𝓩𝓮𝔂𝓷𝓪𝓫_𝓐𝓶𝓳𝓪𝓭𝓲

امسال که نشد بیام حسین
ایشالله سال بعد....

سلام سلام
با یه نظر جدید در خدمتتون هستم😊
خب میدونین که داستان کوری یه داستان معروف و هبجان انگیزیه و فکر کنم چندتایی هم جایزه برده
خب اول خیلی با حس غلط اندازی دیدمش و فکر کردم راجب ماری کوریه!!!🤣
برای همین از خوندنش گذشتم اما حسی بهم گفت دفعه بعد نباید ازش بگذرم و بالاخره برداشتم و خوندمش
این کتاب نوشته ژوزه ساراماگو هستش که ایشون مثل اقای مارکز کتاب های معروف زیادی دارن و دیروز که توی کتابخونه بودم یه قفسه کامل بهش اختصاص  داده بودن
و حدس اشتباه من این بود که بخاطر ظاهر ساده اش فکر کردم داستانی کلاسیکه و اینجا بود که از حجم جوایز شگفتتت زده شدم
خب نسخه ای که من خوندم رو از یکی از نزدیکام گرفتم که عاشق کتابای بدون سانسوره و من نسخه ای بدون سانسور رو خوندم قبول دارم ظاهر غلط اندازی داره
اما خب بریم سراغ خود داستان:این کتاب باعث شد بفهمم انسان وقتی یه مشکلی براش پیش بیاد هر کاری میکنه
وقتی به ۲سوم کتاب رسیدم تصویر وحشتناک انسان ها دقیقا جلوی چشمم بودو منم پاهام مثل اون زن یخ کرد
خیلی تصویر وحشتناکی بود که انسان ها اینطوری توی لجن میلولیدن حتی بعد از بیرون اومدن از اون اسایشگاه
انسان هایی که غذا لاشخور ها  میشدن  من رو میترسوند
اره دوستان گلم 😁
انسان خیلی کارای کثیفی بلده انجام بده فکر کردین این اسراییل ادمای خاصی هستن؟
نه !اوناهم مثل ما پوست و مو و دماغ دهن دارن و دم و شاخ ندارن
اینا همون ادمایی هستن که مثل داستان کوری وجدانشون رو به درک دادن و عین همون داستان عین حیوان هستن

خب سیاسیش نمیکنم فقط یه مثال بود
یه نکته ای از نویسنده که داشتم تا اونجا که یادمه داستان از زبان راوی هستش  و اون داستان رو شرح میده
میدونین نوشتن از زبان شخصیت کار جذابتر و اسونتریه اما ایراد های خودشم داره
اما اینکه کسی داستان از زبون راوی رو خوب شرح بده واقعا لیاقت نوبلی چیزی داره
چون کار به شدت کسل کننده ای میشه و تمام کشش داستان رو از بین میبره
اما اینکه کوری تونست جذاب باشه با اینکه تم داستان واقعا ترسناک و ناراحت کننده بود واقعا دو تا نوبل میخواد
داستان های غمناک مثل عقاید دلقک حال ادمو بد میکنن شاید تو بخونی یاد بگیری و امتیاز بدی اما دیگه نمیری دوباره بخونیش تم داستان حال روحت رو خراب میکنه
با اینکه کوری زندگی سخت تری رو نشون داد اما جذاب بود و اوم دوست داره دوباره بخونتش
به نکاتی که گفتم دقت کنید و انشالله بتونید کتاب های خوبی رو برای مطالعه پیدا کنید
راجب جنسش چیزی نگفتم چون کتابی که خوندم واقعا قدیمی بود و الان از اوضاع خبری ندارم

سپاس

اول از همه از فیلم بسیار بهتر بود گرچه که نظر من همیشه کتابه و فیلما رو دوست ندارم اما در نگاه اول کسی که میخواد اینو بخونه میگه اه اه اه این بچه بازیا چیه؟من میخوام نمیدونم فلان رو بخونم و از این حرفا
باز هم میگم خیلی وقت پیش خوندمش و تا اونجایی که یادمه شازده کوچولو داره سعی میکه پرده ای از دنیای به ظاهر خاص ادم بزرگ ها برداره
هر اخترک زندگی نوعی از افراد جامعه امروزیه
یکی دنبال اینه که پولدار بشه و همه بهش اهمیت بدن و دنیا رو دستش بگیره
یکی دنبال تعریف و تمجید و جلب توجه هستش و میخواد همه توجه ها روش باشه
یکی هم دوست داره شاه باشه و همه چزز مطابق میلش باشه
این داستان برای بچه ها نیست این داستانی پر از تفکره که انسان های مختلف چقدر حقیر زندگی میکنن برای مثال توی فیلمش شازده کوچولو با اون ادم ها زندگی کرده بود و تمام چیز مورد افکارش شغل هاش بودن و دیگه به گل رزش اهمیت نمیداد به مهربونی و به روباه اهلی یا حتی خلبان و مار همه چیزو به فراموشی سپرد و من میگم این داستان رو یه داستان بچه گانه ندونید چرا؟
جلدش بچگونس اما یه بچه نمیتونه از زاویه درست درک کنه و میگه اینم یه داستان تخیلیه اما
حتی ادم بزرگ هاشم نمیتونن برداشت درستی با اولین خواندن بکنن و باید بار ها و بارها مثل خودم خونده بشه تا با داستان انس پیدا کنن و
به طریقی بفهمن چرا این داستان به ظاهر بچگونه انقدر معروف شده؟

