یادداشت 𝓩𝓮𝔂𝓷𝓪𝓫_𝓐𝓶𝓳𝓪𝓭𝓲

سلام سلام
اومدم با یه یاداشت جدید😄
خب اول بگم که این کتاب رو توی یکی از لیست هام گذاشتم که اونم لیست کتاب های نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ بود   اون ستاره ای که ندادم اول بخاطر ضعیف بودن جنس کتاب و ورق هاش بود   ولی من بخاطر ادبیات ساده اش دوسش دارم چرا؟چون تا حالا متوجه شدین که من از سبک کلاسیک لذت چندانی نمیبرم بخاطر حاشیه های زیاد و جزییات بی اندازش اذیت میشم و تقریبا نصف موضوع رو نمیفهمم اما این کتاب رو بخاطر ادبیات روانش انتخاب کردم هیچ حاشیه پراکنی نداشت  و نویسنده بخاطر اینکه قطر کتاب زیاد شه بهش چیزی اضافه نکرده بود  و از اینکه کتاب انقدر لذت بخش بود خوشم اومد اما وقتی راجب زندگی تو المان شرقی حرف میزد حالم بد میشد و یه حس بدی رو منتقل میکرد که اتفاقا از صفات خوب کتابه که بتونه لحظات سخت زندگی شخصیت ها رو به چشم بکشه و اون حس رو شبیه سازی کنه که انگار از دنیای دیگری هستی
قیمت این کتاب تو ی نمایشگاه حدود ۱۰۰ خریدم بدون چونه زدن اما الان بیشتر از ۲۸۰ باید باشه قیمت یکم زیاده با توجه به تعداد صفحات خوبی دیگرش وجود اطلاعات عمومی عالی هست راجب المان و شوروی  که دونستنشون جالب بود و دوستش داشتم و یه نکته اخرم دارم بخاطر برگزیده نیویورک تایمز خریدمش و انتخاب خوبی بود برای گروه سنی ۹تا ۱۲ سال خوب و جالبه اما برای بالاتر میتونه یکم کسل کننده و لوس بشه😆
برای سنین بالاتر میتونه به عنوان میان وعده سرو بشه😉😆