سيما صفاری سيما صفاری دنبال کردن @Simasaffari 3 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(31 کتاب)0امتیاز دنبال کردن23یادداشت28امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 31 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها نمایش همه سيما صفاری 1403/7/14 آنی شرلی در جزیره جلد 3 لوسی مود مونتگمری 4.6 48 دیوی که بعد از صبحانه روی پله های ایوان عقبی نشسته بود و گریه می کرد ، اصلا حاضر نشد با آنی خداحافظی کند. او وقتی دید آنی به طرفش می رفت ، از پله ها بالا دوید و خودش را داخل کمد پنهان کرد و دیگر بیرون نیامد. صدای ناله های او آخرین صدایی بود که موقع ترک کردن #گرین_گیبلز به گوش آنی رسید. 0 2 سيما صفاری 1403/6/8 آنی شرلی در گرین گیبلز جلد 1 لوسی مود مونتگمری 4.6 165 البته کنسرت برگزار کردن خیلی لذت بخش است. ما قرار است شش سرود اجرا کنیم و داینا تکخوان است. من در دو نمایش شرکت دارم. من قرار است دو شعر را از حفظ بخوانم ، ماریلا! وقتی به آن لحظه فکر می کنم ، بدنم می لرزد، البته این لرزه ها از نوع لذت بخش و خوب اند. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 سيما صفاری 1403/5/9 نگذار کبوتر تا دیروقت بیدار بماند! مو ویلمز 4.5 2 چقدر قشنگ و جذاب توان نه گفتن را تقویت میکند. 0 0 سيما صفاری 1403/5/9 آفرین خرس کوچولو مارتین وادل 4.7 4 عاشق کتاب های خرس کوچولو و آرامش بعد از خوندنش هستم. 0 0 سيما صفاری 1403/5/9 گروفالو جولیان دونالدسون 4.3 9 عالی عالی تصور و خلاقیت و خیال و جسارت و حل مسئله. همه با هم 0 0 سيما صفاری 1403/5/9 یک داستان محشر فوئب گیلمن 4.7 12 داستان موش های پایین کتاب را بیشتر دوست داشتم. پدربزرگ و خلاقیت و نلاشش هم خوب بود. ولی مامان داستان خیلی مستاصل بود و غمگین و تاریک. 0 0 سيما صفاری 1403/5/9 تو برای من عزیزترینی مکس لوکیدو 4.4 9 محتوای خوبی دارد. ولی از آن جنس کتاب هایی هست که حتما نیاز به همراه برای خواندن دارد به اضافه گفتگو و تسهیل گری تا مطالب به درستی در ذهن کودک جای بگیرد و خدای نکرده کج فهمی رخ ندهد. 0 0 سيما صفاری 1403/5/9 بوسه هایی برای بابا فرانسس واتس 4.3 6 چقدر زیبا محبت کردن و ابراز نیازش را به تصویر میکشد. واقعا جدای از کودک برای والدین هم عالیه. 0 0 سيما صفاری 1403/5/9 راز پاپاپا کلر ژوبرت 4.4 9 کتاب های خانم کلرژوبرت را حتما میخونم . ولی برای بچه ها بیش از یکبار نمیشه خوند. نمیدونم چرا ؟ 0 0 سيما صفاری 1403/5/9 طناب نامرئی پاتریس کارست 4.4 25 نشر مهرسا و این جنس کتاب هاش در بیان محبت و احساسات بسیار دوست داشتنی است. 0 0 سيما صفاری 1403/5/9 سووشون سیمین دانشور 4.1 179 کلا با خواندن این داستان نگاهی نو و متفاوت از تصورم به سیمین دانشور پیدا کردم. کتاب با تصورم و تعاریفی که از زمان مدرسه و ... شنیده بودم فاصله داشت. 0 0 سيما صفاری 1403/5/9 آبنبات دارچینی جلد 3 مهرداد صدقی 4.4 77 با خاطراتش در زمان و مکان سیر میکردم و با لهجه شیرینش میخندیدم و یاد میگرفتم. ولی خب به جهت ریزه کاری های اخلاقی از سوره مهر انتظار بیشتری داشتم 0 0 سيما صفاری 1403/5/9 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 256 با لهجه شیرینش لحظات خوبی گذراندم ولی یه جاهایی به جهت اخلاقی از نویسنده و سوره مهر انتظار بیشتری داشتم. 0 0 سيما صفاری 1403/5/9 زیارتنامه برای زائر کوچولو مجتبی آموزگار 4.3 1 چقدر زیبا زیارت نامه حضرت را با زبان کودکانه و تصویرسازی فوق العاده بیان کرده است. 0 2 سيما صفاری 1403/4/28 فرودگاه فرشتگان: مهارت های پایبندی به نماز در فرزندان زیر شش سال جلد 1 اصغر آیتی 4.1 2 کاربردی با مثال های قابل استفاده. جمع بندی و دسته بندی خوبی از مسائل مربوط به نماز فرزندان دارد. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب سيما صفاری 1403/7/14 آنی شرلی در جزیره جلد 3 لوسی مود مونتگمری 4.6 48 صفحۀ 3 داینا پرسید: خانم لیند کی قرار است اسباب کشی کند؟ _فردا. از آمدنش خوشحالم؛ اما این هم تغییر دیگری به حساب می آید. دیروز من و ماریلا همه ی وسایل اتاق مهمان را بیرون آوردیم. راستش اصلاً این کار را دوست نداشتم. میدانم حرفم مسخره است، اما حس میکردم کارمان نوعی توهین به مقدسات است. من همیشه مثل یک جای مقدس به آن اتاق قدیمی احترام میگذاشتم. وقتی بچه بودم احساس میکردم آنجا شگفت انگیزترین بخش دنیاست. حتماً یادت است که چه علاقه شدیدی به خوابیدن در اتاق مهمان داشتم؛ اما نه اتاق مهمان گرین گیبلز. چون احتمالاً از ترس یک لحظه هم نمیتوانستم چشم روی هم بگذارم. حتی آنجا راه نمیرفتم . وقتی ماریلا مرا برای انجام کاری به آن اتاق میفرستاد، روی نوک پنجه قدم برمیداشتم که انگار در جای مهمی هستم و همین که بیرون میآمدم نفس راحتی میکشیدم. 0 3 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.