هوفر حسین

هوفر حسین

@Hufar

1 دنبال شده

16 دنبال کننده

سلام. من هوفر هستم. درمورد من میتونم بگم که من خیلی از مرگ میترسم. خیلی از عدم قطعیت میترسم. از قطعیت‌های بد خیلی میترسم.  از این میترسم که فکر نکنم که همه چیو میدونم. ازین میترسم که مجبور بشم فکر کنم. از این میترسم که نتونم ارتباط برقرار کنم. از پوچی و تو خالی بودن میترسم. از زیاد خوابیدن میترسم و وقتی اصلا نمیخوابم خیلی میترسم. وقتی زیاد غذا میخورم میترسم و از گرسنگی میترسم. خیلی احمقانه هست که از دخانیات نمیترسم. از رابطه وحشت دارم و از تنها بودن میترسم. از ذهن خودم میترسم. از ذهن بقیه آدما میترسم. ازینکه ذهن خودم چه تصویری از ذهن بقیه آدما داره خیلی میترسم. من از مرگ همه چیز و همه کس میترسم و ازینکه چقدر بقیه از مرگ همه چیز و همه کس میترسن میترسم. من از ترسیدن و ترس‌هایم میترسم. و در نهایت، اغلب اوقات، ازین میترسم که چه می‌شود اگر تمام ترس‌هایم را نادیده بگیرم.

@T_rypdal
@T_rypdal

نمایش همه
        وحشتناک‌ترین چیزی بود که تا الان خوندم. محصول فساد و تجاوز، نهایتا فساد و تجاوز بود. Evil خالص، تو بخش اخر خاکستری بود. قضاوت‌ها همه اشتباه بود. و کلا این رمانم مثل بقیه‌ رمان‌های فاکنر میشه درموردش روزها حرف زد و مغز من به تنهایی کاری پیش نمیبره. ی تفاوتی که این رمان با خشم و هیاهو مثلا داشت این بود که تمرکز روی فضا توی این بیشتره تا کاراکترا. و من این بخشو به یادگار میزارم:
« به محو شدن نور خیره شد، انگار خمیازه‌های پی‌درپی پرده نور را فرو می‌بلعید. به واپسین شعاع چشم دوخت که در ساعت متمرکز می‌شد و صفحه‌اش دیگر به جای حفره‌ای گرد در سیاهی، به ورقه‌ای گرد و آویخته در نیستی، در آشوب پیش از هستی، بدل شده بود و رفته رفته گوی بلورینی می‌گشت که در اعماق نهفته و راکدش، آشوب دنیای درهم تنیده‌ و سایه‌ گرفته‌ای را در خود داشت، دنیایی که روی تهیگاه زخم‌ خورده‌اش، داغ‌های کهنه رو به سوی آینده، رو به سوی ظلماتی که در آن فجایع تازه‌ای در کمین نشسته‌اند، با سرعت سرسام‌آوری می‌چرخیدند.»
راستی عنوان حریم بهتر از محرابه، به این شکل که حریم اندام تمپله که توسط پاپای مورد حمله قرار میگیره.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.