازی های میراث جنیفر لین بارنز 4.0 69 این کتاب کاملا سبک من بود.اگر قرار بود روزی کتاب بنویسم قطعا همچین سبکی بود.عاشق نوع نوشتار نویسنده میشید.این کتاب درحین اینکه موضوع معمایی داره کمی موضوع عاشقانه هم داخلش حس میشه.انقدر دوسش داشتم کتاب سیصدوخورده ای صفحه ای رو تو دوروز تموم کردم.خیلی دوسش داشتم.و به شدت پیشنهادش میکنم. 2 28 آرِن🍄 زنان کوچک لوییزا می الکوت 4.2 81 چقدر از ماها با اسم کتاب آشنایی داریم.کتاب انقدر زیباس که با خوندنش حالتون خوب میشه.این کتاب روایت یک خانواده شش نفره س که چهار فرزند دختر دارند و این خانواده با مشکلاتی که در همه خانواده ها هست در زندگیشون روبرو میشن.کتاب خیلی خیلی زیباس و به دل میشینه به شدت پیشنهادش میکنم 0 0 آرِن🍄 بابا لنگ دراز جین وبستر 4.3 88 نسخه ای که من از بابا لنگ دراز خوندم ورژن نامه های جودی بودی.و انقدر نامه ها با احساسات نوشته شده بود که بعضی قسمت ها کاملا حال جودی رو لمس میکردی.کتابیه که به نظرم همه افرادی که با اسم بابا لنگ دراز آشنایی دارند باید بخونن. 0 0 آرِن🍄 پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 134 به نظرم این داستان هیچ معنایی نداشت.احساس میکنم صفحات الکی پر شدن با یسری کلمات.در کل من دوبار خوندم بازم هیچی متوجه نشدم. 0 0 آرِن🍄 مغازه ی خودکشی ژان تولی 3.3 371 دلم میخواد بدونم تو دل نویسنده چی بوده که همچین تفکراتی داشته!ولی واقعا کتاب شاهکاری بود و خیلی با جزئیات نوشته شده بود .و بعضی جاها اشک میریختی ولی بعضی جاها ام باعث خوشحالی میشد من واقعا دوسش داشتم.و واقعا حسودیم میشه به کسی ک هنوز کتابو نخونده 2 1 باشگاهها چالشها چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 بریدههای کتاب آرِن🍄 کشفم کن طاهره مافی 4.2 24 صفحۀ 186 او به پدرش میگوید:بهش شلیک کن تا یک گلوله تو سرت خالی کنم. مثلث مرگ است.... 0 4 آرِن🍄 میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دوکبوکی بخورم بک سهی 3.4 30 صفحۀ 20 راستش مسئله اینه ک دوست دارم تنها باشم ولی از تنهایی متنفرم!. 0 1 آرِن🍄 بازی های میراث جنیفر لین بارنز 4.0 69 صفحۀ 90 اون عاشق معما بود.الانم این معما رو بعد از مرگش گذاشته تا تو رو پیدا کنم. 0 3