معرفی کتاب بیشعوری: راهنمای عملی شناخت و درمان خطرناک ترین بیماری تاریخ بشریت اثر خاویر کرمنت مترجم محمود فرجامی

بیشعوری: راهنمای عملی شناخت و درمان خطرناک ترین بیماری تاریخ بشریت

بیشعوری: راهنمای عملی شناخت و درمان خطرناک ترین بیماری تاریخ بشریت

خاویر کرمنت و 1 نفر دیگر
2.3
220 نفر |
67 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

24

خوانده‌ام

538

خواهم خواند

91

ناشر
تیسا
شابک
9786008942467
تعداد صفحات
188
تاریخ انتشار
1397/7/22

توضیحات

        آیا از اینکه همسایه تان زباله هایش را در جوی آب می ریزد عصبانی هستید؟ آیا تابه حال پیش آمده که در اداره ای برای گرفتن یک امضا روزها و ساعت ها در آمدوشد باشید؟ آیا احساس می کنید برخوردهای رئیس تان با شما توهین آمیز است؟ تابه حال دلتان  خواسته یک صندلی را بر فرق پزشکی بکوبید که وقتی بعد از ساعت ها انتظار و پرداخت حق ویزیت کلان موفق به دیدارش شده اید، بدون آنکه اجازه بدهد در مورد بیماری تان توضیحی بدهید شروع به نوشتن نسخه کرده  است؟ آیا از دیدن مجری های تلویزیون عصبی می شوید؟ آیا با شنیدن حرف های سیاستمداران دچار رعشه و ناسزاگویی می شوید؟ آیا وسوسه خفه کردن بزرگ ترهای فامیل که دائماً مشغول فضولی و نصیحت و بزرگ تری اند زیاد به سراغتان می آید؟ با همکاران از زیر کار دررو و زیرآب زن زیاد دست به یقه می شوید؟ آیا هر هفته دوستانی به سراغتان می آیند که بخواهند شما را به فعالیت تجاری یا آیین مذهبی جدیدی دعوت یا دست کم چاکرایتان را باز کنند؟ رابطه تان با همسرتان چطور است؟ به فکر جداشدن از او هستید یا آنقدر شرور است که حتی جرئت جداشدن از او را هم ندارید؟اگر پاسخ تان به این پرسش ها مثبت است، این کتاب برای شماست؛ زیرا شما با بی شعورها سروکار دارید و این کتاب درباره پدیده بی شعوری در جوامع کنونی است که راهنمای عملی ارزشمندی برای شناخت و درمان بی شعوری، خطرناک ترین بیماری تاریخ بشریت و نحوه رفتار با مبتلایان به این بیماری است. اما اگر پاسختان به پرسش های بالا منفی است، احتمالاً خطر جدی تری شما را تهدید می کند... حتما این کتاب را بخرید!
      

یادداشت‌ها

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

11

مهسا

مهسا

1403/4/28

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

          خطرناک‌ترین بیماری تاریخ بشریت، بیشعوری است. این چیزی است که «خاویر کرمنت» در کتاب بیشعوری به آن اعتراف می‌کند. اما جای نگرانی نیست. کرمنت صادقانه می‌گوید که خودش هم قبلاً بی‌شعور بوده و توانسته خودش را درمان کند. او این کتاب معروف را نوشته تا راهکارهای عملی درمان این عارضه را به دیگران هم نشان دهد. به‌نظر می‌رسد که بی‌شعوری یکی از دغدغه‌های اصلی کرمنت است و او در این اثر توضیح می‌دهد چرا بعضی ها بیشعورند. سایر آثار خاویر کرمنت هم در فضایی مشابه نوشته شده‌اند. «بی‌شعورهای گردن‌کلفت»، «بی‌شعورهای ابدی» و «توطئه‌ی بی‌شعورها» از کتاب‌های این نویسنده هستند که در همه‌ی آن‌ها، جنبه‌های متفاوتی از بی‌شعوری و راهکارهای شناخت و مقابله با آن ارائه شده است. می‌توان به‌جرئت گفت که این کتاب در ایران، بیشترین طرفدار را دارد. آن‌قدر که حتی از کسانی که چندان اهل کتاب و کتاب‌خوانی نیستند هم نام این کتاب را می‌شنوید. نکات و مواردی که در این کتاب آمده، می‌تواند به شناخت رفتارهای نادرست خود و اطرافیان و نحوه‌ی مقابله با آن‌ها، کمک کند. با استفاده از همین راهکارهاست که می‌توانیم زندگی سالم‌تر و آرام‌تری برای خود و دیگران ایجاد کنیم🤌🏻💖
        

5

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

0

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

          برای اولین بار هستش که با یک کتاب ارتباط برقرار نکردم.متاسفانه این کتاب اصلا موضوع خاصی نداره و از نظر آقای کرمنت همه آدم های روی زمین بیشعور هستند و بدون هیچ درکی از روحیات انسان اقدام به نوشتن این کتاب کردن.مثلا یکجا میگن که مامور های مالیات بیشعور هستند ولی نمیگن این شغلشون هست که مجاب می‌کنه که با مردم سخت و خشن برخورد کنن تا عدالت برقرار بشه و بیت المال پایمال نشه بلکه این رفتارشون نشون از بیشعوری نیست بلکه تعهد به کارشون رو نشون میده.
یا میگن انسان های داریم که مشکلات دیگران رو حل میکنن و عیب های دیگران را رفع می‌کنند ولی به محض انتقاد، خودشان ناراحت می شوند پس یک بیشعور ترش رو هستند.ولی غلط هستش هیچ انسان توانایی دیدن تمام عیب های خود را ندارد و همه ناراحت میشن؛ انسان گل بی عیب نیست پس دلیل بر بیشعوری طرف نیستش.
فقط در بعضی متن ها اشاره ای میکردن به آدم ها که بنظرم جالب بود در غیر این صورت اصلا این کتاب رو پیشنهاد نمیکنم من تا صفحه ۹۰ خوندم ولی ولش کردم که اصلا باورم نمیشه تونسته باشم یک کتاب رو نصفه نیمه رها کرده باشم.
        

4

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

5