Farideh

تاریخ عضویت:

تیر 1404

Farideh

@Faridehf

2 دنبال شده

1 دنبال کننده

یادداشت‌ها

نمایش همه
Farideh

Farideh

دیروز

        خب من کتاب رو به خاطر اسمش گرفتم که متاسفانه بیشتر از شوئر نورجهان خانوم صحبت شد تا خودش. جهانگیر و نورجهان از پادشاهان سلسله گورکانی بودن، که ما بنای تاج محل، از بناهای معروفی که به دستور پسر و عروس جهانگیر در زمان سلطنتشون ساخته شده رو، خوب میشناسیم.
مهرنسا از پدر و مادری ایرانی که درحال پناهندگی به کشور هند بودن متولد میشه. پدر مهرنسا ادم باذکاوت و با سیاستی بوده بطوریکه خیلی سریع جاشو پیش سلطنت جهانگیر باز میکنه و امین و مشاورش میشه. مهرنسا زمانیکه زنی بیوه و سی ساله بوده توی مراسم نوروزی ای که توسط بانوان اجرا میشده با جهانگیر اشنا میشه. جهانگیر که زیبایی، تدبیر، زکاوت و فصاحت کلام اون رو میبینه یه دل نه صد دل عاشقش میشه. با وجود اینکه قبل مهرنسا بیشتر از بیست زن رو به عقد خودش دراورده بوده، عاشق و سرسپرده اش میشه. عشق این دو نفر خیلی زود رشد میکنه و جهانگیر به مهرنسا لقب نورجهان میده. نورجهان تو اداره امور سلطنت در کنار جهانگیر بوده و تا جایی پیش میره که بدون مهر اون هیچ امری ارزش اجرا نداشته، مقامی که تا به اون زمان هیچ بانویی بدست نیورده بوده. نورجهان هم تو امور کشورداری، هم بین المللی و هم جنگاوری سرامد بوده. برای دختران جوان جهیزیه جمع میکرده. به معماری، ساختن باغات و عمارت های سبک ایرانی خیلی علاقه داشته، طوریکه اولین بار اون بوده که بنایی شبیه تاج محل رو برای ارامگاه پدرش میسازه. نورجهان همیشه سبب تسکین روح جهانگیر بوده و همین امر حسادتی رو در اطرافیان اون بخصوص ولیعهدان و جانشینان بوجود میاورده. جهانگیر تو سخترین شرایطش فقط نورجهان رو میخواسته و بارها تو کتاب خاطرانش از نورجهان و حضور موثرش یاد میکنه.
      

0

Farideh

Farideh

دیروز

        علتی که من رفتم سراغ این کتاب، تعارضاتی بود که توی روابطم بهش برمیخوردم و همیشه این سوال رو برام ایجاد میکرد که مشکل کجاست و منشاش چیه? آیا این کتاب به من کمک کرد? خیلییی
شاید مهمترین نکته ای که این کتاب برای من داشت فهمیدن وجود انواع مختلف روابط بین زن و شوهر ها بود. بر اساس یه تحقیق پنج نوع رابطه متفاوت وجود داره که سه تا از این پنج مورد شانس بیشتری در پایداری و موندگاری دارن. این سه تا شامل "رضایت دوجانبه"، "مشاجره جو ها" و "پرهیزکننده از مشاجره" هستن. شاید شما هم مثل من تنها تصویر ایده الی که از یه رابطه تو ذهنتون داشتین همون مورد اول بوده یعنی رضایت دو جانبه بر مبنای گفتگو. اما خوبی این کتاب نشون دادن موفقیت سایر روابطی هست که لزوما از توافق طرفین پیروی نمیکنه. رسانه ها، داستان ها و اسطوره ها همیشه روابطی رو نشونمون دادن که در اون ها مشکلات به سادگی رفع و ارامش سریعا برمیگرده. در صورتیکه نوع تعامل هر فرد در انتخاب روشی که برای حل تعارضاتش در پیش میگیره متفاوته. یکی اهل مشاجره است، دیگری برعکس از هر نوع جدلی پرهیز میکنه و یکی یاد گرفته گفت و گو کنه. 
کتاب مطالب زیادی داره و قطعا برای کسانی که دنبال بهبود روابطشون هستن مفیده.
      

0

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.