معرفی کتاب بیشعوری اثر خاویر کرمنت مترجم مریم صالحی

بیشعوری

بیشعوری

خاویر کرمنت و 2 نفر دیگر
2.3
220 نفر |
67 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

24

خوانده‌ام

539

خواهم خواند

91

شابک
9786008684978
تعداد صفحات
226
تاریخ انتشار
1397/12/26

توضیحات

        من هم مثل هر آدم دیگه تو زندگیم با بی شعورها سروکار داشتم و مثل همه، بی شعوری برام مفهوم قدیمی خودش رو داشت؛ یعنی نمی دونستم بی شعوری یه مرضه، بلکه تصور می کردم بی شعوری یه جور کمبود شخصیته که با کمی اراده می شه از بین بردش. اما الان به طور دقیق می دونم بی شعوری چیه.
      

یادداشت‌ها

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

11

مهسا

مهسا

1403/4/28

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

          خطرناک‌ترین بیماری تاریخ بشریت، بیشعوری است. این چیزی است که «خاویر کرمنت» در کتاب بیشعوری به آن اعتراف می‌کند. اما جای نگرانی نیست. کرمنت صادقانه می‌گوید که خودش هم قبلاً بی‌شعور بوده و توانسته خودش را درمان کند. او این کتاب معروف را نوشته تا راهکارهای عملی درمان این عارضه را به دیگران هم نشان دهد. به‌نظر می‌رسد که بی‌شعوری یکی از دغدغه‌های اصلی کرمنت است و او در این اثر توضیح می‌دهد چرا بعضی ها بیشعورند. سایر آثار خاویر کرمنت هم در فضایی مشابه نوشته شده‌اند. «بی‌شعورهای گردن‌کلفت»، «بی‌شعورهای ابدی» و «توطئه‌ی بی‌شعورها» از کتاب‌های این نویسنده هستند که در همه‌ی آن‌ها، جنبه‌های متفاوتی از بی‌شعوری و راهکارهای شناخت و مقابله با آن ارائه شده است. می‌توان به‌جرئت گفت که این کتاب در ایران، بیشترین طرفدار را دارد. آن‌قدر که حتی از کسانی که چندان اهل کتاب و کتاب‌خوانی نیستند هم نام این کتاب را می‌شنوید. نکات و مواردی که در این کتاب آمده، می‌تواند به شناخت رفتارهای نادرست خود و اطرافیان و نحوه‌ی مقابله با آن‌ها، کمک کند. با استفاده از همین راهکارهاست که می‌توانیم زندگی سالم‌تر و آرام‌تری برای خود و دیگران ایجاد کنیم🤌🏻💖
        

5

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

0

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

          برای اولین بار هستش که با یک کتاب ارتباط برقرار نکردم.متاسفانه این کتاب اصلا موضوع خاصی نداره و از نظر آقای کرمنت همه آدم های روی زمین بیشعور هستند و بدون هیچ درکی از روحیات انسان اقدام به نوشتن این کتاب کردن.مثلا یکجا میگن که مامور های مالیات بیشعور هستند ولی نمیگن این شغلشون هست که مجاب می‌کنه که با مردم سخت و خشن برخورد کنن تا عدالت برقرار بشه و بیت المال پایمال نشه بلکه این رفتارشون نشون از بیشعوری نیست بلکه تعهد به کارشون رو نشون میده.
یا میگن انسان های داریم که مشکلات دیگران رو حل میکنن و عیب های دیگران را رفع می‌کنند ولی به محض انتقاد، خودشان ناراحت می شوند پس یک بیشعور ترش رو هستند.ولی غلط هستش هیچ انسان توانایی دیدن تمام عیب های خود را ندارد و همه ناراحت میشن؛ انسان گل بی عیب نیست پس دلیل بر بیشعوری طرف نیستش.
فقط در بعضی متن ها اشاره ای میکردن به آدم ها که بنظرم جالب بود در غیر این صورت اصلا این کتاب رو پیشنهاد نمیکنم من تا صفحه ۹۰ خوندم ولی ولش کردم که اصلا باورم نمیشه تونسته باشم یک کتاب رو نصفه نیمه رها کرده باشم.
        

4

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

5