با سپاس از همراهیتون😄

سلام سلام
اومدم با یه یاداشت جدید😄
خب اول بگم که این کتاب رو توی یکی از لیست هام گذاشتم که اونم لیست کتاب های نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ بود   اون ستاره ای که ندادم اول بخاطر ضعیف بودن جنس کتاب و ورق هاش بود   ولی من بخاطر ادبیات ساده اش دوسش دارم چرا؟چون تا حالا متوجه شدین که من از سبک کلاسیک لذت چندانی نمیبرم بخاطر حاشیه های زیاد و جزییات بی اندازش اذیت میشم و تقریبا نصف موضوع رو نمیفهمم اما این کتاب رو بخاطر ادبیات روانش انتخاب کردم هیچ حاشیه پراکنی نداشت  و نویسنده بخاطر اینکه قطر کتاب زیاد شه بهش چیزی اضافه نکرده بود  و از اینکه کتاب انقدر لذت بخش بود خوشم اومد اما وقتی راجب زندگی تو المان شرقی حرف میزد حالم بد میشد و یه حس بدی رو منتقل میکرد که اتفاقا از صفات خوب کتابه که بتونه لحظات سخت زندگی شخصیت ها رو به چشم بکشه و اون حس رو شبیه سازی کنه که انگار از دنیای دیگری هستی
قیمت این کتاب تو ی نمایشگاه حدود ۱۰۰ خریدم بدون چونه زدن اما الان بیشتر از ۲۸۰ باید باشه قیمت یکم زیاده با توجه به تعداد صفحات خوبی دیگرش وجود اطلاعات عمومی عالی هست راجب المان و شوروی  که دونستنشون جالب بود و دوستش داشتم و یه نکته اخرم دارم بخاطر برگزیده نیویورک تایمز خریدمش و انتخاب خوبی بود برای گروه سنی ۹تا ۱۲ سال خوب و جالبه اما برای بالاتر میتونه یکم کسل کننده و لوس بشه😆
برای سنین بالاتر میتونه به عنوان میان وعده سرو بشه😉😆

من این کتاب رو از کتابخونه گرفتم خیلی سبکش رو دوست داشتم اما زندگی دختره با اومدن اون پسر رده ۷ تقریبا خراب شد و اینکه قیمت مجموعه این کتاب خیلی بالاستتتتت!!!!!! چون من دوست داشتم ادامه داستان رو بدونم سرچ کردم ببینم چند کل مجموعه باهم ۲.۵۰۰.۰۰۰بود که برای ۸ تا کتاب یه کم زیاده و خرید تکی کتاب ها بیشترشم میکنه و دست دومشم تو بازار وجود نداره اگرم داره با قیمتای نجومی  اما خب راجب داستان
دیگه حس میکنم این سبک ها برام قدیمی شدن  اون زمان که خوندمش عاشقش شدم اما الان از بس عاشقانه خوندم دیگه کلا دارم از عاشقانه دست میکشم  اگه کسی دوست داره این سبک رو و قیمت خوبشم پیدا کنه اول این مجموعه رو بهش پیشنهاد میدم بعد تا تلاقی خطوط موازی  میگم بخونه که رمان ایرانیه و برای سبک عاشقانه شروع جالبی نیست و خواننده کسل میشه  این کتاب  رو خیلی وقته دنبالش میگردم که با قیمتی معقول بخرم اما پیدا نمیشه و احتمالا ارزو به دل و عقده ایی بمیرم با اینکه این سبک قدبمی شد اما من عقده خوندن بقیش برام میمونه
اگه توی کتابخونه جلد بعدی یعنی برگزیده رو پیدا کنم از دستش نمیدم

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

نمایش همه
بازی وراثتمیراث هاثورنگامبی نهایی

رمان های مورد علاقه ام

10 کتاب

خب اول از همه اینکه من عاشق همه رمان های دنیام خیلی رمان میخونم اما چیزی که دوسش دارم رو هرگز فراموش نمیکنم و هر چند بار که بخونمش برام تکراری نمیشه من هر کتابی رو نمی‌پسندم و جز مورد علاقه هام قرارش نمیدم اما این کتاب ها رو تا حد زیادی پرستیدم و آنقدر خوندم که از بر هستم دوست دارم تو هم بخونی و لذت ببری چندتایی عاشقانه یکی دوتا کتاب های جالب اسلامی هم در کنارشون که مطمئنم خوشت میاد کتابب که من برای تغییر زندگی پیشنهاد میدم ((من میترا نیستم))هستش که خیلی میتونه تاثیر گذار باشه البته اگه بخواین مثل زینب کمایی باشین مجموعه هاثورن رو هنوز کامل نکردم اما شم کتابخونی من میگه بی‌نظیرن و من جلد ۱ رو تازه دادم تموم میکنم اما خب بقیه جلد هاشم هستن و مطمئنم رمان فانتزی جالبی میشه خاکسپاری دوم بانوی مرگ رو به کسی که اهل داستان های ایرانه پیشنهاد میکنم عقاید یک دلقک رو برای یه کتابخون خفن پیشنهاد میدم چون بقیه حسابی کسل میشن و کوری رو برای همه کسایی که کتاب میخونن اما خفن نه دختری در قطار برای جنایی خوان های بهخوان به شدت پیشنهاد میدم سرتونو درد آوردم ولی بخونین نخونین میام به خوابتون😄😄😄😄😄

بریده‌های کتاب

نمایش همه