خب کتابی به شدت با وایب و حس و حال دریا و ساحل و اقیانوس و ایناست. جوری که وقتی میخونینش کاملا میتونین تو اون حال و هوای دریا و اینا قرار بگیرید.(( حداقل برا من که این طوری بود😁🫴🏽)). 20 صفحه ی اول ممکنه جالب نباشه ولی اگه همین طوری به خوندنش ادامه بدین، به جایی میرسین که هی دلتون میخواد بخونین ببینین ادامش چی میشه. و خاب باید بگم من یکی که ازش خیلی خوشم اومد و سیر هیجان انگیزی داشت.. آنچنان هیجان انگیز مثل کتاب های جنایی، یا ترسناک و دلهره اور نه. ولی خاب سیر و روند یکنواختی هم نداشت و اتفاقات خوب و بد، بعد از همدیگه جور اتفاق می افتادن که به دل میشست.در کل باید بگم نسبت به کتابایی که خیلی ترند میشن ولی ممکن نپسندیدشون، این یه کتاب که دو جلدیه، به نظر من این شکلی نیست و تا حدودی به مزاج و نظر همه، خوش میاد و حالا برا یه سری ها کمتر واسه یه سری ها هم بیشتر. ولی کتاب، از نظر من، کتاب قشنگی بود. مخصوصا قسمت های عاشقانه اش که اونطوری ای نبود که دل رو بزنه و در عین حال در جای درست داستان که خواننده نیاز به تغییر مود و روند داستان داشت، خیلی ریز و تمیز، عاشقانه ها وارد داستان میشدن و این به نظرم یکی دیگه از نکات مثبت این کتابه:) 🫂🌊