فاطمه احمدپور فاطمه احمدپور دنبال کردن @F.ahmadpour 46 دنبال شده 40 دنبال کننده کتابدوست(44 کتاب)0امتیاز دنبال کردن9یادداشت25امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 44 کتاب در حال خواندن 8 کتاب خواهم خواند 11 کتاب یادداشتها فاطمه احمدپور 1403/1/29 کور سرخی عالیه عطایی 4.1 53 چقدرررر تلخ و دردناک بود :) واقعا نمیدونم چی بنویسم که بتونم حسی که داشتم رو منتقل کنم،خیلی غیر تکراری بود ،خیلی بهم چسبید🙂 0 7 فاطمه احمدپور 1402/11/20 فداکاری مظنون X کیگو هیگاشینو 4.0 40 به نظرم خیلی داستان رو کش میداد و میتونست کوتاه تر باشه و همش به خودم میگفتم اتفاق خاصی که قرار نیست بیوفته بعدا تمومش میکنم! از بقیه کتاب های جنایی متفاوت بود و از اون دسته کتاب هایی بود که یهو محاسبات ذهنتو بهم میزنه... 4 32 فاطمه احمدپور 1402/11/16 تنهایی پر هیاهو بوهومیل هرابال 3.8 57 خیلی طول کشید تا تموم شه💔حقیقتا اونقدر ترغیب نشدم که سریع تمومش کنم. ولی خوشحالم که به سختی ادامه دادمش و پایانشم که..... خیلی غافلگیرکننده بود 0 31 فاطمه احمدپور 1402/10/26 اسکار و خانم صورتی اریک امانوئل اشمیت 3.9 43 نامه های اسکار (بچه ای که سرطان داره) به خدا. خیلی دوست داشتنی بود و البته غم انگیز. کلا هشتاد صفحه است و خیلی راحت خونده میشه 0 17 فاطمه احمدپور 1402/8/30 بیمار خاموش الکس میکیلیدس 4.1 115 خوندنش برام راحت بود. و ایده کلی نویسنده رو دوست داشتم. متاسفانه توسط یکی از دوستام، تقریبا یکم اسپویل شد😥و اون غافلگیری لازم رو نداشتم ولی این از ارزش کتاب کم نمیکنه. 0 14 فاطمه احمدپور 1402/8/22 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 177 خوندن این سبک خصوصا این موضوع برام تازگی داشت و هر چی جلوتر می رفت بهتر باهاش ارتباط می گرفتم. در کل جالب بود و بنظرم لازمه همچین افرادی که اسمشونو زیاد میشنویم، بشناسیم و با زندگیشون آشنا باشیم. 3 31 فاطمه احمدپور 1402/8/22 هنر دختر بودن راضیه کیماسی 3.2 5 خیلی خوشم نیومد و به نظرم بدیهیات رو می گفت و جالب نبود!! 0 4 فاطمه احمدپور 1402/5/2 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 280 اول خیلی خوب جذب نشدم ولی خیلی خوشحالم که ادامه دادمش و هر چی جلوتر میرفتم برام جذاب تر بود 0 11 فاطمه احمدپور 1402/2/8 خشکسالی جرود شوسترمن 4.4 19 از این کتاب خیلی خوشم اومد:) جزو بهترین کتاب هاست که خوندم 0 21 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.